Szerintetek mit lehetne kezdeni azokkal a motorosokkal akik nagy sebességgel közlekednek a kerékpárúton...?
szájbaverni õket egy fagyott ponttyal
Szerintetek mit lehetne kezdeni azokkal a motorosokkal akik nagy sebességgel közlekednek a kerékpárúton...?
Pestre megy valaki a napokban?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Én nem sokat közlekedek kerékpárúton, tehát nekem nincs ilyen problémám. Azon a 2 km-en, amin muszáj néha mennem, jobban zavarnak a részegek, öregasszonyok, kisgyerekek, parkoló autók.
Ha gyorsabb mint én akkor menjen. Ha nem, akkor nyilván nem is ér utól. Az jobb hogy ott zümmög mögötted?
Ha én motoros lennék, nem is tudom melyikõtöktöl félnék jobban.:rofl:
Ha Somával vagyok egyszerûen nem engedjük el õket...
Nekem meg van is olyan.olyan kerós ruhát, ami teljes egészében fényvisszaverõs volt oly módon, hogy az alapszíne az fekete volt, csak ilyen fényvisszaverõ szálak voltak benne?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
korcs: még régebben nem te linkeltél olyan kerós ruhát, ami teljes egészében fényvisszaverõs volt oly módon, hogy az alapszíne az fekete volt, csak ilyen fényvisszaverõ szálak voltak benne? Nem emlékszel az URL-re, vagy hogy milyen néven keressem?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Stréherelj!
Hát ha segédmotor, akkor semmit... neki ott kell mennie lakott területen kívül. Csak nem Józsa elõtt kapott seggbe egy szimó?