Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Ráírhatnánk egy kényszerzubbonyra is, gyereket jó szorosan beleszíjazni, majd a Békás-tóba dobni, hadd ficánkoljon.

Utolsó amit e témában írok:

Ha Zolinak szüksége lesz segítségre remélem hogy szól, és azt is remélem, hogy mi pedig segítünk is!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
ez nem is rossz ötlet... sõt, meg kéne valósítani. legalább példát mutatnánk

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ráírhatnánk egy kényszerzubbonyra is, gyereket jó szorosan beleszíjazni, majd a Békás-tóba dobni, hadd ficánkoljon.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

eladó városi bringa

40000-é!? Azért ez akkoris csak egy Puncsh...
:D :D :D
Adjatok már ezt-azt, a boltostól meg sajnálok 600-at. No comment.

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Ez biztosan bejönne, de két tökös ember nem tömeg.....
Egy kis lopáson kívüli téma: Egyetemi ker

Én remélem, hogy nem csak ketten lennénk, azaz, hogy a fórum többi tagja, akár ismerem, akár nem megtenne ennyit, én látatlanba megtenném bármelyik fórumosért.

Üssük a parasztot, ameddig még meleg a vére:D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

YouTube - Bike Thief Caught Red Handed

vagy veszünk neki egy ilyen pólót Feltöltött kép
(a belinkelt videóból idéztek)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ez biztosan bejönne, de két tökös ember nem tömeg.....
Egy kis lopáson kívüli téma: Egyetemi ker

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Ezek szerint simán elõfordulhat, hogy augusztusban leüt valamelyikünk egy embert nitro kerójáról, az meg utolsó szavaival csak annyit mond, hogy a rendõröktõl kapta?!:D

Meg a fas.om

A ku..a édesét, ha elvitte vállalja a felelõsséget, ha eladta, akkor aki megvette az meg számoljon azzal, hogy lehet valakitõl kapni fog.

Én most is azt mondom, hogy sajnos szükség van a gerilla megmozdulásokra.
Oda kell menni ha kell minden nap egy hétig a háza elé, akár többször is megvárni, elõször meg sem szólítani, mert a tömeg sokszor elriasztóbb mint bármi szó.

Az biztos, hogy nem az én bicajomat vitte el, de hogy szájba verném okkal-vagy nélküle az is biztos

De komolyan mondom, hogy valamit lépjünk, mert addig ameddig minden jogszabályt kivesézünk itt ,addig ez a kis geci bármit tehet, mert nem érzi magát körülvéve, figyelve.

Azt kell hogy éreznie, hogy nincs biztonságban, hogy megszólaljon benne a lelkiismerete, mert egy bizonyos pont után minden embernek van.

Komolyan ha meg már eladta és ez kiderül, akkor meg csináljuk vele ezt:

YouTube - Bike Thief Caught Red Handed

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ezek szerint simán elõfordulhat, hogy augusztusban leüt valamelyikünk egy embert nitro kerójáról, az meg utolsó szavaival csak annyit mond, hogy a rendõröktõl kapta?!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mindig azt mondom,hogy alkalom szüli a tolvajt..
Zoli nem tudom miért nem tolta be magával,de ha meg nem tolta is be miért a brinyótárolóba teszi,ami a bejárattól jó messze esik...ha a bejáratnál lett volna letámasztva nem bizti hogy eltolta volna.(persze utólag könnyû okosnak lenni,tudom)
Aki meg még abban reménykedik,hogy meglesz,hát..hinni a templomban,de ott is csak az elsõ sorban.
Itt a társaság felének nincs teljesen hivatalos papírja a bicókról(számla..),tehát sok esélyünk egy ellopás esetén az izomerõ és a szerencsén(meg Röfi két szeme)kívül sokra nem mennénk.Rendõrök mit kezdenének egy A 4-esre írt adásvételivel(már ha van egyáltalán)?Ugyanaz a szitu amit Krisz írt,így mindent lehetne "legalizálni",de ez nem egészen így mûködik.
A gyereknél ott kellett volna verni az ajtót vagy 2 napig, másképp hiába tudtok mindent(név,cím)rendõr leszarja.Sõt még ti hátráltatjátok õket a nyomozásban ezzel a sok infóval :)
Végére egy történet:
Mariannak ellopták a trekkingjét(Wheeler full DX szett..Tange Infiniti csövek..hátha valaki megismeri ;) ),rá vagy 2 hétre lefüleltek Apafán egy bandát rengeteg bicó,s miegymás..rendõr ismerõs mondta menjek már be körbenézni hátha..Hát nem volt egysem ismerõs,erre kérdezi másikat nem viszek helyette??? ;) Nem vittem.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

eladó városi bringa

Geri vazze most raktad össze, máris eladod?:-D
Vagy ez az öcsédé és a pinarello-t használja?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Ismerõs keres ~50k körül használt montit.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
eladó városi bringa

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Nézzük a jó oldalát, a triatlont is egzotikus polgártársainknak köszönhetjük. Gázsi lefutott a tópartra, átúszta, majd ellopott egy bringát és hazatekert vele... Fiatalabb sportág lehetne a gyorskorcsolya-bringa, esetleg a hoki-keró is. Sajnos az értelmi szerzõjét még nem ismerjük pontosan. Még.

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a nyuszi is a mi kerónkat viszi sajnos

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Húsvétra is... :S Ráadásul Zolit meg se locsolta.

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
23.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Sanyinak igaza van, az enyém is hasonló váz (Puch - Bianchi) csak full 500 EX -el. 28k -ért vettem, ebben benne van a postai utánvétel is.

Ja izom öccse is, mert olyan is van, egy pinarello-t akasztott, úgy tudom 28ért azt is...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
mit kap a cigánygyerek karácsonyra?

A BICIKLIDET!

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

Halihó

Akkor én nagyon akciósan vettem a Zullo másenykát (ismét köszi Mazsi :) ),ha ez a kövület 58 volt.
Ez a Bianchi egy õsrégi darab,kommersz alkatrészekkel(jó a gumit kivéve ;),bár a Dináé teljesen "fehér",oldalt/középen nics fekete futóél )s még annyira kuriózum sincs rajta,vagy netalán a váz sem egy húdefasza darab,hogy megérne akár negyvenet is... Szerintem... Retró lázban ég a fél világ,kezd visszaszivárogni nagyon csendesen az országúti,és egyesek ezt meglovagolják és kihasználják a gyanútlan áldozatokat..

Sanyinak igaza van, az enyém is hasonló váz (Puch - Bianchi) csak full 500 EX -el. 28k -ért vettem, ebben benne van a postai utánvétel is.