Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. December 20. - 01:52

Posted 2009. December 20. - 01:42

ha a gumiembert beletették volna, lehet jobban tetszett volna. bár lehet pont abban a 10 percben szerepelt, amikor aludtam:D
Korcs is nézi holnap, kíváncsi vagyok mit szól hozzá.
Látványra nem volt rossz, de nem nagy vasziszt szerintem. Levetted közben a szemüveget? Sokkal szebben voltak úgy a színek.
hmm, a plázás mozi az imaxos? mit jelent az? úgy olvasom, hogy az csak pesten van (bár nem hiszem). van többféle 3d?
Posted 2009. December 20. - 01:23

Gratulálok az elmúlt fél év legösszeszedettebb hozzászólását produkáltad!
Most fejeztem be az avatart.
Teljesen jó kis film..... (vááááá de még milyen! )
Nagyon vékony a sáv a fantasy és a sci-fi között, én ebbe nem folynék bele..
köszi Tibi

nemnagyon szoktam filmeket nézni, de nekem scifi a csillagok háborúja,fantasy a gyûrûk ura. lényegtelen hol a határ, az avatar nem tetszik
Röfi: nem tûnik rossznak, és 5000 körül van egy napi bérlet, nem is drága
itthon hol voltál már síelni?
Nézzétek az MTV-t most, összetörve van, durva:)
Posted 2009. December 20. - 01:19

2012 jobb lett volna. Annak aztán baromi összetett valóságos a sztorija. Rohanni a világvége elõl. Gratulálok. Imádom az ilyen filmeket.:wallbange
Cartoon network-ön különbet látsz? 94- ben eladható? Biztos, hogy egy filmet néztünk? Avatar 3D? Ta nagyon kííísz vagy Izom!
Posted 2009. December 20. - 01:08

Gratulálok az elmúlt fél év legösszeszedettebb hozzászólását produkáltad!Zsolti: nekem nem a lábam zsibbadt, hanem a térdem macskásodott meg a 2 és fél óra alatt:)
A 2012 szerintem élvezetesebb lett volna 3d-ben, azt láttad?
Az avatar sztorija egy nagy nulla, valóságalapja nincs. Nem tudom, hogy miért scifinek van titulálva, max fantasy. Na a terminátor, az scifi.
Ez a Cameron csávó 94 óta készül erre a filmre. Na akkor még eladható lett volna, de most a cartoon networkon különb meséket látok:D
Attól, hogy nekem nem tetszett, másnak örömöt szerez.
3d-ben van a karácsonyi ének, azt aranyosnak láttam,lehet megnézem még idén, bár nem vagyok nagy mozizó.
hallottam,hogy a predátor x-et, vagyis az alien xet is meg akarják csinálni 3dben. na az kafa lenne:)
Röfi: fenn lesz elég hó, bár ha felszabadul a sok ember,lehordják hamar.
január is jó nekem
Emlékszem, hogy tavaly voltál Romániában, ott milyenek a bérletárak a hazaihoz képest? És mit kapsz cserébe érte?
az L200as témához: haveromé tegnap megadta magát, tavaly meg nem tudtunk felmenni vele 8-%os full havas emelkedõn. hólánc, szögesgumi, tank kell, a terepjáró sem tud mindent:)

Most fejeztem be az avatart.
Teljesen jó kis film..... (vááááá de még milyen! )
Nagyon vékony a sáv a fantasy és a sci-fi között, én ebbe nem folynék bele..

Posted 2009. December 20. - 01:06

Posted 2009. December 20. - 00:53

A 2012 szerintem élvezetesebb lett volna 3d-ben, azt láttad?
Az avatar sztorija egy nagy nulla, valóságalapja nincs. Nem tudom, hogy miért scifinek van titulálva, max fantasy. Na a terminátor, az scifi.
Ez a Cameron csávó 94 óta készül erre a filmre. Na akkor még eladható lett volna, de most a cartoon networkon különb meséket látok:D
Attól, hogy nekem nem tetszett, másnak örömöt szerez.
3d-ben van a karácsonyi ének, azt aranyosnak láttam,lehet megnézem még idén, bár nem vagyok nagy mozizó.
hallottam,hogy a predátor x-et, vagyis az alien xet is meg akarják csinálni 3dben. na az kafa lenne:)
Röfi: fenn lesz elég hó, bár ha felszabadul a sok ember,lehordják hamar.
január is jó nekem
Emlékszem, hogy tavaly voltál Romániában, ott milyenek a bérletárak a hazaihoz képest? És mit kapsz cserébe érte?
az L200as témához: haveromé tegnap megadta magát, tavaly meg nem tudtunk felmenni vele 8-%os full havas emelkedõn. hólánc, szögesgumi, tank kell, a terepjáró sem tud mindent:)
Posted 2009. December 20. - 00:42

Posted 2009. December 20. - 00:35

Izom: én nem tudom milyen ingergazdag életed lehet neked, lehet nekem új a 3D, de ezen (Avatar) elaludni és 6-ra értékelni- hááát. Nem irigyellek, mert igen nehéz lehet egy kis izgalmat lopni az életedbe.

Nekem zsibbadt a lábam egypár jelenetben amikor alattunk volt pár 100 méter és párszor elhajoltam a felém repülõ dolgok elõl a csata jelenetben. Szóval szerintem elég komoly a film.
Posted 2009. December 20. - 00:27

Posted 2009. December 19. - 23:32

Holnap én is csapatok egyet, bár asszonyt is illene ápolnom, rohadtul megfázott.
Az l200 sem tud átmenni egy keresztbefordult kamionon....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2009. December 19. - 23:30

Epyc: Az L200-nak ezt simán tudnia kell nem?
Itózzsal most beszéltem telefonon, a holnapi Bükk lemondva, de itt mehetünk egy túlélõt!

Posted 2009. December 19. - 23:07

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. December 19. - 22:50

Csipisz: spd nem fagy be ilyen hidegben?
Ha holnap is a mostanihoz lesz hasonló az idõ, akkor javaslom, jövõ hét végére toljuk el. Ez ítéletidõ így.
Jól gondold meg!A túlélõket meghívom egy sütire.....

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2009. December 19. - 22:49

Ha a váltó és a lánc nem fagy be, akkor az pedál se fog. Bakancsban alig érezni valamit a bringa viselkedésébõl.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 19. - 22:40

Ha holnap is a mostanihoz lesz hasonló az idõ, akkor javaslom, jövõ hét végére toljuk el. Ez ítéletidõ így.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. December 19. - 22:27

Van.van valakinek fogyasztásmérõje? amivel meg tudom mérni, hogy mennyit fogyasztanak a háztartási gépek itthon?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 19. - 21:42

Posted 2009. December 19. - 21:42

Posted 2009. December 19. - 21:21

Remélem nem fogtok 10 percenként öltözni. Tudom, nem lóverseny, de nem akarok egy helyben topogva tényleg szarrá fagyni.
Titty: Pike-ot egy ETSX-be?!
Csipisz: Szükségem lenne hétfõn egy bringa papírdobozára, ha megoldható. Köszi
Egy ismerõsöm matchmaker-t cserélne sima trigger bilincsre, akit érdekel írjon privit.