Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. May 02. - 11:11

BOTY lesz vagy nem lesz?
Posted 2010. May 02. - 10:34

Posted 2010. May 02. - 08:41

De gratula a kiscsjnak, ügyes vagy Anna!

Posted 2010. May 02. - 00:08

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. May 01. - 23:10

Elõször is nagy GRATULA ANNÁNAK! A Buda marcin elért eredményéért.
mielõtt elaludt, mondtam neki, hogy Röfi gratulál, köszöni szépen

Ügyesen tekert, de volt egy kis kalamajka a díjazás körül. Megnéztük Anna versenyét: éppúgy, mint Mátrán, két fiú otthagyta az egész mezõnyt, Anna egy harmadik fiúval fej fej mellett tekert, aztán jó nagy szünet után mentek a többiek. Négy kört kellett menniük egy 1 km-es pályán, a lányok egy része akkor fejezte be a 3. kört, amikor Anna befejezte a negyediket. Láttuk, hogy lányok között elsõ lett, de mennünk kellett, ezért mielõtt elstartoltunk, lelkére kötöttem, hogy figyeljen, ha dobogóra akar állni (tavaly elfeledkezett róla, és lemaradt a díjkiosztásról

Mikor visszaértünk, meséli elkeseredve, hogy annak a kislánynak adták az elsõ díjat, aki elõtte pár méterrel ment át a célon, a harmadik körét fejezve be. Így õ második, az utána beérõ kislány a harmadik lett, holott utóbbi gyerek szülei is látták a sorrendet és szóltak is a rendezõknek. Szóval a célban nem számolták a gyerekek köreit, chipet õk nem kapnak, Anna sírt, hogy ez megtörténhetett. Ne értsétek félre, jó a második hely is, de õ nagyon csalódott volt, hiszen valójában elsõ lett!
Majd' egy órát rohangáltunk, hogy Anna elsõségét valahogy elismerjék, elõször mondták, hogy akkor kellett volna szólni. Mondtam, hogy én abban az idõben nyugodtan bringáztam a hegyen, álmomban nem gondoltam, hogy Anna így járhat... Mellesleg a harmadikként díjazott kislány szülei szóltak is... az "elsõ" gyerek szülei is ott voltak, de nem volt bennük annyi tisztesség, hogy elismerjék

Végül nagyon kedves rendezõ lányok segítettek, így a felnõtt díjkiosztáskor bemondták a gyõzelmét és megkapta a kupát

(Mellesleg benne gyerekként is volt annyi becsület, hogy vissza akarta adni az ezüstöt azzal, hogy az az utána beérkezõ kislányt illeti. Mivel nem vették vissza, elhatározta, magával viszi a maratonokra, és odaadja a kislánynak, ha találkozik vele.

Remélem, értitek: nem azért reklamáltam és kértem az Anna elsõ helyét, mert nem az én "szememfénye" kapta az elsõ díjat, hanem az igazságtalanságért (vagy nemtörõdömség...?) Szerencsére a segítõkész lányok is értették Anna csalódottsága okát, így õ is megvigasztalódott.

Posted 2010. May 01. - 22:52

Pont ma voltam arra keróval Kopasz támadáson. 100 Ft egy út, "rómaiaktól" nem kell félni, esti 8-ig jár a komp..... Tiszalöki kompról tud valaki valamit?! Indián veszély, miegymás érdekelne , aki már volt arra, osszon észt!
Posted 2010. May 01. - 22:33

Posted 2010. May 01. - 22:27

Hapek: "Top Maraton" bojkott... Látod az a népámítás...
Alex: Edi nem volt.
Akkor csak félreértettem. :-S
Köszönöm a helyesbítést!
Elnézést, de lehet napszúrást kaptam a Hajdú túrán... és/vagy a túl sok slambuc?
Táv 60km plusz megközelítés és hazajövet ~86, de ez nem terep, s csak 600Ft

Érdekes, hogy ezt a kis hazai tekerést mennyire elhanyagolják. 40-en egy hölgy indult, 60-on meg ~16-an.
Posted 2010. May 01. - 22:15

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. May 01. - 22:06

Posted 2010. May 01. - 21:52

Nekem ezeket sikerült elcsípnem a Budán ma: 2010 Buda Maraton - bud.rofitomi.fotoalbum.hu
...
Röfi: Félreértettem, miszerint te bojkottálni akartad a maratonokat? Mintha régebben ezt írtad volna, vagy az csak tréfa volt, egyféle népámítás?
Posted 2010. May 01. - 21:44

Posted 2010. May 01. - 21:40

Nekem ezeket sikerült elcsípnem a Budán ma: 2010 Buda Maraton - bud.rofitomi.fotoalbum.hu
Nefri: Jobbulást, de a monitor sem használt egész nap a szemednek...
Posted 2010. May 01. - 21:34

nefraz, király a keród festése! az eredetileg olyan, vagy csinálta valaki?
Nem gyári a festék, ennek a gyári festése a fekete és a rozsda véletlen szerû variációja volt. Nem festve van hanem ragasztva, és a szívem hölgyének keze munkáját dicséri.
Posted 2010. May 01. - 21:31

én nem tudom miért kell visszacserélni egy eltört vázat?
tegnapi foto
holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu
Ezt nagyon durván eltörték, ha jól látom...
Posted 2010. May 01. - 21:10

zsír!
teljesen beleszerelmesedtem hollandiába. vagyis mégjobban, mint eddig:)
Posted 2010. May 01. - 21:08

nem semmi. én is lecseréltem az enyémet, pedig épphogycsak elvált. de ez:)
:)
megnéztem a képeid egy részét, sok tutkó van benne! kíváncsi vagyok, hogy milyen géppel lõtted õket
a képen látható Nikon D700
Posted 2010. May 01. - 21:04

megnéztem a képeid egy részét, sok tutkó van benne! kíváncsi vagyok, hogy milyen géppel lõtted õket
Posted 2010. May 01. - 20:59

tegnapi foto
holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu
Posted 2010. May 01. - 20:54

ezt pedig Levinek küldöm. ja nem, Daninak, bocs:)