Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Kolleganõmnek "javították" ott a bringáját. Másnap behozta hozzám, hogy csináljam már meg én, mert nem mûködik....

Jöttem befelé a Szabó Lõrincen, látom, egy hölgy "szereli" a bringáját.
Kérdem, mi baj van? Mondja, h most hozta el "onnan", megjavították... (persze)
Nézem: hát a váltó a láncot lerakta a kónusz alá, ott meg ugye beszorult, se elõre se hátra.
Kiszabadítottam a láncot, nimbuszkulccsal beállítottam az alsó határt és nem kértem érte 2000 pénzt, mert h tõle annyit kért az a gyökér egy "váltóállításért"...

Röfi, ugye nem utálsz nagyon a maiért? (157 km nagyromániában)

Képek késõbb, most sörözhetnékem van.
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kolleganõmnek "javították" ott a bringáját. Másnap behozta hozzám, hogy csináljam már meg én, mert nem mûködik....

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a hiteltelepen a körforgalomnél van egy bringásbolt
ha a 33asról bekanyarodunk balra a Kossuth laktanyánál, az az utca, nem tudom a nevét

mindegy, itt a jó idõ, lehet kint nyomatni!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

hazafele beugrottam az egyik bringaboltba, mert kellett a fékeimbe 1-1 csavar, meg a városira a fékhez egy olyan biszbasz, amit a nyeregcsõcsavarra teszel, hogy a fékbovdent ott el lehessen vezetni.

szóltam a csávónak, hogy ha van ilyenje, akkor kérek belõle. gyorsan be is szereli, király.

a 2 csavar nem is imbuszos, amilyen kéne, hanem villáskulccsal lehet betekerni, a fékeket a vízszintestõl pluszba húzta be, egyik fentebb van, mint a masik, a kormanyvégtõl sem nem egyforma a távolság.

a nyerget is beállítottam egyenesbe, erre ugy huzza meg, hogy ferde. feltette azt a 20éves fékbaszást is, kérdem, hogy akkor menniy lesz.

600 ft. mondom menniy?! 600, de adhatsz egy 10est is, és röhög. (mekkora fasz). na szerencsére kártyával nem lehetett fizetni, ugyhogy abba maradtunk, hogy ha jovo heten arra megyek, akkor beugrok a pénzzel.

szerintetek járjak arra jövõ héten?!

na megyek, megcsinálom én!

Ki volt ez a csoda(tevõ)szerelõ?:D
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kösz. Mikor, hol? Utca, házszám?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Ez nekem jó lenne!

Ez neked tiéd!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ez nekem jó lenne!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Van egy ilyenem, csak acor márkájú, nekem nem kell, ha valakinek kell szóljon... ingyen kaptam, ingyen adom!
Feltöltött kép

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Jól leszakadt az ég kora délután. Tütükéltem kifelé a balmaz úti InterSport irányába és csak úgy suhogtak befelé az országútisok, mint akiket kergetnek. Alig lehetett látni, annyira porzott az esõ, de az egyik aki egyedül volt intersportos gatyában áztatta magát. Egyébként az IS-be pazar szép rövid ujjú NW mezek érkeztek.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na tegnap kocsmába menet láttam a rózsaszín SS-t meg a tulajcsajt... tól jó neki az a bringa... mellette egy másik csaj tekert egy hófehér fixivel, õ viszont jól kente. Viszont ma megjöttek a sweetskinz gummák Rittynek, ki is sírta , hogy tegyem fel két kerítésfestés közt... Bazzeg én se gondoltam volna, hogy ennyire ûberbrutál lesz. Lökök fel képet róla a bringabuzira még ma (töltõn van a fényképezõgép aksi jelenleg)... Bikeartosok meg leszarnak, pedig tegnap megbeszéltük, hogy ma levélben megírják hova utaljam a pénzt... Northwave Expedition GTX-emet akarom!!!! nyugszik, ül...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
hazafele beugrottam az egyik bringaboltba, mert kellett a fékeimbe 1-1 csavar, meg a városira a fékhez egy olyan biszbasz, amit a nyeregcsõcsavarra teszel, hogy a fékbovdent ott el lehessen vezetni.

szóltam a csávónak, hogy ha van ilyenje, akkor kérek belõle. gyorsan be is szereli, király.

a 2 csavar nem is imbuszos, amilyen kéne, hanem villáskulccsal lehet betekerni, a fékeket a vízszintestõl pluszba húzta be, egyik fentebb van, mint a masik, a kormanyvégtõl sem nem egyforma a távolság.

a nyerget is beállítottam egyenesbe, erre ugy huzza meg, hogy ferde. feltette azt a 20éves fékbaszást is, kérdem, hogy akkor menniy lesz.

600 ft. mondom menniy?! 600, de adhatsz egy 10est is, és röhög. (mekkora fasz). na szerencsére kártyával nem lehetett fizetni, ugyhogy abba maradtunk, hogy ha jovo heten arra megyek, akkor beugrok a pénzzel.

szerintetek járjak arra jövõ héten?!

na megyek, megcsinálom én!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Eddig még semmit nem tudok csak annyit, hogy elvitték rendõrök a felvételt, és nekem is van egy belõle. Saját kém akcióba is kezdek mivel minden adat megvan a gyerekrõl. Ha más nem gondoskodom, hogy nyilvántartásba kerüljön!
Ma volt zsibi és még 2 boltba megy a lap infó kiszórás!
Jelentkezem még!
Csak nehogy véres kézzel!

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Kutya.7! Az avatarodon a Te kutyád szerepel?

Sajnos nem:(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kutya.7! Az avatarodon a Te kutyád szerepel?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

A nagy bringautánnyomozós Columbo-s rohanásban el is felejtettem megdícsérni
Dani remekbe szabott rekreált Juci fixiét! :)

Most megteszem: NAGYON SZÉP LETT! :)

Köszönöm, ma lesz kész teljesen. végre..
Sanyi: Mivel Ti ott laktok a Jégcsarnoknál, lehet jobb lenne, ha vissza se vinném Mozsár Ferit még egy ideig.. :D

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Alleycat, avagy egy díjnyertes bringa története.
Történt egyszer, hogy kedves barátunk, Csipisz, lecserélte hõn szeretett kék fixiét.
Dagi

A nagy bringautánnyomozós Columbo-s rohanásban el is felejtettem megdícsérni
Dani remekbe szabott rekreált Juci fixiét! :)

Most megteszem: NAGYON SZÉP LETT! :)
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nagy II.-n múlik, ahogy beszéltük is. Ha tudsz pontosat csörögj, holnap melózom, nem tudom nézni a fórumot.

Nincs valakinek alíg használt eladó ~40L-es hátizsákja?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: Gmaps Pedometer Nekem háztól-házig 67-et mért. Szombat OK!

O.K? Akkor megyünk.
Nagy II. még nem döntött, a Varga doktor nem jön, ez jó, mert ha jönnne, akkor indulás elõtt vért kéne cserélnem... :>):D
Reggel 7 és 8 között indulni kell, mert ez a buli legalább 155 lesz.

Vagy több.

Így is jó?:P
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Tessék, Izom.
Feltöltött kép

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
[quote name='Csipisz_']No ezt nem nagyon értem.
[/QUOTE]

Nem baj ha szar (elbasztuk), de nem írunk róla rosszat, mert akkor a "fényén" lenne egy kis törés is. :S[/QUOTE]

Szó sincs fényrõl, így nincs törés....végzem a dolgom, néha becsúszik egy baki, akinek nem, jelentkezzen délben.
Ha mostantól én is felírok ide mindent, amit elpanaszkodtak a máshonnan átjött vevõk, akkor aztán tényleg nem lesz részrehajlás, ugye?
A sráccal ott és akkor-(nem mellesleg kb 3 hete....ezenkívül, amikor kérdezte a karcsere költségét, jeleztem is hogy ide városba egy deore bõven elég.A válasz szájhúzás volt.) tisztáztuk ki mit baszott el, ha szeretnél még kicsit rágódni rajta, tedd azt, ha ennyire ügyednek érzed, vagy csak unatkozol.Erre, ahogy a többi "kis csipkelõdésre" nem vagyok vevõ.
Ja, persze,tudjuk: "nem kell mindig bevédeni..."[/QUOTE]

Hagyjuk-hagyjuk nem értetek semmihez a csiliben!!! pffff!!!

Háháá!!! Én vagyok a király a legjobbb tutimenõtitty :D

A lényeg az, hogy ezt a váltókarproblémát én fél napig szoktam fújkálni.
Tornázni vele stb. Ezt nem fizeti ki senki. Egyébként én is abbahagyom, ha érzem , hogy megmozdul normálisan.
A többi felesleges szócséplés.
Nem is szoktam belemenni nagyon ilyen melyik a jó szerviz, elbaszták-e vagy nem.
Peace
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: