Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Akkor én nagyon akciósan vettem a Zullo másenykát (ismét köszi Mazsi :) ),ha ez a kövület 58 volt.
Ez a Bianchi egy õsrégi darab,kommersz alkatrészekkel(jó a gumit kivéve ;),bár a Dináé teljesen "fehér",oldalt/középen nics fekete futóél )s még annyira kuriózum sincs rajta,vagy netalán a váz sem egy húdefasza darab,hogy megérne akár negyvenet is... Szerintem... Retró lázban ég a fél világ,kezd visszaszivárogni nagyon csendesen az országúti,és egyesek ezt meglovagolják és kihasználják a gyanútlan áldozatokat..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
A gumi ami rajta van az sem occsóság!
Azt hiszem errõl pont Dina tudna mesélni!
58at azért én sem adnék érte, de Sanyi ármeghatározása szerintem is reális.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
35-40-et lazán megér a gép alsó hangon. Patent állapotban van.

Wody, most segíts! Itt a vázszám töredék.

Feltöltött kép

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
az egyik pesti haverom 58at adott ezért a keróért
Picasa Webalbumok - Andr

szerintem dupla árat fizetett
én max 20at adtam volna, de azt is szájhúzohatva

szerintetek?

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Fogalmam sincs ,hogy mikor kihez mennek ki. De legalább a fejleményrõl szólhatnának. Amúgy azon az örsön dolgozik egy volt oszi társam, csak egy másik osztályon, és beszéltem vele is, hogy szólhatna 1-2 szót az érdekünkben. Neki is (vagyis a feleségének) 2 nappal az én lopásom elójtt fujták meg a bicóját,
csak éppen Ebesrõl. A többit SKY-on.

Az a baj, hogy a rendõrségre be mehetsz úgy, hogy te tudod, hogy ki a tettes, csak nekik hivatalból végig kell járni a rendszert, ez van nagy baromság, de sajnos ez van.
Akkor lehet kezdeni valamit, ha van nagyon jó ismerõs, és tud segíteni.

Zoli, ha bármiben tudok segíteni, akkor csak írj és megyek

Ha kell szívesen részt veszek éjszakai megfigyelõs gerilla akcióban, meló utáni lépcsõház figyelõs akcióban, hétvégi Zsibijárós akcióban, vagy csak a srác iskolájában utána járni a dolgoknak, van egy szép nagy rakterû kisbusz a cégnél, lehet rabomobil.

Csak így kívülállóként is azt tudom mondani, hogy történjen már végre valami.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ha aznap nem mentek el a gyerekhez, akkor annyi

ennyit a forró nyomról, és a zsarukról

remélem rosszul gondolom

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Bringalopással, csak akkor szoktak foglalkozni, ha a rendõrkapitány ismerõsének vitték el a bringáját... egyébként egy bringáért meg se moccannak. Hátkutatáshoz, ráadásul engedély kell, ha az illetõ maga nem engedi meg, hogy bemenjenek... mire az megvan a bicó már rég nincs ott... szar ügy de ez van. Van rendõr a családban, igaz nem Debrecenben... ráadásul, tisztelet a kivételnek, a debreceni rendõrségnek, még az állományon belül is pocsék híre van...
Ha vannak 100%-os tanúk is, akik nevüket adják (ilyen tuti nincs), akkor lehet menni a sajtóhoz, hogy van ez az ügy, a rendõrség meg nem tesz semmit. Ha leadják, akkor pikk-pakk meglesz. Általában azért a satótól is elhajtják az embert, mert meg kell õrizni a jóviszonyt.... Sanyi ott a bibi, hogy nem vagy celeb! Vagy csilliószoros Tour gyõztes...

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kerékpárosnak!:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Krisz: Nem felejtettem el a szerszámot, tegnap nem jutottam el, ma reggel voltam, de zárva volt a Lovi. Holnap valamikor?

Hagyd akkor, nem érdekes. Mit képzelnek hogy zárva van!! Olyan nincs!!! Majd rendet rakok.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Fogalmam sincs ,hogy mikor kihez mennek ki. De legalább a fejleményrõl szólhatnának. Amúgy azon az örsön dolgozik egy volt oszi társam, csak egy másik osztályon, és beszéltem vele is, hogy szólhatna 1-2 szót az érdekünkben. Neki is (vagyis a feleségének) 2 nappal az én lopásom elójtt fujták meg a bicóját,
csak éppen Ebesrõl. A többit SKY-on.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Nem úgy volt, hogy másnap mennek házat(putrit) kutatni? Nem Titeket noszogatlak, mert amit legális kereteken belül meg tudtok tenni, azt megteszitek. Csak ha van név/cím, ráadásul azoknak is megvannak az adatai, akik a srác nevét mondták, miért nem indulnak el forró nyomon, aznap, max. másnap...

/Fabian Cancellara/

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Figyu Sanyi, elvitték a felvételt csütörtökön, azóta nem hívtak, de legkésõbb kedden benézek és utánna kérdezek a dolgoknak.
Szétszórtam a képet és az infót, minden boltba, és dereceni és nyíregyházi zsibi is meg volt látogatva.
Nyíregyházán 2 szórólapot hagytam egy ismerõsnél, és kértem néha ugorjon ki szétnézni a piacra. A lapokat pedig 2 boltba (ahol nagy a bandázós forgalom)
leadja.
Jómagam partizán akcióba fogok kezdeni ,függetlenül attól ,hogy mit tudnak majd felmutatni a rend õrei. Az elõkészületek már megvannak. Azt akarom ,hogy mindenféle képpen nyílvántartásba kerüljön az illetõ.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Krisz: Nem felejtettem el a szerszámot, tegnap nem jutottam el, ma reggel voltam, de zárva volt a Lovi. Holnap valamikor?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Röfi szerint 50 km fölött is van élet.

150 felett már csak kevés. :)

Jók lettek a képek, köszi!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ahány ház, annyi szokás. Van ahol hamarabb jár a nyuszi. Igaz itt nem fog hozni semmit sem.

/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Röfi szerint 50 km fölött is van élet.
(Valami ilyesmit mondott, vkinek üzeni, az meg vegye magára!):)

V

Sanyi! A sonkát, meg a tojást hétfõn hozza a nyúl.
Twelve times ironman

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Oké, hogy alig bírtok mozdulni a sok sonkától és csokitojástól, de valami infot mondjatok légyszi, hogy áll a rendõrségi ügy?

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
megnéztem én Röfi, de ha azt mondja, hogy az úgy van jól, meg elfordítja amit beállítok, hogy úgy legyen, akkor mit csináljak vele?

nem tudtam, hogy nincs nálam forint, kártyával nem tudtam fizetni
viszont volt nálam euró, felajánlottam azt is. jövõre úgyis belépünk (muhaha), jó lesz az:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Izom: Most ha jó szerelõ, ha nem, te csak elhoztál tõle egy pár dolgot és elbaszott x idõt a biciklidre és persze rád... Arról nem is beszáélve, hogy bemenni egy ismeretlen boltba pénz nélkül. (De tudom nem olvastál vissza, hogy vinni illik ilyenkor magunkal.)
Én ezeken nem cigányolnék vidd vissza a bicajod, hogy ha szarul csinálta meg (miért nem nézted meg átvételkor, hogy jó-e), de fizesd ki amit kért (fõleg hogy kaptál hitelt is).

A Gyöngybe egyszer 300Ft-ot fizettem egy pumpálásért és egy hatómû csavar meghúzásért. Kifizettem és azóta nem járok Icanénihez... És mindezt én csináltam magamnak, cuccott nem is vettem.

Mackó: Jó volt, köszönöm! Egészségedre a sert!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szerintem az lesz, hogy bemegyek kedden, és a 600 ft helyett adok neki egy 100-ast, hogy tessék a 2 csavar ára, és a fékrögzítõ izéjé, mert tré módon csinálta meg, és még nekem volt vele munkám utána