Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
van egy eladó Volume Cutter fixie, zöld glow in the dark vázzal, 53cm méretben. nemsokára képek is. 90 ropi körül.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Holnap 17:00-tõl valakinek van kedve csapatni egyet aszfalton? 50-70 km

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nekem ez van és Oszi is ilyet rendelt most.
Tavasszal úgy éreztem fasza, utána nem használtam, de most szerintem más gondja van a lábamnak. :S

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Okosabbaktól: érdemes beruházni a kompressziós zokniba, vagy csak ámítás (placebo)? Ha igen, akkor hol érdemes és melyik típust venni?

Mackónak nagy gratula részünkrõl is!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Hatalmas Gratuláció Mackófelsõnek az IronMan eredményhez !!! ;)

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Bükkre valaki a hétvégén? Én szombaton oda, szállás a kempingben, vasárnap vissza. Jelen felállás szerint vonattal, de ha valaki jön négykerekûvel, szívesen faragok a benzinpénzén.

Ment PM!
Let's roll!

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Bükkre valaki a hétvégén? Én szombaton oda, szállás a kempingben, vasárnap vissza. Jelen felállás szerint vonattal, de ha valaki jön négykerekûvel, szívesen faragok a benzinpénzén.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Abból gazdálkodsz, amid van. A kocsi nem az enyém, mindent megtettem azért hogy ne essen baja, és a bicajok is megmaradjanak. Menetben kicsit kapott az elsõ váltóm, de nem lett maradandó baja, egyéb kárról még nem esett szó. volt azért pár cseles megoldás az állagmegõrzés érdekében. Pl az mk tagkártyám a külsõgumim és Gellért nagytányérja közzé kihasadás ellen.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az is elég lenne, hogy hazáig cserés legyen a csomgatér ajtaja. :D
Ezt ti követtétek el Csipisz?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Halihó

Suzuki ültetés :D

Jézusom, de ijesztõ az a tartó :D Kb. egy zsák krumplit mernék rá tenni mindössze....

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Suzuki ültetés :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
http://forum.bikemag...tml#post1172326
http://forum.bikemag...tml#post1172330
:D :D :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mai Sztori:
(Éjszakás voltam, aki ismer tudja mivel jár ez.)
Reggel egy ismerõsöm elkísértem a Hortobágyig, onnan õ tovább Eger felé, én pedig visszafordultam. A szokásos szembeszélben nyomtam lehetõség szerint tempósan. Hortobágy és a Keleti híd közt félúton jön szembe egy srác.
Ahogy elérjük egymást õ lassít, erre én is lassítok, hogy akkor bevárom. Beáll mõgém se köszönés nélkül és együtt gyorsulunk. Ekkor katonásan rámszól, hogy balra húzódj! Eleget is tettem a kérésének, legyen hol pihennie a hátszél után.
Kb. 5 percet ha jött utánam amikor megint katonásan szól: Nyomok egy kétezrest, utána megvárlak!
Nabazzeg gondoltam, ebbõl sem lesz váltott vezetés. Elhúzott kb. 100m-re és ezt a távot tartotta egészen a Keleti hídig. Itt megállt pisilni, de én, tovább mentem, gondolván kemény csávó, majd utól ér. Vártam-vártam, nem jött. Megálltam pisilni én is kb. a kráter tó magasságában, ekkor ment el mellettem. Nem is érdekelt, mert ekkor már ítélkeztem, hogy ez a srác (Olmo bicaj, Easton villával, bukó alatt fehér bringás sapival) egy pöcs. Ismét kb 100m különbség köztünk. A gatyatói emelkedõig ezt tartottuk is, én próbáltam tempósan küzdeni. Az emelkedõ alján szakaszosan tekert, bevárt. Amikor elõzöm gyorsít és beáll mögém. Felbaszott, de még mindig nem szóltam neki.
És ismét megszólalt hangosan, katonásan: Balra húzódj! Na nekem sem kellett több, kiborult a bili. Mondtam neki, hogy ennyit aváltott vezetésrõl, megint potyázni akar és még pofázik is. (Szegény csak lesett) Mondtam, ha erõs menjen elõre, ha meg megrogyott a 2000m-es sprinten akkor kussoljon és örüljön, hogy fogom a szelet, mert nekem biza egy percifg sem fogta senki. Megelõztem és izomból nyomtam hazáig.
A Metrónál néztem hátra, de nem láttam sehol.

Hogy lehet valaki ekkora fasz, és szerintem nem is értette miért akadtam ki, miért nem szolgálom az õ fostalicska edzését?!

(Soma! De jó veled tekerni!)

Én ismerem, mindig ezt csinálja. Legközelebb csak borítsd bele az árokba!:D
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

És ilyenkor ÉN hol vagyok? :D Mehetünk ilyen gasztró kört bármikor :-]

Erre majd Röfi ad neked választ :D

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Halihó

Tegnap voltunk Dinával tekerni egy kilencvenest...

És ilyenkor ÉN hol vagyok? :D Mehetünk ilyen gasztró kört bármikor :-]

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tegnap voltunk Dinával tekerni egy kilencvenest és most kivételesen nem eléhezve jöttünk haza..
Történt ugyanis,hogy Bánkon a suli udvarán falunap volt.Megálltunk,benéztünk.Mondják,nem belépõs,csak regisztrálni kell,hát hajrá.Adtak egy karszallagot na meg egy kajajegyet,amin a következõ kis kockák voltak:
1. fogás:babgulyás
2. fogás: pörkölt
3. fogás:ökörsült
4. kávé/vattacukor
5. sör
Na mi mindjárt betúrtunk egy babgulyást,-olyan sûrû volt mintha pörkölt lett volna némi szafttal-majd sorbaálltunk az ökörsülthüz,közben beszopogattuk a sert.A sült valami mennyei volt,de a pörköltre már nem bírtunk benevezni,az adagok nagysága miatt.Ingyen volt még fõtt kukorica,és még megnézhettük a helyi nénik hogyan roppják countri zenére :)
Jövõre lehet szervezni oda is egy gasztrotúrát,megéri.
(és persze köszönet a Református Egyháznak ezt a megmozdulást)

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Természetesen igen.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!

Nem tudja esetleg valaki, hogy a biharkeresztesi / ártándi határátkelõhelyen biciklivel át lehet-e menni Romániába?

Elõre is köszi a választ!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mai Sztori:
(Éjszakás voltam, aki ismer tudja mivel jár ez.)
Reggel egy ismerõsöm elkísértem a Hortobágyig, onnan õ tovább Eger felé, én pedig visszafordultam. A szokásos szembeszélben nyomtam lehetõség szerint tempósan. Hortobágy és a Keleti híd közt félúton jön szembe egy srác.
Ahogy elérjük egymást õ lassít, erre én is lassítok, hogy akkor bevárom. Beáll mõgém se köszönés nélkül és együtt gyorsulunk. Ekkor katonásan rámszól, hogy balra húzódj! Eleget is tettem a kérésének, legyen hol pihennie a hátszél után.
Kb. 5 percet ha jött utánam amikor megint katonásan szól: Nyomok egy kétezrest, utána megvárlak!
Nabazzeg gondoltam, ebbõl sem lesz váltott vezetés. Elhúzott kb. 100m-re és ezt a távot tartotta egészen a Keleti hídig. Itt megállt pisilni, de én, tovább mentem, gondolván kemény csávó, majd utól ér. Vártam-vártam, nem jött. Megálltam pisilni én is kb. a kráter tó magasságában, ekkor ment el mellettem. Nem is érdekelt, mert ekkor már ítélkeztem, hogy ez a srác (Olmo bicaj, Easton villával, bukó alatt fehér bringás sapival) egy pöcs. Ismét kb 100m különbség köztünk. A gatyatói emelkedõig ezt tartottuk is, én próbáltam tempósan küzdeni. Az emelkedõ alján szakaszosan tekert, bevárt. Amikor elõzöm gyorsít és beáll mögém. Felbaszott, de még mindig nem szóltam neki.
És ismét megszólalt hangosan, katonásan: Balra húzódj! Na nekem sem kellett több, kiborult a bili. Mondtam neki, hogy ennyit aváltott vezetésrõl, megint potyázni akar és még pofázik is. (Szegény csak lesett) Mondtam, ha erõs menjen elõre, ha meg megrogyott a 2000m-es sprinten akkor kussoljon és örüljön, hogy fogom a szelet, mert nekem biza egy percifg sem fogta senki. Megelõztem és izomból nyomtam hazáig.
A Metrónál néztem hátra, de nem láttam sehol.

Hogy lehet valaki ekkora fasz, és szerintem nem is értette miért akadtam ki, miért nem szolgálom az õ fostalicska edzését?!

(Soma! De jó veled tekerni!)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Fene sem tudja Epyc. Én voltam Orsival hegyi szakaszon (ajándékot is szórtak), mégis úgy jöttem le, hogy jó-jó, de inkább tekertünk volna egyet. Orsinak viszont tetszett. Remélem a képeket feltoljátok valahova.