Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ezt kaptam a Bükk M. szervezõitõl:
Az útvonal átlagban 20%-ban változik.
A rajt-cél költözik Felsõtárkányba.

Gondolom annyi változik, hogy F.tárkányból a lovardánál megyünk fel ás alul átkanyargunk arra az útra ami a bányától megy fel. A végére leszek kíváncsi, hogy még felmászunk e a F.tárkány feletti hegyre (ahogy eddig) és mûúton vissza, vagy a Bükkben köröztetnek egy kicsit. Majd kiderül.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc: Nem ez a lényeg... A Magyarok meg sem említik, hogy a környéken hol lehet még biciklizni, nehogy elpártoljon a p...szt...
Lesz egy-két jó versenyük, és akad 24 órásuk is.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Itt 2 magyar maraton van kiírva, nem az összes.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csak, hogy rákontrázzak gyorsan kedves Sándorunkra:
http://cyklistika-sk...=Článok uložený.
A Szlovákok bezzeg ki tudják írni a Magyar maratonok idõpontjait is....

Földi: Én ritkán rendelek netes boltból, de az apróban elég sokszor vásároltam. Nagyon sok jó cuccot lehet elég jó áron kifogni, csak figyelni kell. (Igaz Epyc?)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
földlakó: nagyon változatos, hogy mit rendel az ember. Van sok dolog, ami postával is olcsóbb, de van ami csak olyan kicsivel, hogy nem érdemes pöcsörészni vele. Meg aztán érdemes átgondolni a garancia kérdést is.

Itózs: volt is hõbörgés régebben a fórumon, hogy tönkremennek az off-line boltok, mert nem tudják tartani a netes boltok árait.

Az idei Szilvásvárad maratonra gyûjtést szervezek! Fizessük ki a jó idõt, mert apunak már tavaly sem ment :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ha már idõpontok,és hogy mi mit zavar:itt a 2010-es elõzetes versenynaptár:
XCO

Magyar Kupa (MK) összetettbe minden XCO MK eredménye számít!

2010.04.18 eBike Kupa C2– MK1

2010.05.09 Pécs Kupa C2 –MK2

2010.05.15 Diákolimpia, Miskolc

2010.05.17 Tamási Kupa – Ranglista

2010.06.12 Balaton Bike Fest C2 –MK3

2010.07.18 Pilis Kupa - OB

2010.07.25 Zalakaros Kupa–MK4

2010.08.08 Salgótarján Kupa C2 –MK5

2010.08.15 Pilisborosjenõ Kupa C2 –MK6

XCM

Magyar Kupa (MK) összetettbe az öt legjobb XCM MK eredménye számít!

2010.05.01 Buda Maraton – Ranglista

2010.05.23 Bakony Maraton – MK1

2010.05.30 Szilvásvárad Maraton – MK2

2010.06.06 Crosskovácsi Maraton – MK3

2010.06.13 Balaton Bike Fest – MK4

2010.07.04 Duna Maraton –MK5

2010.08.01 Bükk Maraton –MK6

2010.08.29 Mátra Maraton – OB

DH
2010.08.20-22 DH OB, Eplény

Triál
2010.06.10-13 Balaton Bike Fest MK

Így már pl biztos nem kell terveznem a Rákóczi túrán való indulást,mert akkor lesz az X-terra is..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Földlakó: mikor mit, ami kell megnézem, hogy mennyibe kerül ott. Ha olcsóbb veszem onnan. Azért kell összevárni a rendeléseket, mert 43000 felett ingyen van a posta.
A Rákóczi 120- ról még annyit, hogy a Zemplén 50 Saújhelyrõl indul, a Rákóczi pedig Sárospatakról. A Rákóczi már évek óta a Duna Maratonnal van egy idõben, szóval csak a Dunát bojkottálóknak van lehetõsége tekerni. Nekem 2 napos buli (Duna ) nem fog beleférni abban az idõben, lehet még 1 napos sem, de arra nagyobb az esély.
Bükk Maraton: A képeken még változatlan a rajtterület, még az a kép is 2009-es. Ha válszolnak valami érdemlegeset a szervezõk, beírom.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

mert meg akartad répázni :gafa:

mert meg akarta hívni egy ír kávéra :polej::koniobijc :lol1:

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

http://www.chainreac...com/Offers.aspx
Nézzél szét.....
314 körül van a font...

A kérdés arra irányult, hogy TI (mindazok akik szoktak weben vásárolni, pl. Itózs meg Röfi, stb.) miket szoktatok rendelni a CRC-tõl...

Lehet hogy be kéne neveznem egy térdmelegítõre, meg egy iskolatáskára..?
:peace:

Sajnos nem gyakran költök csillagászati összegeket bringás holmikra, monnyuk aki nagyban játszik, annak pár százalék is sokat számít.
Én pl. vettem ma 2 azaz két fasza országúti külsõt 2000 azaz kétezer Ft-ért! :chin:
Egy király boltban! :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Zárójelben: gondolatmenetemet arra alapozva, hogy ebben a topikban társalgunk úgy véltem, bizonyára te is mászkálsz Debrecenben és esetlegesen a bicikliket is megnézed, amik szembe mennek veled az utcán. Ezért gondoltam, hogy láthattál már és talán meg is jegyezted, ha más nem Líviát (így hívják a kempám :D).

Rózsaszín vázas bringával közlekedõ fiúkat nem szoktam megnézni, nehogy véletlenül rámröppenjenek, cicafijú! Izé kacsa úr!

... Talán azért, mert MINDKÉT!!!!! cipõn fordítva volt felrakva?? :D Hogy direkt vagy elnézés???... Jót mosolyogtunk! :D Ja,holnap vissza viszi!

Nincs otthon imbuszkulcsuk? Azért remélem elmagyaráztad neki, hogy a fordítva mit jelent, ugyanis több variáció is van (másik oldal nézett lefelé vagy az eleje nézett hátra). Csak nehogy köv. spinningen az legyen, hogy megfordították és mégse jó :D:D:D

Beszélsz te zöldségeket (és tényleg)! Amúgy is a lopott biciklis hasonlat fórumhoz méltóbb lett volna:D:D:D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts

Most miért kell ilyen közönségesnek lenni?!
Még ha így is van. :D
Na mosmá' viselkedjünk, gyerekek!

Az a szölödombos rész nekem se a kedvencem. Már azt hiszed, hogy minnyá begurulsz a célba, már látod a ronda magentaszínû zászlókat, és akkor: Nesze neked, másszál még fel nyóc-tíz dombra!:cry:
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Jól látom, hogy a rajt jóval elõrébb lett hozva a betonúton? Valahol az Eger felõl jövõ mûúton a vasúti átjáró elõtt? Akkor még több beton, hosszú felvezetés.

Halihó

Epycnek kell,hogy igazat adjak,szerintem is változatlan a rajt-cél terület.A vasúti sín az a bányába menõ iparvágány lesz,a hillcimb helye meg a szõlõdombok,amit annyira utálunk a végén...
Tomika:17-19 óra? :scared: Akkor ez fejlámpás tekerés és elõkészület a 24 órás szólóhoz?
Korábban nem lehet indulni,csak 9-kor?Volt még valaki aki várt tikteket beérkezéskor?

Talán azért, mert MINDKÉT!!!!! cipõn fordítva volt felrakva??

Ehhez még annyit fûznék hozzá,hogy én ezt elsõ ránézésre észre sem vettem! :( Ellenben Dina....na itt látszik meg,hogy nem csak az út pora ragadt rá a sok tekerés alatt :) :clap:

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

...bizonyára te is mászkálsz Debrecenben és esetlegesen a bicikliket is megnézed, amik szembe mennek veled az utcán.

Ezt a kategóriát rühellem a legjobban. Jön velem szemben, szemei kocsányon lógnak, nézi a bringám, ráköszönök, erre õ felnéz és kukán tovább gurul...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

LOL :D :D :D

Itózs: nekem így térkép alapján változatlannak tûnik a rajt-cél terület, de bízom benne, hogy valamennyire változik a dolog. Õszintén nem bánnám, ha a szõlõdombi szopást kivennék a végérõl.
Ez a Rákóczi 50 engem is érdekelne ellenben!

Nem bánnám, ha már mondjuk április, vagy május lenne....! :horse:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Amúgy mikor lesz?Tavaly júliusban volt ha jól tévedek, ideit meg még nem leltem a ttt-n.Viszont van egy nagyon jó 50-es beszámoló fenn, egy gyalogostól!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
170 km-hez jó sokat kellett kavarnia. Mi is csináltunk néhány rövidebb zsákutcát és alternatív útvonalat, de 10-15 km-nél az sem volt több. A legnagyobb változtatás a Hollóháza utáni aszfalt volt, mert az ösvényrõl még a pecsétes ember is lebeszélt. Akkor kb. 16-17 óra volt, 9-kor indultunk.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hm, akkor pedig az lesz az....visszafelé a tengerszemnél összefutottam egy sráccal, õ 150 km-nél járt, de õ volt a leggyorsabb a hosszútávon, pedig kb 170 re jött ki a végén....kicsit össze volt verõdve az arca, mert Füzéren esett egyet.Említette hogy ha jól tervezi az utat, igaz hogy több, de tekerhetõ.Kicsit azért szarul éreztem magam, amikor megtudtam hogy elõttem 1 órával indult el....

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Eddig 2 TT-n voltam a Zemplénben. Az egyik a Zemplén 50 TT, a másik a Rákóczi 120. A Zemplén a vasútállomástól (vagy pincesor) indul, a Rákóczi meg egy iskola tornatermébõl. Most az utóbbiról beszéltem, itt van nálam a kitûzõje. Füzér kb. 90 km-nél volt, a nyomvonalban volt Komlóska, Erdõhorváti, Regéc, Telkibánya, Hollóháza, Nagy-Milic. Regéc és Telkibánya között voltak a legkeményebb részek. Telkibányán a talán Bányászmúzeum emeletén volt fõtt virsli, a Sólyómkõnél meg csoki. Egyébként van olyan TT, ahol kiraknak néhány szalagot a fákra vagy bokrokra. Tudom én, hogy értesz hozzá! :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Spd:hehehe...ez vicces.Remélem azt azért senki sem hiszi hogy én tettem....aki mégis, az legközelebb usd felállásban látja a villáját....Asszem a csaj karácsonyra kapta a szandit vagy cipõt,a srác pedig vett rá stoplit-másnap.sztem õ rakhatta fel, Kiki amit nem tud, megkérdezi.

rákóczi 50,stb,,,2009 ben:Indult Sárospatakról, és 120 km-en ugyan érintette füzért, de az onnan sehogy sem 20 km, szóval gondolom amin te voltál, az másik.Amúgy láttam már tt-t, tudom hogy nincs kiszalagozva......
Én tavaly (09') voltam, gps-sel,a szervezõ útvonalán,(õ gyalog nyomta le kb 5 évvel azelõtt) és amikor kezdtem örülni, hogy hurrá, de jó, végre ÚT,akkor vissza a dzsindzsába....kb 12 km isszonyat tekerhetetlen volt, 30 meg aszfalt........így utólag jó volt, de ott és akkor szerettem volna megölni valakit.Bárkit, nem is kellett volna hogy köze legyen a tt kitalálásához.............

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

(Jajj, miért vagyok én ilyen jólnevelt és lovagias?)