Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Enté: Amúgy is arra volt dolgunk és a nevezés 3500 volt szerdáig.
BOTY lesz vagy nem lesz?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Annának nagy nagy gratula!!
Izom: Köszi a linket.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Sajnos amit Harang rendez, az már csak ilyen. Több embertõl hallottam, hogy bajok voltak, de gondolom elég lenne a budamaraton topikba beleolvasni.

De gratula a kiscsjnak, ügyes vagy Anna! ;)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Annának:

Feltöltött kép

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Elõször is nagy GRATULA ANNÁNAK! A Buda marcin elért eredményéért.

mielõtt elaludt, mondtam neki, hogy Röfi gratulál, köszöni szépen :)

Ügyesen tekert, de volt egy kis kalamajka a díjazás körül. Megnéztük Anna versenyét: éppúgy, mint Mátrán, két fiú otthagyta az egész mezõnyt, Anna egy harmadik fiúval fej fej mellett tekert, aztán jó nagy szünet után mentek a többiek. Négy kört kellett menniük egy 1 km-es pályán, a lányok egy része akkor fejezte be a 3. kört, amikor Anna befejezte a negyediket. Láttuk, hogy lányok között elsõ lett, de mennünk kellett, ezért mielõtt elstartoltunk, lelkére kötöttem, hogy figyeljen, ha dobogóra akar állni (tavaly elfeledkezett róla, és lemaradt a díjkiosztásról :D).
Mikor visszaértünk, meséli elkeseredve, hogy annak a kislánynak adták az elsõ díjat, aki elõtte pár méterrel ment át a célon, a harmadik körét fejezve be. Így õ második, az utána beérõ kislány a harmadik lett, holott utóbbi gyerek szülei is látták a sorrendet és szóltak is a rendezõknek. Szóval a célban nem számolták a gyerekek köreit, chipet õk nem kapnak, Anna sírt, hogy ez megtörténhetett. Ne értsétek félre, jó a második hely is, de õ nagyon csalódott volt, hiszen valójában elsõ lett!
Majd' egy órát rohangáltunk, hogy Anna elsõségét valahogy elismerjék, elõször mondták, hogy akkor kellett volna szólni. Mondtam, hogy én abban az idõben nyugodtan bringáztam a hegyen, álmomban nem gondoltam, hogy Anna így járhat... Mellesleg a harmadikként díjazott kislány szülei szóltak is... az "elsõ" gyerek szülei is ott voltak, de nem volt bennük annyi tisztesség, hogy elismerjék :(- igaz, az õ gyerekük akkor majdnem utolsó lett volna.
Végül nagyon kedves rendezõ lányok segítettek, így a felnõtt díjkiosztáskor bemondták a gyõzelmét és megkapta a kupát :)
(Mellesleg benne gyerekként is volt annyi becsület, hogy vissza akarta adni az ezüstöt azzal, hogy az az utána beérkezõ kislányt illeti. Mivel nem vették vissza, elhatározta, magával viszi a maratonokra, és odaadja a kislánynak, ha találkozik vele. :))
Remélem, értitek: nem azért reklamáltam és kértem az Anna elsõ helyét, mert nem az én "szememfénye" kapta az elsõ díjat, hanem az igazságtalanságért (vagy nemtörõdömség...?) Szerencsére a segítõkész lányok is értették Anna csalódottsága okát, így õ is megvigasztalódott. :) Hatalmas köszönet nekik!

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

.... Tiszalöki kompról tud valaki valamit?! Indián veszély, miegymás érdekelne , aki már volt arra, osszon észt!

Pont ma voltam arra keróval Kopasz támadáson. 100 Ft egy út, "rómaiaktól" nem kell félni, esti 8-ig jár a komp.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Alex: Edi nem volt.

Pedig Feltöltött kép
Alex

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Hapek: "Top Maraton" bojkott... Látod az a népámítás...

Akkor csak félreértettem. :-S
Köszönöm a helyesbítést!
Elnézést, de lehet napszúrást kaptam a Hajdú túrán... és/vagy a túl sok slambuc?
Táv 60km plusz megközelítés és hazajövet ~86, de ez nem terep, s csak 600Ft :) Viszont a jövõhéten a Zemplén50 TT-n valószínüleg újra elindulok.
Érdekes, hogy ezt a kis hazai tekerést mennyire elhanyagolják. 40-en egy hölgy indult, 60-on meg ~16-an.
Red Bull4ever

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Pedig a Buda Maraton messze elmarad bármelyik Top Maraton verseny mögött. Távban és minden másban. A nevezési díj viszont csaknem egyforma. Nem tudom követni ezt a logikát.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hapek: "Top Maraton" bojkott... Látod az a népámítás...

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Nekem ezeket sikerült elcsípnem a Budán ma: 2010 Buda Maraton - bud.rofitomi.fotoalbum.hu

...

Röfi: Félreértettem, miszerint te bojkottálni akartad a maratonokat? Mintha régebben ezt írtad volna, vagy az csak tréfa volt, egyféle népámítás?
Red Bull4ever

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Dina: a dobogón Te ott középen feketében ? :)

Enté: kaptál tõlem pü-t ?
Alex

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mazsi: Megnéztem az összes képed. Nagyon jó ötleteid vannak. Hajrá!
Nekem ezeket sikerült elcsípnem a Budán ma: 2010 Buda Maraton - bud.rofitomi.fotoalbum.hu

Nefri: Jobbulást, de a monitor sem használt egész nap a szemednek...

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

nefraz, király a keród festése! az eredetileg olyan, vagy csinálta valaki?

Nem gyári a festék, ennek a gyári festése a fekete és a rozsda véletlen szerû variációja volt. Nem festve van hanem ragasztva, és a szívem hölgyének keze munkáját dicséri.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

én nem tudom miért kell visszacserélni egy eltört vázat? :D
tegnapi foto
holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu

Ezt nagyon durván eltörték, ha jól látom...
Red Bull4ever

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na ez eddig fel se tûnt
zsír!

teljesen beleszerelmesedtem hollandiába. vagyis mégjobban, mint eddig:)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

nem semmi. én is lecseréltem az enyémet, pedig épphogycsak elvált. de ez:):):)

megnéztem a képeid egy részét, sok tutkó van benne! kíváncsi vagyok, hogy milyen géppel lõtted õket

a képen látható Nikon D700

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nem semmi. én is lecseréltem az enyémet, pedig épphogycsak elvált. de ez:):):)

megnéztem a képeid egy részét, sok tutkó van benne! kíváncsi vagyok, hogy milyen géppel lõtted õket

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
én nem tudom miért kell visszacserélni egy eltört vázat? :D
tegnapi foto
holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nefraz, király a keród festése! az eredetileg olyan, vagy csinálta valaki?

ezt pedig Levinek küldöm. ja nem, Daninak, bocs:)