Michelin kupa 2012. - 122.darts.fotoalbum.huEgy kis beszámoló!
A megbeszélt idõben mindenki pontosan megjelent,egy gyors bepakolás,és már robogtunk is Nyíregyházára!
Egy fél óra alatt sikerült beregisztrálnunk,ahol a profik piros karszalagot,az amatõrök narancssárgát kaptak.
A verseny pontosan 13 órakor a profik elindításával kezdõdött,majd rá 2 percre elindulhattunk mi is.
A lassú rajt 30 km/h-val kezdõdött,majd a elindult a helyezkedés.
Próbáltam kiválasztani egy csoportot aki legalább tartja a 32-33 km/h sebességet,mert a tervem a 2 óra körüli idõ volt.
Szépen haladt a 8 fõs csapat,sorra elõztük meg a többieket.
A vasúti átjárónál pirosat kaptunk,de mivel ott volt egy frissítõ pont,gyorsan lecsaptam 2 banánra,kihasználva az állásidõt.
Rakamaz elõtt már egyre több emberen láttam a fáradás jeleit,elkezdõdött a cikázás,és a koncentrálás hiányából fakadó egyéb mutatvány!
Tudtam,hogy jön a körforgalom,és úgy gondoltam jobb ha elõre megyek,mert semmi kedvem nem lett volna a virágágyásban fetrengeni!
A Tokaji körforgalomba is elsõként érkeztem,majd belehúztam,és pár perc múlva már a Rakamazi vasúti átjárónál szemezhettem a piros lámpával!:cool2:
Kb félúton járhattunk visszafelé amikor megint elõkerült egy önkéntes aki úgy gondolta,hogy ha már itt van akkor lenyûgözz bennünket a tudásával.
Lehaladt a padkára...majd próbált vissza jönni aminek az lett a következménye,hogy akkorát esett a csoport közepére mint egy ólajtó,és pont elém...
Satufék,kiabálás megállás...de szerencsére mindenki megúszta baj nélkül!
Szétszakadt a sor,és már nem is állt össze,hárman maradtunk a célig,és így sikerült 2 óra 10 perc alatt teljesíteni a távot.
Kellemeset versenyeztem,egy percig sem unatkoztam!
A célban kaptunk érmet+egy kis a kaját.
A társaság jó volt az idõ igaz szeles,de napsütéses.
Jövõre is lesz remélem!