Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Rémlik, mintha mondtam volna valami olyan okosságot egyszer a nagyromániában a fiatal barátomnak, h az edzésterv, nem az edzések terve, hanem csak arra való, h legyen mit megváltoztatni.
Ha a körülmények indokolják.
Fõleg -4 fokban, jeges szélben.
Ilyen idõben elég egy 2 órás gurulás, azért h forogjon a lábunk, de az elõírt edzést heteken át végigcsinálni: nagy hülyeség!:no:
Már feltalálták a görgõt, meg a spinninget is.
Gyógyulj meg!:)

A félreértések végett: Menjen az ilyen idõben edzeni több órát, akinek 2 anyja van :D. Én csak a városban közlekedtem A pontból B-be.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Csak óvatosan ezzel a hidegben bringázással. Én szerdáig jártam bringával, az lett volna az utolsó nap, de már az is késõ volt. Tegnap délután 4-tõl ma reggelig 38,5-39 fok között volt a lázam, este aludni se tudtam, nekem nem érte meg. Szóval csak óvatosan

Rémlik, mintha mondtam volna valami olyan okosságot egyszer a nagyromániában a fiatal barátomnak, h az edzésterv, nem az edzések terve, hanem csak arra való, h legyen mit megváltoztatni.
Ha a körülmények indokolják.
Fõleg -4 fokban, jeges szélben.
Ilyen idõben elég egy 2 órás gurulás, azért h forogjon a lábunk, de az elõírt edzést heteken át végigcsinálni: nagy hülyeség!:no:
Már feltalálták a görgõt, meg a spinninget is.
Gyógyulj meg!:)
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ha valakihez be lehet csatlakozni, akkor én is feltettem a kezem...

Hozzám beférsz szerintem :) Még pontosítunk!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

ja,aki az avatart akarja megnézni moziban, én nem ajanlom, nekem 10bol 6 pont, bár 10 percrol nem tudok nyilatkozni, mert elaludtam

Csak nem nõvel voltál? :)

Kedvcsináló:
http://hga.debreceni...k.fotoalbum.hu/
http://tre.debreceni...k.fotoalbum.hu/

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts

Atush: ha tudtam volna, akkor szólok, hogy menjünk együtt. ...

Nálam is hírtelen ötlet volt. Dilemmáztam a gyúrás/szauna és a havas rodeózás között. Végül ez nyert.

A Vág utcán azért eltolhatnál egy kis havat az útról a kedvemért. :D
Csak hogy reggel haladhassak munkába.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Atush: ha tudtam volna, akkor szólok, hogy menjünk együtt. Én is kitekertem a temetõig, majd a doberdó fele, a Jerikó dombot is kipróbáltam 4x is(ÓÓÓ be jó volt).
Majd legközelebb szólok.
Egyébként meg ezt a körutat is a jól megszokott kis Semi Slick gummákkal. a Jerikós domb mászásánál is csak az utolsó métert nem tudtam feltekerni...

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Bocsi, megint én vagyok... csak ezt elfelejtettem:
Tegnap voltam az Aldi-ban. Megint van egy nagy rakás Ali-G szemüveg.

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts

Itózs: vasárnapi Bükkölésben én is benne vagyok!

Ha valakihez be lehet csatlakozni, akkor én is feltettem a kezem...

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Jobbulást, Dani!

Nekem nincs gondom a koncerjegyekkel, mivel egyikre se megyek.
Tavaly kb. ilyenkor vettem meg a februári Blackmore's Night jegyeket.
Nekem is ki volt téve a falra. (persze nem ragasztóval)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

ezt meg se hallottam...

Akkor biztos jó, ha te bealszol tõle! Vasárnap megnézem:-D 3D-ben nézted apa?

3dben aha

zavart a szemüveg a szememen, volt súlya azért (sima szemuvegre is rálehet venni)
a 3délmény nem rossz,de annyi pluszt nem nyújt,meg megszokod
ja, a szemuveg elveszi a z élénk színeket, anélkül sokkal szebb

összességében inkabb roszabb, mint jobb

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

egyelõre a tcs jegyeket se tudom hova tegyem, bár az ugyis mindegy,mert mire odaérünk, senki nem fog semmire emlékezni, de a metalika az azert más ketegoria

ezt meg se hallottam...

ja,aki az avatart akarja megnézni moziban, én nem ajanlom, nekem 10bol 6 pont, bár 10 percrol nem tudok nyilatkozni, mert elaludtam

Akkor biztos jó, ha te bealszol tõle! Vasárnap megnézem:-D 3D-ben nézted apa?

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Csak óvatosan ezzel a hidegben bringázással. Én szerdáig jártam bringával, az lett volna az utolsó nap, de már az is késõ volt. Tegnap délután 4-tõl ma reggelig 38,5-39 fok között volt a lázam, este aludni se tudtam, nekem nem érte meg. Szóval csak óvatosan

Jobbulást!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Kedved debreceniek! :)

Földlabdás (mûanyag "cserépben"), kiültethetõ kis fenyõfát keresnék karácsonyra (amit az elmúlt 2 évben az AKSD is árult). Látott valaki ilyet valahol Debrecenben? Sajnos én is itthon fekszem betegen, így nem túl sok fenyõárus kínálatát volt szerencsém megnézni.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Dani, a téli alapozásod eddig jól sikerült. Futás miatt lábfájás, bringa miatt láz. Az úszómedencébe azért ne fulladj bele! ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

(Ez a jéger-alsó nem a fehérnemû-kollekcióm legszexisebb darabja, de mindenképpen hasznos találmány.):D

Hey sexy lady; I like your flow
Your body's bangin; out of controoooooool!!!

(Shaggy - Hey Sexy Lady)

:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Tegnap megvolt Téglás oda vissza, az erdõn át persze.Józsa és bocskai között nem árt figyelni, teherautók ingáznak a 4 es építés miatt.Az út frenetikus!
Az ami az almáson keresztül Bocskaiba érkezik, már kevésbé, a hó alatt 20 centis a homok...
Visszafelé betontanyán át jöttem, ott is járható az erdõ.

Rajzold már be, h merre mentél, hétvégén tervezünk egy hasonlót!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Twelve times ironman

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Na, ma már én is bringával jöttem. :)

Csak az arcom fagyott szét, de egyébként nagyon kellemes volt a kis reggeli hûs levegõ.
(Ez a jéger-alsó nem a fehérnemû-kollekcióm legszexisebb darabja, de mindenképpen hasznos találmány.):D
Holnapra kinéz egy gumiszerelés, mivel fél úton meg kellett állnom pumpálni.
Talán ma még a hazautat és az esti csapatépítõ kocsmázást kibírja utánfújogatással!

De nagyon nincs kedvem kiszedni ezt a hátsó kereket. Sárvédõ, dobfékes agy,... :cry:
Legalább fejlesztem a kézügyességemet.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Tegnap megvolt Téglás oda vissza, az erdõn át persze.Józsa és bocskai között nem árt figyelni, teherautók ingáznak a 4 es építés miatt.Az út frenetikus!
Az ami az almáson keresztül Bocskaiba érkezik, már kevésbé, a hó alatt 20 centis a homok...
Visszafelé betontanyán át jöttem, ott is járható az erdõ.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Itózs: vasárnapi Bükkölésben én is benne vagyok!