Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. December 18. - 06:57

Posted 2009. December 18. - 00:38

én se arra pazarolnám a sót:P
Több marad a húslevesbe.

Ja, igen... Csak hogy az én közvéleményem is kutatódjon:
Ha a kerómat nem látod a cég elõtt, akkor nem a szemeddel van baj. Mostanában kocsival járok, de elég vacak a fél óra jégkaparászás, sepregetés, olvasztás minden indulás elõtt.
Bringával talán még gyorsabb is lenne.
Munka után mindig zúzok edzeni, és a hátizsák már a két cipõvel tele van.
A fûtés mellett ez a másik érvem a kocsi mellett.
Asszem, maradok a vegyes közlekedésnél.
Lehetne valami fedett bringatároló.
Meg... õh... izé...
Találtam itthon a lomjaim között következõ tárgyakat:
kori, villák, (és porcicák)
44 vagy 45 (mittomén most így hírtelen) 3 csatos mûanyag korcsolya. Enyém volt, de tavaly megvettem a Bauert.
Ha valakit érdekel, szóljon!
Meg van itt egy merev villa és egy RST Gila T7 teló.
Jóccakát!
Posted 2009. December 18. - 00:29

én se arra pazarolnám a sót:P
Posted 2009. December 18. - 00:23

Halihó!
A városban néha kicsit az volt az érzésem, mintha szándékosan nem takarítanák a bringautakat. :chin:
Nekem mondjuk mindegy, mert igyekeztem, mindenhol a járda/út/bringaút mellett a szép fehér hóban menni. Csak úgy... merazmókás
nekem is feltûnt, hogy egyik oldalt a járda, másik oldalt az úttest le van takarítva, csak a bringaút fehérlik
és én sem bántam csöppet sem, olyan jó volt havon tekerni

Posted 2009. December 18. - 00:16

De jó volt ez a kis tekerés a hóban! Yupííí...!!!
Pallagig nem tekertem ki, de a temetõ után balra a kis dombocskán gurigáztam egyet. Meg mindenfelé össze meg vissza.
( Aki szeret geocaching-ezni, megadom a koordinátákat és megkeresheti a hóba írt aranyszínû "Atus" felíratot!

A városban néha kicsit az volt az érzésem, mintha szándékosan nem takarítanák a bringautakat. :chin:
Nekem mondjuk mindegy, mert igyekeztem, mindenhol a járda/út/bringaút mellett a szép fehér hóban menni. Csak úgy... merazmókás
Posted 2009. December 18. - 00:14

aki nem tudná, annak írom, hogy a 20rongyos jegyet is ugy csinaljak itt dbben, hogy van egy papír, amin vannak vízjelek meg egyebek, megkérdezik, hogy milyen koncertre hova kéred, beteszik, és egy 5000 ftos nyomtatóval rányomatják, hogy metalika álló jegy
ennyi:)
egyelõre a tcs jegyeket se tudom hova tegyem, bár az ugyis mindegy,mert mire odaérünk, senki nem fog semmire emlékezni, de a metalika az azert más ketegoria
ja,aki az avatart akarja megnézni moziban, én nem ajanlom, nekem 10bol 6 pont, bár 10 percrol nem tudok nyilatkozni, mert elaludtam
Posted 2009. December 17. - 23:57

jár még ilyenkor valaki innen naponta keróval?
pl. én, és nagyon élvezem

a gyerekülést már levettem, Dórival együtt túl magasan van a súlypontunk a jégen tekeréshez - így aztán iskoláig-óvodáig tolom a bringát, csak utána pattanok fel
remélem, megmarad a hó hetekig, alig várom, hogy Pallagra is kitekerhessek hóban

Posted 2009. December 17. - 20:22

és ha leáztat a szomszéd?????:scared:
Akkor az volt élete utolsó napja.

Posted 2009. December 17. - 20:19

Posted 2009. December 17. - 19:42

Posted 2009. December 17. - 19:25

Dina
Posted 2009. December 17. - 18:14

Lesz mind a kettõ....
Szerintem a kossuth téri rajt még változik, a rendicsekek büntetgetnek arrafelé, 15 ezer meg kicsit sok nevezési díjnak.....
Miér' mit nem lehet újabban ott csinálni ? :help:
Izom:
Megint vacakol a Forum belepes a teeszisztemszes gepen.
Ezen meg nem talalom a magyar ekezetes betüket.
Ehh engem meg pár napja rendszeresen kiléptet mikor hozzászólnék Operával... :angevil:
szerk: ja most épp nem
Más nem tapasztalt ilyet ?
Posted 2009. December 17. - 16:51

Hát ez a fiú egy kicsit túlugrotta az érkezõt.
Valaki vasárnap kamikáze tekerést a Bükkben? Azt hiszem Röfi és én vagyunk egyenlõre. Lehet gyalog/toló túrává alakul át, de egy próbát megér. Keddtõl esõ és enyhülés.
Ha beférek, én megnézném a bükköt a szegessel.Ma azzal jöttem suliba, mit mondjak, állat volt!(info órám van épp....)este meg lámpás módban tolom az erdõn át.Belezúgtam a hóbe!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2009. December 17. - 15:38

Valaki vasárnap kamikáze tekerést a Bükkben? Azt hiszem Röfi és én vagyunk egyenlõre. Lehet gyalog/toló túrává alakul át, de egy próbát megér. Keddtõl esõ és enyhülés.
Posted 2009. December 17. - 15:12

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. December 17. - 14:27

Jaja.Tegnap végre kipróbáltam a fixit jégen, durvábbat vártam, egész jól kezelhetõ, pl egy lábbal skidelni eddig nem tudtam....
Ma teszteltem a Zsoltitól szerzett szögesgummákat, gyengébben fog mint a házi, de cserébe egy kilóval könnyebb kerekenként......
Milyen házi? Szilva, körte?
(lassan elkéne nekem is egy, mert a fejem verem a falba. el sem hiszitek, hogy milyen kérdéseket tudnak az emberek feltenni egy gyári fûzésû kerékszettel kapcsolatban, amirõl ugye kb. minden info ott van az interneten... sírni tudnék)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. December 17. - 13:51

Jaja.Tegnap végre kipróbáltam a fixit jégen, durvábbat vártam, egész jól kezelhetõ, pl egy lábbal skidelni eddig nem tudtam....jár még ilyenkor valaki innen naponta keróval?
Ma teszteltem a Zsoltitól szerzett szögesgummákat, gyengébben fog mint a házi, de cserébe egy kilóval könnyebb kerekenként......
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2009. December 17. - 13:43

jár még ilyenkor valaki innen naponta keróval?
Ha lenne stucnim járnék:-D De majd jövhéten! Epyc szóljál!
Posted 2009. December 17. - 13:39

Halihó
Tegnap is..
Ma is...
(és nem ez az extrém sport,hanem a Ladával menni nyári gumikon..)

az oké hogy ma is meg tegnap is, de úgy akartam kérdezni, hogy egész nyártõl idáig?
ha hazamegyek, megszaratom a reptéren a ladát, azon szerintem még nyárigumi van:)