Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Szerintetek mit lehetne kezdeni azokkal a motorosokkal akik nagy sebességgel közlekednek a kerékpárúton...?

szájbaverni õket egy fagyott ponttyal

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Pestre megy valaki a napokban?

Igen, pénteken!
Can I help u?

Akinek kell maszk az jelentkezzen és akkor hozok!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Én nem sokat közlekedek kerékpárúton, tehát nekem nincs ilyen problémám. Azon a 2 km-en, amin muszáj néha mennem, jobban zavarnak a részegek, öregasszonyok, kisgyerekek, parkoló autók.

Én se sokat járok bringaúton, de ahogy írod, én a részegeket, öregasszonyokat, kisgyerekeket meg a parkoló autókat sem engedem el :-) Tavaly Balcsi-körön a 10 órából fél óra csak Siófok volt mert pont abban a hajnali idõpontban értem oda amikor a külföldi részegek támolyogtak szállásirányba, komolyan annyian voltak mintha csak oda lettek volna leborítva.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Én nem sokat közlekedek kerékpárúton, tehát nekem nincs ilyen problémám. Azon a 2 km-en, amin muszáj néha mennem, jobban zavarnak a részegek, öregasszonyok, kisgyerekek, parkoló autók.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ha gyorsabb mint én akkor menjen. Ha nem, akkor nyilván nem is ér utól. Az jobb hogy ott zümmög mögötted?

Ha komolyan gondolja, akkor menjen el padkán! De így van, még mindig jobb ha ott zümmög mögöttem, mintsem füstöljön elõttem és feltartson ..... mert ez van sajnos, egy bringást már alapból meg kell elõzni még akkor is ha megy elõtted.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Hát nem gondoltam volna hogy itt mindenki ilyen kemény. Ha gyorsabb mint én akkor menjen. Ha nem, akkor nyilván nem is ér utól. Az jobb hogy ott zümmög mögötted?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ha én motoros lennék, nem is tudom melyikõtöktöl félnék jobban.:rofl:

Én sose szoktam elengedni pedig 99,99%-ban egyedül bringázok. Ha bringaúton 30-40 között megyek, akkor eszébe se jusson megelõzni, mert tapasztalat, hogy csak addig siet a motoros amíg elém nem kerül, aztán lassít és szívhatom a füstjét.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Szerintetek mit lehetne kezdeni azokkal a motorosokkal akik nagy sebességgel közlekednek a kerékpárúton...?

Az autópálya-kontroll mintájára bevezetni a kerékpárút-kontrollt, de ez nevetséges.

A "Gyök 2-vel kerékpározó idõs hölgyek (Öreg Nénik)" fórumán közben a "mit kezdjünk a montembájkosokkal meg versenybiciglisekkel akik túl sebesen közlekednek a kerékpárúton" kérdésen törik a fejüket a huligánokat elítélõ, kedves nagymamák és vénkisasszonyok...

Röfiék jól csinálják, nem kell elengedni õket :rocketman
Ha meg egyedül nyomod, marad a "single slalom" :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Ha Somával vagyok egyszerûen nem engedjük el õket...

Ha én motoros lennék, nem is tudom melyikõtöktöl félnék jobban.:rofl:

Bocs, csak elképzeltem a szitut. :D

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Van itt olyan emberke, aki szokott mozogni Gyõr-Debrecen tengelyen? Egy vázat kellene elhozni, ha megoldható...

Elõre is köszi....

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts

De:
http://www.illuminit...m/mjackets.html

:chin: Vajon terepmintás miért nincs? :chin:
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

olyan kerós ruhát, ami teljes egészében fényvisszaverõs volt oly módon, hogy az alapszíne az fekete volt, csak ilyen fényvisszaverõ szálak voltak benne?

Nekem meg van is olyan.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

korcs: még régebben nem te linkeltél olyan kerós ruhát, ami teljes egészében fényvisszaverõs volt oly módon, hogy az alapszíne az fekete volt, csak ilyen fényvisszaverõ szálak voltak benne? Nem emlékszel az URL-re, vagy hogy milyen néven keressem?

De:
http://www.illuminit...m/mjackets.html

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
korcs: még régebben nem te linkeltél olyan kerós ruhát, ami teljes egészében fényvisszaverõs volt oly módon, hogy az alapszíne az fekete volt, csak ilyen fényvisszaverõ szálak voltak benne? Nem emlékszel az URL-re, vagy hogy milyen néven keressem?

Pestre megy valaki a napokban?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ha Somával vagyok egyszerûen nem engedjük el õket...

Mazsi: Nem kizárt, még nincs nyárra program, de a Tourt még egyszer nem ácsorgom végig szerintem. :)

Bubi: Milyen Trek? Lemaradtam valamirõl? (Kezdek Izmosodni? :))

Levi, Dani: A mai próbálkozás (szivatás) nagyon gyengére sikerült, tessék összeszedni magatokat, hát ezt tanultátok tõlem?! :shake::smack:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ezt lehet rosszul tudom, de legfeljebb 20 km/h ott a korlátozás, nem? Mmint a kerékpárúton való motorozásnak.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Stréherelj!

Hát ha segédmotor, akkor semmit... neki ott kell mennie lakott területen kívül. Csak nem Józsa elõtt kapott seggbe egy szimó?

Nem.De általában a Józsai kerékpárúton találkozom ezzel a problémával...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Stréherelj!

Hát ha segédmotor, akkor semmit... neki ott kell mennie lakott területen kívül. Csak nem Józsa elõtt kapott seggbe egy szimó?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
tudom hogy még kicsit korai tervezni de a Giro és a Tour is hollandiából fog rajtolni és lesz 2 Giro és Tour szakasz itt, szóval akinek van kedve megnézni szívesen látjuk, szállást korlátozott számban tudunk biztosítani. evribodri velkom