Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Még nem olvastam, de nem a legvégén vagy? Most nincsenek ott felsorolva azok az emberek, akik írtak valaha a Bikemagba? Mintha valaki írta volna valahol, hogy jól esett neki, amikor látta benne a nevét, pedig csak 2x vagy 3x írt.
Nyertem?

nem nyertél!És Sándor, nyugodtan háborodj fel:Nincs ott a neved ezen a listán!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

18. oldal lap alja :)

Ohó tényleg! :D:cheers:
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
18. oldal lap alja :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Még nem olvastam, de nem a legvégén vagy? Most nincsenek ott felsorolva azok az emberek, akik írtak valaha a Bikemagba? Mintha valaki írta volna valahol, hogy jól esett neki, amikor látta benne a nevét, pedig csak 2x vagy 3x írt.
Nyertem?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Benne vagyok a legújabb, egyben utolsó Bikemagban. Aki megtalál, vendégem egy sörre 27-én.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Na bazz. Csak most olvasom a tekerés idõpontját.:mad:
No sebaj, majd Sompedróval nyomunk egyet este. Apropó Soma! A bogár nem hátsókerekes? Mehetnénk azzal is;)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
A "V" címû sorozatot nézi valaki?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nem láttam az Avatart, de érdekel.Egyre inkább.
Nem vagyok egy nem mai gyerek, a star warst egészében még csak tavaj láttam.Nem lettem fan, de jó.Ezenkívül sorozatfüggõ is vagyok, fõként sci fi, Pl stargate, vagy House....néha az is az!
A sci fi a tudományos elméletek továbbgondolása, és az ilyen a környezetbe helyezett emberi viselkedések lehetséges formája is érdekes.Példa erre a solaris, vagy a serenity, vagy az 2001., 2010 ûrodüsszeiák.
Dark sci fiben is érdekes dolgok vannak, pl az event horizon.
végigolvastam az összes Lem-et és Asimovot,meg pár korabeli írót, tetszenek a klasszikusok,néha gyertyafénynél,mert bocskaiban eléggé gyakori volt a többórás áramszünet....
Sokan hiszik hogy a sci fi csak lövöldözéssel és trancsírozós jelenetekkel az igazi, de ezek a filmek nem élnek sokáig a köztudatban.
Jöttek az effektek, erre sokan azt mondják szar, elrontja a képzelõerõ adta izgalmat.Szerintem ez hülyeség, a képi világ is mûvészet valahol, nem is kicsit.
A transformers sztorija pl nem tetszett, de az effektek miatt többször is megnéztem, ráfüggtem a mechanika ilyen szinten való ábrázolására.szóval a technika fejlõdésével teret hódít a jó képivilág és a gyenge sztori eladhatósága, de ez nem jelenti azt hogy egy széteffektelt film feltétlenül rossz.

Hogy ne legyen offtopik, az egy óra inkább fél 2

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: Jó ez a szótár!
"Túró Rudi - kukában turkáló, kukázó csöves" :lol1:

De akkor érted miért tutajos a tutajos? :-) Monnyuk erre a kérdésre Titty 99 karakteres, egyszavas válasza lenne a legmegfelelõbb :-)

az L200as témához: haveromé tegnap megadta magát, tavaly meg nem tudtunk felmenni vele 8-%os full havas emelkedõn. hólánc, szögesgumi, tank kell, a terepjáró sem tud mindent:)

Leállított motor mellett elég is tolni azt a vast :-)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Tanki részemrõl is ok. 13 kor a találka lesz a buszfordulónál pl?

Én is ott leszek 1kor!

Coldi: Jó ez a szótár!
"Túró Rudi - kukában turkáló, kukázó csöves" :lol1:

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem vagyok nagy star wars-os, asszem van 6 része, 1-et láttam egészben, valahogy nem köt le sem a régi, sem az új.

az ûrgolyhókat viszont imádom,bár az paródia:)

szerintem nekem maga a mûfaj nem jön be, de a 3d sem nagy extra. talán az imaxos, amit mondott epyc

ûrgolyhók:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Kérdésem Izomhoz:te hogy állsz a Star Wars-hoz? ;)
Tudod a mi idõnkben amikor kijött,és már vagy 20-szor láttad,és még mindig lenyûgözött,akkor fertõzõdött meg az ember a scifivel...
Ma sokkal jobb tecnikák vannak,és igaz,hogy ha a Csillagok háborúját nézem még a gyerekcsatornákon is jobb mesék mennek,de akkor még gyerekcsatornák sem voltak.
Az a baj veled,hogy te már egy más világban "nõttél fel",és nem tudod igazán értékelni ezeket a dolgokat.A 2012 meg egy nagy szar az Avatarhoz képest..sztoriban,látványban meg fõleg.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
többen írjátok, hogy jó a sztorija.
epyc, nálad 5-bõl 5, vagy 10-bõl 5?:)

szerintem velem van a baj, de nekem a jo sztorija pl a Kapj el ha tudsz-nak van.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Csipisz, mi az a PowerBor? Tanki üzemanyag? :-)

Egyébként az tudtátok mit jelent a "tutajos" szavunk a Nép Szótára szerint :-)
http://nepszotar.com/?szo=tutajos

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Tanki részemrõl is ok. 13 kor a találka lesz a buszfordulónál pl?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Már itt van :D Pár nap múlva itt plusz 8°C-ok lesznek, ha lehet hinni a meteorológiának :)

Tankiban én is benne vagyok!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
amikor elõször kijöttem hollandiába azt mondták itt nem esik a hó soha, és nincs minusz 5 foknál hidegebb.
tegnap reggel a hó miatt 651 km dugó volt, ma reggel már 10 centi hó esett és folytatja és azt mondják kelet felé megy tovább, szóval 1-2 nap és otthon lesz :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
13 körül tervezek egy tankúsztatót.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Megmondom õszintén én az Avatar trailere alapján elgondolkodtam erõsen, hogy akarom e én ezt az esti filmet:) Szeretem a fantasyt, de sajnos rendezõk, forgatókönyv írók hajlamosak agyoncsapni a storyt. Az Avatar storyja, rendezése abszolút 5-ös, a látványvilág pedig csillagos 5-ös. én is lezsibbadtam jó pár jelenetnél, de nekem hipp-hopp eltelt ez a 2 óra. Nagyon rendben van ez a film! :)

izom: itt nincs imax. Itt annyi a lényeg, hogy két elcsúsztatott színtónus és a fejeden lévõ szemüveg miatt látod térben. Az imax kicsit összetettebb, mert egyrészt íves a vászon (van ahol egy negyed gömb) másrészt nem csak a szemed elé vetítenek, hanem alábaid alá is pl.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mikor lesz ma tekerés? Kinek van kedve jönni?
Izom: Bánkúton, de többet nem megyek. Drága is, szar is.