Hm, ez érdekes.Szerintem 2 verzió lehetséges:
-Vagy egy szék van a gatyával, inggel és cipõvel álcázva, vagy csak a háttámla az ing alatt, és a palinak nincs lába.....
Erõs bélgáz mûködés:-D
Hm, ez érdekes.Szerintem 2 verzió lehetséges:
-Vagy egy szék van a gatyával, inggel és cipõvel álcázva, vagy csak a háttámla az ing alatt, és a palinak nincs lába.....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
ahogy láttam a képeken, a hétvégi maratonon sokan még téli súllyal indultak:)
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Valószínû, hogy az xl-es jó lesz neked. Én próbáltam õket, de sajnos még az xxl-es sem jött rám.Na ha bejön a cucc, azért szóljál, elugrom egy próbára, mert egészen "fájintos" a színvilága annak zöldnek (na jó menne a terepgatyáimhoz:-D), 3900-ért meg baromira megérné.
(nagykalappal különben)
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Lecsának nagy kalappal!
Thermomezbõl XL és XXL van, az talán már nagy neked, talán 3900 körül írtam rá.
A kamáslit még nem tudom, de nem lesz sok.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Pár oldallal korábban, olyan egy hete már írtam.Enté: árakat írjál már , tudod piros-fekete rövid, zöld hosszú! Ha kell könyörgöm
![]()
![]()
Gratulálok! Most már végre azt is tudom, hogy mihez. Bár sejthettem volna az eredményt.köszi a gratulációkat, Anna mindig nagyon boldog, ha ide beírjátok, milyen ügyes volt
Jucitól még sms-t is kapott
Elfogadom a magyarázatot.Enté: Amúgy is arra volt dolgunk és a nevezés 3500 volt szerdáig.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
...az "elsõ" gyerek szülei is ott voltak, de nem volt bennük annyi tisztesség, hogy elismerjék
- igaz, az õ gyerekük akkor majdnem utolsó lett volna.
Sajnos amit Harang rendez, az már csak ilyen. Több embertõl hallottam, hogy bajok voltak, de gondolom elég lenne a budamaraton topikba beleolvasni.
De gratula a kiscsjnak, ügyes vagy Anna!