Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Az elmúlt 13 évben 1-szer voltam moziban. DVD filmjeim nincsenek. CD-t életemben nem vettem, mégis félévente kb. 50-60 darabot dobok ki, mert nem férek el tõlük. ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

ha a gumiembert beletették volna, lehet jobban tetszett volna. bár lehet pont abban a 10 percben szerepelt, amikor aludtam:D

Korcs is nézi holnap, kíváncsi vagyok mit szól hozzá.

Látványra nem volt rossz, de nem nagy vasziszt szerintem. Levetted közben a szemüveget? Sokkal szebben voltak úgy a színek.

hmm, a plázás mozi az imaxos? mit jelent az? úgy olvasom, hogy az csak pesten van (bár nem hiszem). van többféle 3d?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Gratulálok az elmúlt fél év legösszeszedettebb hozzászólását produkáltad! :D

Most fejeztem be az avatart.
Teljesen jó kis film..... (vááááá de még milyen! )
Nagyon vékony a sáv a fantasy és a sci-fi között, én ebbe nem folynék bele..

köszi Tibi ;)

nemnagyon szoktam filmeket nézni, de nekem scifi a csillagok háborúja,fantasy a gyûrûk ura. lényegtelen hol a határ, az avatar nem tetszik

Röfi: nem tûnik rossznak, és 5000 körül van egy napi bérlet, nem is drága
itthon hol voltál már síelni?

Nézzétek az MTV-t most, összetörve van, durva:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Külön kedvencem: sztorija nagy nulla, valóságalapja nincs. Váááááá, IZOM.
2012 jobb lett volna. Annak aztán baromi összetett valóságos a sztorija. Rohanni a világvége elõl. Gratulálok. Imádom az ilyen filmeket.:wallbange
Cartoon network-ön különbet látsz? 94- ben eladható? Biztos, hogy egy filmet néztünk? Avatar 3D? Ta nagyon kííísz vagy Izom!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Zsolti: nekem nem a lábam zsibbadt, hanem a térdem macskásodott meg a 2 és fél óra alatt:):)

A 2012 szerintem élvezetesebb lett volna 3d-ben, azt láttad?

Az avatar sztorija egy nagy nulla, valóságalapja nincs. Nem tudom, hogy miért scifinek van titulálva, max fantasy. Na a terminátor, az scifi.
Ez a Cameron csávó 94 óta készül erre a filmre. Na akkor még eladható lett volna, de most a cartoon networkon különb meséket látok:D

Attól, hogy nekem nem tetszett, másnak örömöt szerez.
3d-ben van a karácsonyi ének, azt aranyosnak láttam,lehet megnézem még idén, bár nem vagyok nagy mozizó.
hallottam,hogy a predátor x-et, vagyis az alien xet is meg akarják csinálni 3dben. na az kafa lenne:)

Röfi: fenn lesz elég hó, bár ha felszabadul a sok ember,lehordják hamar.
január is jó nekem

Emlékszem, hogy tavaly voltál Romániában, ott milyenek a bérletárak a hazaihoz képest? És mit kapsz cserébe érte?

az L200as témához: haveromé tegnap megadta magát, tavaly meg nem tudtunk felmenni vele 8-%os full havas emelkedõn. hólánc, szögesgumi, tank kell, a terepjáró sem tud mindent:)

Gratulálok az elmúlt fél év legösszeszedettebb hozzászólását produkáltad! :D

Most fejeztem be az avatart.
Teljesen jó kis film..... (vááááá de még milyen! )
Nagyon vékony a sáv a fantasy és a sci-fi között, én ebbe nem folynék bele..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izom: http://www.sielok.hu...tekeles/cavnic/ De jó Ariesi is. Olcsó, elég jó felvonók vannak. Kaja is tök jó. Nagy dolgokra nem kell számolni, nincsenek sokan.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Zsolti: nekem nem a lábam zsibbadt, hanem a térdem macskásodott meg a 2 és fél óra alatt:):)

A 2012 szerintem élvezetesebb lett volna 3d-ben, azt láttad?

Az avatar sztorija egy nagy nulla, valóságalapja nincs. Nem tudom, hogy miért scifinek van titulálva, max fantasy. Na a terminátor, az scifi.
Ez a Cameron csávó 94 óta készül erre a filmre. Na akkor még eladható lett volna, de most a cartoon networkon különb meséket látok:D

Attól, hogy nekem nem tetszett, másnak örömöt szerez.
3d-ben van a karácsonyi ének, azt aranyosnak láttam,lehet megnézem még idén, bár nem vagyok nagy mozizó.
hallottam,hogy a predátor x-et, vagyis az alien xet is meg akarják csinálni 3dben. na az kafa lenne:)

Röfi: fenn lesz elég hó, bár ha felszabadul a sok ember,lehordják hamar.
január is jó nekem

Emlékszem, hogy tavaly voltál Romániában, ott milyenek a bérletárak a hazaihoz képest? És mit kapsz cserébe érte?

az L200as témához: haveromé tegnap megadta magát, tavaly meg nem tudtunk felmenni vele 8-%os full havas emelkedõn. hólánc, szögesgumi, tank kell, a terepjáró sem tud mindent:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
IZOM: Szerintem még nincs elég hó, de ha lenne is, sielni sem jutnánk el sehova. Nekem leghamarabb Január lenne jó.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ez még valóban nem ítéletidõ, de ahogy Röfi is mondta, felesleges egy tekerés miatt az árokban kikötni. Én megtettem jópárszor a Miskolc- Debrecen távot ilyen idõben, de csak azért mert muszáj volt hazajönni. Görbeháza után egy fa ma is viselné a Suzukim lenyomatát, de azóta kivágták. Persze ha ezt hamarabb tették volna, akkor csak árokba csúsztam volna a TK (totálkár) helyett.:cry:
Izom: én nem tudom milyen ingergazdag életed lehet neked, lehet nekem új a 3D, de ezen (Avatar) elaludni és 6-ra értékelni- hááát. Nem irigyellek, mert igen nehéz lehet egy kis izgalmat lopni az életedbe.:)
Nekem zsibbadt a lábam egypár jelenetben amikor alattunk volt pár 100 méter és párszor elhajoltam a felém repülõ dolgok elõl a csata jelenetben. Szóval szerintem elég komoly a film.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
röfi, nincs kedved inkább síelni menni? én idén már nem dolgozok, ha gondolod, szólj. több összetevõje van nálam, de mennék már nagyon

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ítéletidõ meghatározásáról annyit, hogy nem az a kunszt hogy valaki ki megy -20 ba kerózni, hanem ha nincs más választása, és ki kell mennie -20 ban kerózni!
Holnap én is csapatok egyet, bár asszonyt is illene ápolnom, rohadtul megfázott.
Az l200 sem tud átmenni egy keresztbefordult kamionon....:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A tél nap is nagyon relatív. Orsi mesélte, hogy az Afgánok közül volt aki megkérdezte mikor 0 fok alá ment a hõmérõ és esett egy kis hó, hogy ez itt normális?
Epyc: Az L200-nak ezt simán tudnia kell nem?
Itózzsal most beszéltem telefonon, a holnapi Bükk lemondva, de itt mehetünk egy túlélõt! ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Köszönjük Tamás, ez egy igen értékes hozzászólás volt egy autós szakújságírótól. Nem az ottani tekerés a probléma, hanem az odajutás. De gondolom Te, mint a szakma képviselõje és tapasztalt sofõr, szintén így látod;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Csipisz: spd nem fagy be ilyen hidegben?

Ha holnap is a mostanihoz lesz hasonló az idõ, akkor javaslom, jövõ hét végére toljuk el. Ez ítéletidõ így.

Jól gondold meg!A túlélõket meghívom egy sütire.....:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Már bocs, hogy beleszólok, de az ítéletidõ -20 fok alatt kezdõdik. A mai nap egy átlagos téli nap. Hó, jég, fagy. :)
Ha a váltó és a lánc nem fagy be, akkor az pedál se fog. Bakancsban alig érezni valamit a bringa viselkedésébõl.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Csipisz: spd nem fagy be ilyen hidegben?

Ha holnap is a mostanihoz lesz hasonló az idõ, akkor javaslom, jövõ hét végére toljuk el. Ez ítéletidõ így.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

van valakinek fogyasztásmérõje? amivel meg tudom mérni, hogy mennyit fogyasztanak a háztartási gépek itthon?

Van.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Háát bakesz nálam kilõve, marad az spd 2 zoknival meg neoprén kamlival.Dobozt nem ígérek, de nézünk!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Titty: Pike-ot egy ETSX-be?

Ha az vót ócsón? :D

Edinának! :D
http://www.bithorlo....s.php?id=115048
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Holnap: Megint a gumi téma... Nagy nehéz gumival ne gyertek, felütni úgysem lesz hol, nagyon mély hóba meg úgysem emgyünk. Taposópedál+bakancs. Én csak enyit módosítok a gúnyán kívül.
Remélem nem fogtok 10 percenként öltözni. Tudom, nem lóverseny, de nem akarok egy helyben topogva tényleg szarrá fagyni.

Titty: Pike-ot egy ETSX-be?!

Csipisz: Szükségem lenne hétfõn egy bringa papírdobozára, ha megoldható. Köszi

Egy ismerõsöm matchmaker-t cserélne sima trigger bilincsre, akit érdekel írjon privit.