Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
http://sportgeza.hu/...1/19/armstrong/

Mazsi! Tényleg gyûjtsd a repcsi jegyünk árát!!! :D

Dina

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Na ezek az ázsiai pasik semmit se bírnak, se a piát, se az izgalmakat. Bár nem értem akkor hogy a fenébe csinálnak olyan iszonyat sz*ratós horrorokat brrrr.

Dave, egyik barátnõm félig gyáli mostanság, lehet látásból ismeritek is egymást, nem egy világváros.:)

Elképzelhetõ... esetleg, ha megírod a nevét...:D cím,tel nem kell, azt megmondja az iwiw is :P

Csak viccelek... de lehet, hogy ismerem...

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Csak óvatosan a Zavatarral!!!

Na ezek az ázsiai pasik semmit se bírnak, se a piát, se az izgalmakat. Bár nem értem akkor hogy a fenébe csinálnak olyan iszonyat sz*ratós horrorokat brrrr.

Dave, egyik barátnõm félig gyáli mostanság, lehet látásból ismeritek is egymást, nem egy világváros.:)
Ride 'n' roll

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ki tud nekem adni 100-as normál kormánybefogójú stucnit?
Szeretném kipróbálni.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Ynga, Levi, soma: köszi a felajánlásotokat, de már Dave-vel megoldjuk okosban másképp :) Így majd mást sózok rátok valamikor máskor :D De köszönet érte, tényleg!

Levi: melyik oskola felé akarsz menni E? Gyere statika felé, megtanítok neked mindent jó pénzért :D

Én is köszönöm a felajánlásokat!

Epyc... én már a statikát nyûvöm egy pár éve, lehet van valami szoros összefüggés a bringás ízlésünk közt is? :D

Építõmérnök lesz belõlem, vagy mi, persze nem ártana némi szorgalom sem...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nyugodtan bekaphattok mindketten :D

(az utóbbi idõkben erõs diszgráfiával küzdök és vesztésre állok jelenleg.)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom vazze, lassan össze kunyerálsz egy komplett kerót :D

én nem kunyeráltam

összekunyerál egy szó, mert az igekötõ az ige elõtt van
ezt tõled tanultam:D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Ynga, Levi, soma: köszi a felajánlásotokat, de már Dave-vel megoldjuk okosban másképp Így majd mást sózok rátok valamikor máskor De köszönet érte, tényleg!

Levi: melyik oskola felé akarsz menni E? Gyere statika felé, megtanítok neked mindent jó pénzért

Pelikán elvtárs, ugye!

Akkor statika irányába megyek!
Ha még fizetsz is érte jó pénzt! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ynga, Levi, soma: köszi a felajánlásotokat, de már Dave-vel megoldjuk okosban másképp :) Így majd mást sózok rátok valamikor máskor :D De köszönet érte, tényleg!

Levi: melyik oskola felé akarsz menni E? Gyere statika felé, megtanítok neked mindent jó pénzért :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Én is megyek,mivel,mikor mennél?

Erre megyünk.... Lehet hogy kocsival, de a vonat is szóba jöhet még! ;)
Te mikor indulsz?

Epyc, úgy néz ki hogy mehet a dolog!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Izom vazze, lassan össze kunyerálsz egy komplett kerót :D

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Akkor végre elsüthetem a poénom... Ravatal... bocs...:D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Mindenkinek aki szereti... így ebéd után....:D
http://stormtroopers...om/the-gallery/

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom, de csúnyán berasztásodtál, ráment az arcodra is?!

azok csápok!

azokkal csatlakozok rá a sörösüvegekre, mint az avatarban azok a kék szörnyek :D:D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Hát nem gondoltam volna hogy itt mindenki ilyen kemény. Ha gyorsabb mint én akkor menjen. Ha nem, akkor nyilván nem is ér utól. Az jobb hogy ott zümmög mögötted?

Egyetértek! Nem tehet róla, ha törvényi szabályozás kötelezõvé teszi neki. Emberkedni a jogalkotókkal kellene. Viszont, amíg habzó a szájjal üldözzük szegény csórókat, addig mi jogon ugatunk a személygépkocsival közlekedõk ellen, ha nem engednek elõre, betartanak stb... itt a baj a szemlélet, én a békében hiszek! el is szívok egy dzsangát és:

Egyébként 30km/h a megengedett max. mindenkinek kerékpárúton!

Izom, de csúnyán berasztásodtál, ráment az arcodra is?!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
van valakinek ilyen fékje, amit e helyére fel lehet szerelni? ez eltört

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Amikor még Hadház és Bocskai között ingáztam melóba, volt pár idegesítõ S:M:K:-s utitársam.Egyik pl masszív jégbordás úton nagy káromkodva rámelõzött, megjegyzem jó kis házi szögessel voltam, 30 körüli tempóval, õ meg simsonnal, meg pálinkaszaggal....kb 300 méter múlva keresztben találtam az úton.Igyekeztem az arcában megállni.Nagyjából összejött.:D
A másik a "Szembõl Hülyegyerek", no világítás, félkézzel fogott kormány, meg bazi tükör, ami szerencsére átlógott az egész úton, mivel simán a közepén jött, ha kellett. ha nem.Egy frissen beilleszkedett, kissé darab kolléga egyszer mókából megpöccintette, amitõl masszív színuszba lendült, és a szántóföldön kötött ki.
Õt se láttuk egy ideig....
Végülis, ha szarnak a kreszre, csak akkor van velük baj.Az említett 20 km/h miatt hátulról nem igazán jöhetne.Ha már jön mint állat, menjen, de akkor haladjon! szembõl meg értelmes emberek simán elférnek egymás mellett.
Ha valamelyik arcoskodik, pofán kell b**zni pumpával, hallal, nyeregcsõvel:D
Vagy le kell szókaratéjozni!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

... akinek van kedve megnézni szívesen látjuk, szállást korlátozott számban tudunk biztosítani. evribodri velkom

Tudom,még kicsit korai, de gyûjtsd a repülõjegyre a pénzt,ha megvan küldheted! ;)

Igen, pénteken!

Én is megyek,mivel,mikor mennél?

Ha Somával vagyok egyszerûen nem engedjük el õket...

Bubi: Milyen Trek? Lemaradtam valamirõl? (Kezdek Izmosodni? :))

Volt egyszer egy motoros aki meg is fordult,de csak szókarate lett.
20-al meg mehet a keróúton is,lakott területen kívül.Hát igen,azok a régi szép idõk,meg jó nagy pumpák a vázban,nem minipumpa meg patron a zsebben :D

Somának, vagy akinek tetszik: http://piacter.bikem...t=275430&cat=56

na erre írtam..izmosodsz.. :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Szerintetek mit lehetne kezdeni azokkal a motorosokkal akik nagy sebességgel közlekednek a kerékpárúton...?

Engedd el! Minden változik.

Mi csak azért nem vertük pofán az ilyen gyökeret, mert:
1. Szerencsére még nem voltak kerékpárutak. Bizony, nem voltak!:no:
2. Meg sem próbált elõzni, mert 10-15 ellen egy motorosnak nem volt esélye:rocketman
3. Ha erõsködött a motoros, egyetlen könyökmozdulattól az árokban kötött ki.:cool2: (1x megtörtént: ha jól emlékszem Nagy I. Zoli „Magilla” volt az elkövetõ. (Nem Nagy II.!)
4. A ma már muzeálisnak számító Favorit pumpával nagyobbat lehetett ütni, mint ma egy bézbólütõvel.:D
Nem folytatom a töriórát…

Haladjatok csak békével testvéreim!:)
Twelve times ironman