Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Hali!

Mivel sokat éjszakázom és keveset alszom, szoktam inni koffeint és taurint is. Jó sokat, mégsem vagyok beteg, vagy egészségtelenebb mint itt a fórumon bárki.
A kollegák azért néznek hülyének, hogy mennyit tekerek, edzek. Nekik az a beteg dolog. Én meg azt nem értem hogy tud valaki minden nap alkoholt inni.
Az sem olyan egészséges dolog. Ki mit, mennyit bír....

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Hello,

Nem tud valaki ismerõsi körben eladó rugós RS Pikeot? U-turn (95-140 mm) lenne a lényeg. És persze a becsúszó is hibátlan legyen.

Elõre is köszi.:)

Izomtéridõninja-geológus!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ahol fürdõruhát varrnak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Elasticos nadrágnál a betét varrása megadta magát és szintén Elasticos idõfutam kamásli talpát kellene átszabni kicsit. Mivel a sima cérna nem jó hozzá, sok helyen nem vállalják. Nem tudjátok merre lehetne érdeklõdni?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Grat!
Végül milyen bringát vettél?

Köszöni szépen!:)
Még a régi van,mert semmi jót nem láttam mostanában.
Egy ismerõsöm most ilyet használ,lehet hogy megkérdezem,hogy nem akarja-e eladni.Feltöltött kép

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

És tegnap a kisfiam elõször tekert 35 km-et egyben egyszeri megállással!:)

Grat!
Végül milyen bringát vettél?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
A tegnapi Létavértesi tekerés kicsit álmosan indult,így egy 25-ös tempót mentünk kifelé,találkoztunk Mackóval,és egy lánnyal aki utival volt,de tõlük lemaradtunk,majd a központban található pékség finom túrós bélesét elfogyasztva indultunk vissza.
Felébredve,és tele energiával már igyekeztünk tartani a 30-35-ös közötti tempót.
Kellemesen elfáradtunk,de azért ebéd után még lenyomtunk egy 45 km-ert a panorámán,így tegnap 110 km lett a végén.
És tegnap a kisfiam elõször tekert 35 km-et egyben egyszeri megállással!:)

Szmötyi

Szmötyi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Holnapra van egy tervezett simararing-Martinka-Hármashegyalja-Haláp-Mézeshegyi tó-Vekeri-Fancsika kör. (köbö 50 kili)
Aki szeretne jönni annak vasárnap 13:00 Veres Péter utca sarok. (hogy egyértelmû legyen, a bicikliút felõli sarok :) )
térkép: valami hasonló (tehát majdnem végig terep :D)

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás

Epyc: csak egy pici csipet sót tennék bele, meg sem érzi, annyi az Isostarban is van :D Anna italának ügye lassan olyan, mint az apa, a fia meg a szamár esete :D

Tomi: köszi, de nem felnõtteknek készült gyári löttyöt akarok neki, azt eddig sem ihatott, a többiek a továbbiakra nézve is meggyõztek róla, hogy inkább ne.

Ha jól követtem az eseményeket, a legfinomabb izomtóbiás italváltozatot még senki nem írta: 100% almalé + víz 1:3 arányú keveréke és bele egy csipet só. A németek egyfolytában ezt reklámozzák a Bike és a Mountain Bike Magazinban is, és tényleg jó. Én magam is ezzel frissülök majd a Bükkön.

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Oké,köszi mindenkinek,így akkor nyugodtabban tekerek.Elsõ,hátsó lámpám van,sõt még küllõprizma is :P mellényem nincs,azt még majd lehet beszerzek,legalább meg tudjam mutatni ha megállítanának...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Dani a fene a kis fajtád!!!!! Szepesre nincs lóvé, Bakonyra meg van????!!!!!!

Február 28.-a óta be van fizetve, mivel magyar kupafutam. (amivel már úgy sem érek semmit :( )

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Titty: részvétem:D kidumálta a májad?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Engem jó pár éve küldtek le a földútra 4- es fõútról,nínós bácsik egy húsvétkor, mert át akartam tekerni meglocsolni a nagyit. Fúúú, az nagyon régen volt ,mert akkor még az Oria csöves Mali országutival járkáltam. DE "kibasztam" velük és H.szováton keresztül átmentem, és hazafelé azért is a 4-es fõúton!!!! Egy régebbi bringás könyv még javasolta is a 33-ast, ami a Tiszafred és a Hajdúság összekötõ útvonala lenne.

Csak így tovább Tibicikli!!!!!

Dani a fene a kis fajtád!!!!! Szepesre nincs lóvé, Bakonyra meg van????!!!!!!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Ma reggel CsipiszMamával kezdtem a napot, nagyon kellemes élmény volt.
Örülök , hogy megismerhettem.

Ma annyian voltak, hogy már holnapra is maradt annyi, amennyit tutira nem fogok tudni megcsinálni.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szombathoz 2 hétre lesz a Bakony Maraton. Ki tervezi, hogy megy?

Azon a hétvégén lesz a TransBihar, szerintem érdekesebb, mint a Bakony.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Egyszer Dinát akarta valami flúgos megbüntetni, mert vagy lámpája, vagy mellénye (már nem emlékszem pontosan) nem volt fényes nappal, ragyogó napsütésben, városon kívül. :) Újabban én is a 33-on edzek, mint sokan mások, nekem még nem volt bajom a rendõrökkel.

Igen,meg akart büntetni.Se lámpám,se mellényem,pont az évadnyitóra igyekeztem...Mondta lenne egy kellemes 20 ezres,de enyje-benje na jó menjen tovább,de vegye fel a mellényét!!!- ami nem volt,mint említettem... kekeckedés szaga volt csak,semmi komoly! no para!!!

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Hali!

Én. Nem csak terv, már beneveztem.
(Orsi voltam, Röfi nem jön.)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Korcs: Most ilyenem nincs raktáron.

Én két hete mentem haza Ladányba Szoboszlótól a 4-en. Volt két rendõrautó is (út szélén állt és mellette fakabátok), de nem szóltak egy szót sem.
Szerintem leszarják. Egy hátsó villogóm volt, tehát már aztért is szólhattak volna elõl miért nem világolok. Mindegy, szerintem nyugodtan mehetsz fõúton.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Használt bringát árulók help! Valami használható treking-félouti bringa kéne 10EFt körül! Ha van szóljatok már, megjelölve hova kell menni megnézni!

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

Hali!

Csá, Öcsibogyó!

Én megyek, az tuti. De hogy mikor, azt még nem tudom.
Szállást még nem kerestem, de elképzelhetõ, hogy már pár nappal elõtte arrafelé fogok csavarogni (legalábbis a Dunán onnan).
11.12.13.-án szabin leszek.

NEM!!! Nem úgy!!! Nem buzultam meg és nem jöttem össze egy Szabi nevû sráccal.
:-)

Szóval még nem tudok ígérni senkinek semmit esetleges fuvar ügyben, de amint körvonalazódik a program, sikítok.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!