Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Lehet hogy kicsit erõs volt az elsõ fék használata...?Feltöltött kép

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts

én se arra pazarolnám a sót:P

Több marad a húslevesbe. :)

Ja, igen... Csak hogy az én közvéleményem is kutatódjon:
Ha a kerómat nem látod a cég elõtt, akkor nem a szemeddel van baj. Mostanában kocsival járok, de elég vacak a fél óra jégkaparászás, sepregetés, olvasztás minden indulás elõtt.
Bringával talán még gyorsabb is lenne.
Munka után mindig zúzok edzeni, és a hátizsák már a két cipõvel tele van.
A fûtés mellett ez a másik érvem a kocsi mellett.
Asszem, maradok a vegyes közlekedésnél.
Lehetne valami fedett bringatároló.

Meg... õh... izé...
Találtam itthon a lomjaim között következõ tárgyakat:
kori, villák, (és porcicák)

44 vagy 45 (mittomén most így hírtelen) 3 csatos mûanyag korcsolya. Enyém volt, de tavaly megvettem a Bauert.
Ha valakit érdekel, szóljon!
Meg van itt egy merev villa és egy RST Gila T7 teló.

Jóccakát!
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
egyszer végigmentek a bringautakon, ugyse jár csak 2 ember ott

én se arra pazarolnám a sót:P

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Halihó!
A városban néha kicsit az volt az érzésem, mintha szándékosan nem takarítanák a bringautakat. :chin:
Nekem mondjuk mindegy, mert igyekeztem, mindenhol a járda/út/bringaút mellett a szép fehér hóban menni. Csak úgy... merazmókás

nekem is feltûnt, hogy egyik oldalt a járda, másik oldalt az úttest le van takarítva, csak a bringaút fehérlik
és én sem bántam csöppet sem, olyan jó volt havon tekerni :)

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Halihó!

De jó volt ez a kis tekerés a hóban! Yupííí...!!!
Pallagig nem tekertem ki, de a temetõ után balra a kis dombocskán gurigáztam egyet. Meg mindenfelé össze meg vissza.

( Aki szeret geocaching-ezni, megadom a koordinátákat és megkeresheti a hóba írt aranyszínû "Atus" felíratot! :D )

A városban néha kicsit az volt az érzésem, mintha szándékosan nem takarítanák a bringautakat. :chin:
Nekem mondjuk mindegy, mert igyekeztem, mindenhol a járda/út/bringaút mellett a szép fehér hóban menni. Csak úgy... merazmókás
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a mettalica jegyen gondolkodom én is hova tegyem
aki nem tudná, annak írom, hogy a 20rongyos jegyet is ugy csinaljak itt dbben, hogy van egy papír, amin vannak vízjelek meg egyebek, megkérdezik, hogy milyen koncertre hova kéred, beteszik, és egy 5000 ftos nyomtatóval rányomatják, hogy metalika álló jegy

ennyi:)

egyelõre a tcs jegyeket se tudom hova tegyem, bár az ugyis mindegy,mert mire odaérünk, senki nem fog semmire emlékezni, de a metalika az azert más ketegoria

ja,aki az avatart akarja megnézni moziban, én nem ajanlom, nekem 10bol 6 pont, bár 10 percrol nem tudok nyilatkozni, mert elaludtam

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

jár még ilyenkor valaki innen naponta keróval?

pl. én, és nagyon élvezem :)
a gyerekülést már levettem, Dórival együtt túl magasan van a súlypontunk a jégen tekeréshez - így aztán iskoláig-óvodáig tolom a bringát, csak utána pattanok fel
remélem, megmarad a hó hetekig, alig várom, hogy Pallagra is kitekerhessek hóban ;)

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
http://bringahirado....martaleka-30349

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

és ha leáztat a szomszéd?????:scared:

Akkor az volt élete utolsó napja.:) Nem tudnád a nyomdában pár száz darabban lemásolni a jegyet?

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Tapétaragasztóval a falra?? :)

és ha leáztat a szomszéd?????:scared:

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Tapétaragasztóval a falra?? :)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Hova teszitek a Metallica koncert jegyet,hogy meg is legyen és emlékezzetek is rá májusig? :)

Dina

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Lesz mind a kettõ....
Szerintem a kossuth téri rajt még változik, a rendicsekek büntetgetnek arrafelé, 15 ezer meg kicsit sok nevezési díjnak.....

Miér' mit nem lehet újabban ott csinálni ? :help:

Izom:
Megint vacakol a Forum belepes a teeszisztemszes gepen.
Ezen meg nem talalom a magyar ekezetes betüket.

Ehh engem meg pár napja rendszeresen kiléptet mikor hozzászólnék Operával... :angevil:

szerk: ja most épp nem

Más nem tapasztalt ilyet ?
Alex

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Hát ez a fiú egy kicsit túlugrotta az érkezõt.
Valaki vasárnap kamikáze tekerést a Bükkben? Azt hiszem Röfi és én vagyunk egyenlõre. Lehet gyalog/toló túrává alakul át, de egy próbát megér. Keddtõl esõ és enyhülés.

Ha beférek, én megnézném a bükköt a szegessel.Ma azzal jöttem suliba, mit mondjak, állat volt!(info órám van épp....)este meg lámpás módban tolom az erdõn át.Belezúgtam a hóbe!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hát ez a fiú egy kicsit túlugrotta az érkezõt.
Valaki vasárnap kamikáze tekerést a Bükkben? Azt hiszem Röfi és én vagyunk egyenlõre. Lehet gyalog/toló túrává alakul át, de egy próbát megér. Keddtõl esõ és enyhülés.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
"Hogyan használjuk ki az alattunk lévõ vas képességeit?" kérdésünkre ma egy portugál szakember adja meg a választ:

Feltöltött kép

:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Jaja.Tegnap végre kipróbáltam a fixit jégen, durvábbat vártam, egész jól kezelhetõ, pl egy lábbal skidelni eddig nem tudtam....
Ma teszteltem a Zsoltitól szerzett szögesgummákat, gyengébben fog mint a házi, de cserébe egy kilóval könnyebb kerekenként......

Milyen házi? Szilva, körte?

(lassan elkéne nekem is egy, mert a fejem verem a falba. el sem hiszitek, hogy milyen kérdéseket tudnak az emberek feltenni egy gyári fûzésû kerékszettel kapcsolatban, amirõl ugye kb. minden info ott van az interneten... sírni tudnék)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Jaja.Tegnap végre kipróbáltam a fixit jégen, durvábbat vártam, egész jól kezelhetõ, pl egy lábbal skidelni eddig nem tudtam....
Ma teszteltem a Zsoltitól szerzett szögesgummákat, gyengébben fog mint a házi, de cserébe egy kilóval könnyebb kerekenként......

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Ha lenne stucnim járnék:-D De majd jövhéten! Epyc szóljál!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Halihó

Tegnap is..
Ma is...

(és nem ez az extrém sport,hanem a Ladával menni nyári gumikon.. ;) )

:):)

az oké hogy ma is meg tegnap is, de úgy akartam kérdezni, hogy egész nyártõl idáig?

ha hazamegyek, megszaratom a reptéren a ladát, azon szerintem még nyárigumi van:)