Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Mi meg ezért nem mertünk rámenni.
Ha továbbmegyünk 500 m-t akkor kiélvezhettük volna.
Miért nincs kész? Elfogyott a pénz, vagy nem fizették ki valamelyik alvállalkozót? :)

Más:
Valakinek van kipróbálhatóban, elfekvõ ülése, ami versenybiciklire való? (1-3e Ft)
A nemrég elõszedett bringámon lévõ az állásban elöregedett és hosszában nyílik szét a külseje.
Fürdõgatyában bizony becsípné az érzékeny területet, de szerencsére ez nem veszélyeztet, csak ugye a látvány nem szép...

Sámson felõl nézve a teljes szakasz elsõ 2/3-a már készen van. Hazudok, mert az elsõ öccáz méteren még nincs aszfalt. Ami készen van, az meglepõen jó, széles és "parkosított". Viszont a közúthoz képest, megmaradtak az eredeti környezet emelkedõi, szerencsétlen tanyabájkosok szidják is a tervezõt :-)

Red Bull4ever

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Halihó!
Azt tudja valaki, hogy a hegyibringa.hu fotós oldalán hogy tudja az emberfia magához rendelni a képeket, amiken õ van?
Ha tarkón hugyozom magam se találok ilyen opciót. A "képek rólam" képeknél ott is van a letöltés gomb, de ott meg a legtöbb kép a többi NagyAttila, nem én. :-)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
...és aluból van és a szelepformát egy karral lehet váltani, stb...
Az Aldiban volt, sajnos most nem lehet kapni, de tavasszal biztos lesz. ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
hi!

mûhelypumpát hol találok 3000 ft körül?
hervisben is 4500 a legolcsóbb
olyan kellene, ami a nyomást is mutatja

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az Electroworld helyén Sportsdirect nyílik.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Épp a hétvégén voltunk arra tandemmel, de Aradványpuszta után én nem láttam bringautat. Nem tudom hány kili van onnan Adonyig, max 5, de inkább három. Amúgy jó kis csapatás volt. Annak külön örültem, hogy vannak benne szintek.
arra viszont rájöttem, hogy a tandemnek elég déhásak a szögei, durván magam elé tekerek.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

A Hajdúsámson - Nyíradony közötti kerékpárút elkészült már? Nálunk sose lehet tudni....

Sámson felõl nézve a teljes szakasz elsõ 2/3-a már készen van. Hazudok, mert az elsõ öccáz méteren még nincs aszfalt. Ami készen van, az meglepõen jó, széles és "parkosított". Viszont a közúthoz képest, megmaradtak az eredeti környezet emelkedõi, szerencsétlen tanyabájkosok szidják is a tervezõt :-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Jó kis bulinak néz ki,de akit érdekel az tudjon már róla,hogy aznap:MARGITTAI VERSENY, 2012. JÚNIUS 9. szombat

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Epyc, Vahúr, csaphatnátok egy kis reklámot itt is, a fésztelenek kedvéért!
A Hajdúsámson - Nyíradony közötti kerékpárút elkészült már? Nálunk sose lehet tudni....

Köszi :)
Elkészült,a múltkor "csodáltam" a vonatból.
Mennél arra?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Krátertavi hepöning! Gyertek hebrencskedni!

Szemétszedés minimális lesz, mert idõközben a haonon is megjelent egy cikk errõl, úgyhogy az önkormányzat gyorsan intézkedett... de azért egy laza túrának jó lesz! Jertek, jertek!

https://www.facebook...364275490302810

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Üdv Peti!

Köszönjük a bemutatkozást! Van 1-2 vérmes fórumozó, aki leharapja az újoncok fejét, ha véletlenül megfeledkeznek róla. :)
Június 9.-én szombaton a Kráter-tó a cél, egy kis szemétszedéssel egybekötve. Ott megismerheted a fórumozók zömét.
Indulás: 'Teszkó' parkoló, 9:00
Remélem nem haragudnak meg a szervezõk, ha népszerûsítem a kezdeményezést.

Epyc, Vahúr, csaphatnátok egy kis reklámot itt is, a fésztelenek kedvéért!

vjpeti

vjpeti

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Helló!

Új vagyok a fórumban, azért regeltem, mert nagyon unom már az egyedül tekerést. Egy Merida montim van, szívesen bicikliznék debrecenben és környékén, leginkább terep, erdõ ami érdekel, de országút is jöhet. Késõbbiekben tervezem (ismét) Tisza-tó körbetekerését.

Üdv: Peti

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Figyelem 2db Tour de Pelso nevezés gazdára vár , póló nélkül 5000.- / db !!! vagy akár még talán olcsóbban is! Részletekért keress a boltban!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Na akkor az én hétvégém: 3 vizhólyag a kezemen, és iszonyatos gerinc és derék menti izomláz , no nem a kerótól, hanem a derékig érõ fû kaszálása miatt!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Én most mentem egy kört:Sports Tracker
Na majd legközelebb!:)
Egyébként ugyan ez a táv mennyivel másabb,ha verseny van:Sports Tracker

Workout not found!

(újabban ezért használom az edomondo-t. egyszerûen hiába adok jogosultságot, hogy bárki megnézhesse a track-et, nem lehet kívülállóként megtekinteni)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én most mentem egy kört:Sports Tracker
Na majd legközelebb!:)
Egyébként ugyan ez a táv mennyivel másabb,ha verseny van:Sports Tracker

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Kora délután van kedve valakinek kitekerni a Hármashegyaljára? Vagy inkább egy kis országútizás esne jól Szovát felé? :)
Valami laza bámészkodós tekerésre gondoltam.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Por? Napsütés? Még jó hogy nem mentem, nem nekem való az olyan...:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Ehhez képest Szilvásgombóc uncsi volt, porzott meg sütött a nap. De mi is jót mentünk.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hányós képekért sorry.:D