Mazsi! Tényleg gyûjtsd a repcsi jegyünk árát!!!

Dina
Na ezek az ázsiai pasik semmit se bírnak, se a piát, se az izgalmakat. Bár nem értem akkor hogy a fenébe csinálnak olyan iszonyat sz*ratós horrorokat brrrr.
Dave, egyik barátnõm félig gyáli mostanság, lehet látásból ismeritek is egymást, nem egy világváros.
Na ezek az ázsiai pasik semmit se bírnak, se a piát, se az izgalmakat. Bár nem értem akkor hogy a fenébe csinálnak olyan iszonyat sz*ratós horrorokat brrrr.Csak óvatosan a Zavatarral!!!
Ynga, Levi, soma: köszi a felajánlásotokat, de már Dave-vel megoldjuk okosban másképp
Így majd mást sózok rátok valamikor máskor
De köszönet érte, tényleg!
Levi: melyik oskola felé akarsz menni E? Gyere statika felé, megtanítok neked mindent jó pénzért
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Izom vazze, lassan össze kunyerálsz egy komplett kerót
Ynga, Levi, soma: köszi a felajánlásotokat, de már Dave-vel megoldjuk okosban másképp Így majd mást sózok rátok valamikor máskor De köszönet érte, tényleg!
Levi: melyik oskola felé akarsz menni E? Gyere statika felé, megtanítok neked mindent jó pénzért
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Izom, de csúnyán berasztásodtál, ráment az arcodra is?!
Hát nem gondoltam volna hogy itt mindenki ilyen kemény. Ha gyorsabb mint én akkor menjen. Ha nem, akkor nyilván nem is ér utól. Az jobb hogy ott zümmög mögötted?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Tudom,még kicsit korai, de gyûjtsd a repülõjegyre a pénzt,ha megvan küldheted!... akinek van kedve megnézni szívesen látjuk, szállást korlátozott számban tudunk biztosítani. evribodri velkom
Én is megyek,mivel,mikor mennél?Igen, pénteken!
Volt egyszer egy motoros aki meg is fordult,de csak szókarate lett.Ha Somával vagyok egyszerûen nem engedjük el õket...
Bubi: Milyen Trek? Lemaradtam valamirõl? (Kezdek Izmosodni?)
na erre írtam..izmosodsz..Somának, vagy akinek tetszik: http://piacter.bikem...t=275430&cat=56
Szerintetek mit lehetne kezdeni azokkal a motorosokkal akik nagy sebességgel közlekednek a kerékpárúton...?