Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2012. August 01. - 23:08
Posted 2012. August 01. - 14:28
Posted 2012. July 31. - 14:36
Mackónak nagy gratula részünkrõl is!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2012. July 31. - 13:03
Posted 2012. July 31. - 13:02
Bükkre valaki a hétvégén? Én szombaton oda, szállás a kempingben, vasárnap vissza. Jelen felállás szerint vonattal, de ha valaki jön négykerekûvel, szívesen faragok a benzinpénzén.
Ment PM!
Posted 2012. July 31. - 11:47
Posted 2012. July 31. - 09:00
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2012. July 31. - 08:42
Ezt ti követtétek el Csipisz?
Posted 2012. July 30. - 23:19
Posted 2012. July 30. - 17:10
Posted 2012. July 29. - 23:13
Mai Sztori:
(Éjszakás voltam, aki ismer tudja mivel jár ez.)
Reggel egy ismerõsöm elkísértem a Hortobágyig, onnan õ tovább Eger felé, én pedig visszafordultam. A szokásos szembeszélben nyomtam lehetõség szerint tempósan. Hortobágy és a Keleti híd közt félúton jön szembe egy srác.
Ahogy elérjük egymást õ lassít, erre én is lassítok, hogy akkor bevárom. Beáll mõgém se köszönés nélkül és együtt gyorsulunk. Ekkor katonásan rámszól, hogy balra húzódj! Eleget is tettem a kérésének, legyen hol pihennie a hátszél után.
Kb. 5 percet ha jött utánam amikor megint katonásan szól: Nyomok egy kétezrest, utána megvárlak!
Nabazzeg gondoltam, ebbõl sem lesz váltott vezetés. Elhúzott kb. 100m-re és ezt a távot tartotta egészen a Keleti hídig. Itt megállt pisilni, de én, tovább mentem, gondolván kemény csávó, majd utól ér. Vártam-vártam, nem jött. Megálltam pisilni én is kb. a kráter tó magasságában, ekkor ment el mellettem. Nem is érdekelt, mert ekkor már ítélkeztem, hogy ez a srác (Olmo bicaj, Easton villával, bukó alatt fehér bringás sapival) egy pöcs. Ismét kb 100m különbség köztünk. A gatyatói emelkedõig ezt tartottuk is, én próbáltam tempósan küzdeni. Az emelkedõ alján szakaszosan tekert, bevárt. Amikor elõzöm gyorsít és beáll mögém. Felbaszott, de még mindig nem szóltam neki.
És ismét megszólalt hangosan, katonásan: Balra húzódj! Na nekem sem kellett több, kiborult a bili. Mondtam neki, hogy ennyit aváltott vezetésrõl, megint potyázni akar és még pofázik is. (Szegény csak lesett) Mondtam, ha erõs menjen elõre, ha meg megrogyott a 2000m-es sprinten akkor kussoljon és örüljön, hogy fogom a szelet, mert nekem biza egy percifg sem fogta senki. Megelõztem és izomból nyomtam hazáig.
A Metrónál néztem hátra, de nem láttam sehol.
Hogy lehet valaki ekkora fasz, és szerintem nem is értette miért akadtam ki, miért nem szolgálom az õ fostalicska edzését?!
(Soma! De jó veled tekerni!)
Én ismerem, mindig ezt csinálja. Legközelebb csak borítsd bele az árokba!
Posted 2012. July 29. - 21:46
Erre majd Röfi ad neked választÉs ilyenkor ÉN hol vagyok? Mehetünk ilyen gasztró kört bármikor :-]
Posted 2012. July 29. - 10:23
Halihó
Tegnap voltunk Dinával tekerni egy kilencvenest...
És ilyenkor ÉN hol vagyok? Mehetünk ilyen gasztró kört bármikor :-]
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2012. July 29. - 10:10
Tegnap voltunk Dinával tekerni egy kilencvenest és most kivételesen nem eléhezve jöttünk haza..
Történt ugyanis,hogy Bánkon a suli udvarán falunap volt.Megálltunk,benéztünk.Mondják,nem belépõs,csak regisztrálni kell,hát hajrá.Adtak egy karszallagot na meg egy kajajegyet,amin a következõ kis kockák voltak:
1. fogás:babgulyás
2. fogás: pörkölt
3. fogás:ökörsült
4. kávé/vattacukor
5. sör
Na mi mindjárt betúrtunk egy babgulyást,-olyan sûrû volt mintha pörkölt lett volna némi szafttal-majd sorbaálltunk az ökörsülthüz,közben beszopogattuk a sert.A sült valami mennyei volt,de a pörköltre már nem bírtunk benevezni,az adagok nagysága miatt.Ingyen volt még fõtt kukorica,és még megnézhettük a helyi nénik hogyan roppják countri zenére
Jövõre lehet szervezni oda is egy gasztrotúrát,megéri.
(és persze köszönet a Református Egyháznak ezt a megmozdulást)
Posted 2012. July 28. - 20:10
Posted 2012. July 28. - 17:14
Nem tudja esetleg valaki, hogy a biharkeresztesi / ártándi határátkelõhelyen biciklivel át lehet-e menni Romániába?
Elõre is köszi a választ!
Posted 2012. July 27. - 11:55
(Éjszakás voltam, aki ismer tudja mivel jár ez.)
Reggel egy ismerõsöm elkísértem a Hortobágyig, onnan õ tovább Eger felé, én pedig visszafordultam. A szokásos szembeszélben nyomtam lehetõség szerint tempósan. Hortobágy és a Keleti híd közt félúton jön szembe egy srác.
Ahogy elérjük egymást õ lassít, erre én is lassítok, hogy akkor bevárom. Beáll mõgém se köszönés nélkül és együtt gyorsulunk. Ekkor katonásan rámszól, hogy balra húzódj! Eleget is tettem a kérésének, legyen hol pihennie a hátszél után.
Kb. 5 percet ha jött utánam amikor megint katonásan szól: Nyomok egy kétezrest, utána megvárlak!
Nabazzeg gondoltam, ebbõl sem lesz váltott vezetés. Elhúzott kb. 100m-re és ezt a távot tartotta egészen a Keleti hídig. Itt megállt pisilni, de én, tovább mentem, gondolván kemény csávó, majd utól ér. Vártam-vártam, nem jött. Megálltam pisilni én is kb. a kráter tó magasságában, ekkor ment el mellettem. Nem is érdekelt, mert ekkor már ítélkeztem, hogy ez a srác (Olmo bicaj, Easton villával, bukó alatt fehér bringás sapival) egy pöcs. Ismét kb 100m különbség köztünk. A gatyatói emelkedõig ezt tartottuk is, én próbáltam tempósan küzdeni. Az emelkedõ alján szakaszosan tekert, bevárt. Amikor elõzöm gyorsít és beáll mögém. Felbaszott, de még mindig nem szóltam neki.
És ismét megszólalt hangosan, katonásan: Balra húzódj! Na nekem sem kellett több, kiborult a bili. Mondtam neki, hogy ennyit aváltott vezetésrõl, megint potyázni akar és még pofázik is. (Szegény csak lesett) Mondtam, ha erõs menjen elõre, ha meg megrogyott a 2000m-es sprinten akkor kussoljon és örüljön, hogy fogom a szelet, mert nekem biza egy percifg sem fogta senki. Megelõztem és izomból nyomtam hazáig.
A Metrónál néztem hátra, de nem láttam sehol.
Hogy lehet valaki ekkora fasz, és szerintem nem is értette miért akadtam ki, miért nem szolgálom az õ fostalicska edzését?!
(Soma! De jó veled tekerni!)
Posted 2012. July 27. - 07:31