Ezt én mind értem. Ezért mondtam, hogy ÉN elviszem NEKED a DANI stucniját, ami PUMPInál van. Mert úgy is beszélni akarok Pumpival.
Ez egy szerelmi négyszög

Dave: nálam másként mûködik, én az éles észt szorgalommal pótolom

Ezt én mind értem. Ezért mondtam, hogy ÉN elviszem NEKED a DANI stucniját, ami PUMPInál van. Mert úgy is beszélni akarok Pumpival.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Oké, bemegyek akkor érte. A tel.számod megadnád?
Levi: te ne hozd, mert már írtam hogy nekem is 110-es van.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Ha neked jó úgy,akkor holnap beviszem (õket) magammal a melóhelyre.Kolónia utca 25 (Faraktári felüljáró után jobbra,ha a "centrum" felõl jössz)
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
tudom, én már néztem, de le voltál maradva vagy 10-zel.
biztos csalsz
tudom, én már néztem, de le voltál maradva vagy 10-zel.Lehet én is el tudom neked vinni, Krisz.
Úgy is régen láttam ennek a MosóMasának a fejét, meg hozzád is akarok még menni. Olyan 4után jó ha viszem neked?
Soma: Te mikori vonatot viszed?
Dagi:Komment, EGÁÁL!
Ha neked jó úgy,akkor holnap beviszem (õket) magammal a melóhelyre.Kolónia utca 25 (Faraktári felüljáró után jobbra,ha a "centrum" felõl jössz)
Sajnos nem vagyok mostanság túl mobil,mert látástól mikulásig dolgozunk...
Remélem el tudnál érte ugrani.
Legkorábban pénteken tudnám bevinni a tescoba Dinának,mert általában akkor tartunk nagy bevásárlást. (:
Az 90-esNekem van ,szívesen odaadom kipróbálásra ...
Szegény Dani FSA-ja is itt pihen a szekrényemben(nem porosodik,mert be van zacsizva).Majd visszaadom ha kell.
Ki tud nekem adni 100-as normál kormánybefogójú stucnit?
Szeretném kipróbálni.
Ki tud nekem adni 100-as normál kormánybefogójú stucnit?
Szeretném kipróbálni.
Csak óvatosan a Zavatarral!!!
Na ezek az ázsiai pasik semmit se bírnak, se a piát, se az izgalmakat. Bár nem értem akkor hogy a fenébe csinálnak olyan iszonyat sz*ratós horrorokat brrrr.
Az a szó, hogy "Macaframa", mond valakinek valamit?