Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2012. június 07. - 22:59
Amúgy a versenyekre nézve, igen csak nagy szégyen, a "csak Magyar " nyelvûség!!!!! De nem is érdekel!!!! Itt úgy is okosban rátalálunk mindenre, és meg is osztjuk egymással!
Aki Kassára készül azoknak jelzem, hogy Hejcén az új Döngõ ház (gyakorlati turisztikai oktató központ) a polgármesteren keresztül elérhetõ , minél többen megyünk annál kedvezõbb a szálláshely! PL : 4 fõnek 4000.- Ft/fõ/ éj
10 fõnek 3500.- Ft/fõ/éj, 20 fõre már 3000.-Ft /fõ/éj, a 24 fõnél pedig ki tudjuk harcolni akár a 2500.- Ft/fõ/éjt is. Itt azért egy kicsit korlátolt a lehetõség, mert konferencia épületként is használják, tehát bográcsozás , szalonnasütés , lerészegedés , esetleges hányás nem itt elkövetendõ! Különben fejvesztéssel jár! Amúgy nagyon korrekt hely, mert akár lehet kérni külön reggelit , ebédet, vagy vacsorát is! A helyi gõzgombóc, vagy túrógombóc igencsak nagyon jó!
Nyárra tervezem ide, egy felbringázós, visszabringázós országutis hétvégét, persze montisok nincsenek kizárva, csak nekik külön tempó kell majd!
Írta 2012. június 06. - 21:19
Kíváncsi vagyok rá, hogy Zozoba megtalálja, miért linkeltem ezt neki!
A facebookon nem létezõktõl emberektõl (Soma, Dina) kérdezem, hogy a Kassát tervezik-e?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2012. június 06. - 16:57
Visszatérve a nevezési lapra: Meg lehet nézni bármelyik magyar határmanti vereny honlapját. Maximum angolul van még kiírva pár dolog, de szlovákul véletlen sem. :S
Véleményem szerint sajnos Magyarországon nehéz olyan bringás eseményt kiépíteni, amire a szomszédos országokból a bringások szívesen és nagy számban elmennek, szerintem ezzel a versenyszervezõk is tisztában vannak, inkább belföldi bringásokra építenek, ez is közrejátszhat a dologban.
Írta 2012. június 06. - 16:52
Gábor: Nem tudom, nem emlékszem rá. De ha velem ilyen történt volna, biztos írok egy levelet a szervezõknek iziben, mert õk viszont szívesen látnak minket (Pl. Magyar nyelvû nevezési lap.) és leírás alapján biztos tudnák ki az akit idén nem az asztal mellé, hanem az esõbe a csillagvizsgáló mellé kell állítani.
Visszatérve a nevezési lapra: Meg lehet nézni bármelyik magyar határmanti vereny honlapját. Maximum angolul van még kiírva pár dolog, de szlovákul véletlen sem. :S
Még jó, h nem!
(Hogy az a... emotion)
Írta 2012. június 06. - 12:12
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2012. június 06. - 12:12
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2012. június 06. - 11:57
Írta 2012. június 06. - 11:36
Írta 2012. június 06. - 11:28
Gondolom, hogy az otthagyott valutával nem volt baja.
A pénzt még õk is szeretik
Epyc: akkor idén közösen vigyázunk rájuk! Mi vagy öten jóízûen poénkodtunk nevezéskor a sorban, de még rossz tekintetet sem véltem felfedezni.
Mondom, nálunk sem volt gond. Elkísértem õket, beálltunk a sorba, egy darabig ott voltam velük, majd az idõ szûke miatt mondta Jucus, hogy menjek vissza átöltözni, meg összerakni a kerót. És miután elmentem, utána jött elõ a fazonból a bátorság.
Tegyük hozzá, hogy azelõtt se, és azután sem történt még hasonló se. Emiatt nem ítélem el a szlovákokat (sõt, szerintem messze normálisabban állnak az emberhez, mint egy-két honfitárs), csak ha ott vagyunk, akkor nem fogom a csajokat magukra hagyni, mert engem is megdöbbentett, hogy a bringások között is van ilyen szinten agymosott. Ennyi mindössze
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2012. június 06. - 11:18
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2012. június 06. - 11:10
Igen, emiatt is nem rendeztem balhét (meg mert Jucus rángatott vissza:D). Tudod, az volt a baj, hogy nem csak mondta, hanem rágatta is a lányokat a karjuknál fogva. Közben valószínûleg nem a jó strapacska receptjét mondta el. És a durva az volt, hogy persze tudott magyarul is, de szlovákul még uszította a körülötte állókat is.
Gondolom, hogy az otthagyott valutával nem volt baja.
Írta 2012. június 06. - 11:06
Halihó
Nem kell felhúzni rajta magadat,mert ha megütöd az csak újabb jó ok,hogy a madzsar már verekszik is..
Ezért jó ha az ember nem beszél nyelveket,bámulom hülyén,hadd mondja
Igen, emiatt is nem rendeztem balhét (meg mert Jucus rángatott vissza:D). Tudod, az volt a baj, hogy nem csak mondta, hanem rágatta is a lányokat a karjuknál fogva. Közben valószínûleg nem a jó strapacska receptjét mondta el. És a durva az volt, hogy persze tudott magyarul is, de szlovákul még uszította a körülötte állókat is.
Írta 2012. június 06. - 10:59
Nem kell felhúzni rajta magadat,mert ha megütöd az csak újabb jó ok,hogy a madzsar már verekszik is..
Ezért jó ha az ember nem beszél nyelveket,bámulom hülyén,hadd mondja
Írta 2012. június 06. - 10:42
Hülyék mindenütt vannak ezt te is tudod... Sem a Rysy mászásnál, sem a tátra körön nem volt semmi hasonló kekeckedés.
Ez egyértelmû. Csak nekem a tavalyi tapasztalat az olyan volt, hogy olyat többet nem szeretnék átélni (így sem sok kellett, hogy ne tépjem le a fazon arcát, amikor a lányok elmesélték a story-t). És ott a lányok elleni "támadás" egyértelmûen arról szólt, hogy mi magyarok vagyunk és ez neki gond.
Írta 2012. június 06. - 10:14
Írta 2012. június 06. - 10:11
Ha ilyen olcsó, már el se mész?
Tavalyhoz képest így is 5- €-val többe kerül.
Az idei topmaraton árakhoz képest meg még mindig jóval olcsóbb Ráadásul nem fosnak betenni olyan terepeket, ami itthon kiborítaná a bilit. Attól jobban tartok, hogy hány kõfejû parasztba ütközünk bele, aki Fico szimpatizáns. Õk meg kicsit sem szeretnek minket. Tavaly is egy gerinctelen féreg baszlatta a lányainkat nevezéskor. Persze ezt csak azután merte megtenni, hogy otthagytam a lányokat és visszamentem összerakni a kerót.
Írta 2012. június 05. - 16:20
Most valamit nem értek, vagy tényleg mindössze 2€-val emelkedett a nevezési díj a Kassa maratonra, júniustól?
Nevezési díj
Minden kategória és táv számára azonos 17,- €.
- 2012.05.31-ig 15,- €
- 2012.06.01-tõl 2012.06.29-ig 17,- €
- 2012.06.30-án, azaz a verseny napján 20,- €
Volt itt szó arról is, hogy 15€ helyett 25-re emelkedik.....
Ha ilyen olcsó, már el se mész?
Tavalyhoz képest így is 5- €-val többe kerül.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2012. június 05. - 08:25
Nevezési díj
Minden kategória és táv számára azonos 17,- €.
- 2012.05.31-ig 15,- €
- 2012.06.01-tõl 2012.06.29-ig 17,- €
- 2012.06.30-án, azaz a verseny napján 20,- €
Volt itt szó arról is, hogy 15€ helyett 25-re emelkedik.....
Írta 2012. június 05. - 07:57
Írta 2012. június 04. - 22:37
Tátra trip: Ma reggel vettem észre, hogy az Eszter bicajában a kerekek biztonsági imbusszal voltak berakva. A kulcsa pedig itthon maradt. Még jó, hogy nem volt defektje.
Tényleg jó
Tettem én is pár képet az albumba