Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Pesten meg is verték (igaz nem rendõrök), mert hasonlóan öngyilkos jellegû akcióba kezdett, úgy tudom.

meg is érdemelte

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hali!
Szombathoz 2 hétre lesz a Bakony Maraton. Ki tervezi, hogy megy?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

6. éve edzek a 4-en kívül minden kivezetõ úton, de eddig egyszer állítottak meg a rend éber õrei, de akkor a 47-en a fõúton tekertünk és Tody hangosan énekelte a "Buzi rendõr, buzi rendõr é-á-é-á-ó!" szövegû slágergyanús szerzeményt.

Pesten meg is verték (igaz nem rendõrök), mert hasonlóan öngyilkos jellegû akcióba kezdett, úgy tudom.:-D Heheheheh Tody, vajon mi van vele?!:-D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

"A Cubitan elnevezésû tápszer kifejezetten a dekubitusz (felfekvés) megbetegedésben szenvedõ betegek igényeinek megfelelõen lett kifejlesztve. Ennek megfelelõen emelt kalória és fehérje tartalmú, valamint arginin aminosavval, vitaminokkal, ásványi anyagokkal dúsított. Az arginin aminosav sebgyógyulást elõsegítõ hatását kísérletekkel igazolták. A vitaminok és az ásványi anyagok olyan mennyiségben és arányban vannak jelen, hogy lehetõ legjobb legyen a felszívódási hatásfokuk. A vitaminok közül kiemelt mennyiségben tartalmazza azokat a vitaminokat, melyek támogatják a sebgyógyulási folyamatokat és emellett a bõr hámosodását is elõsegítik, ilyen az A-, C- B2-vitamin, a niacin és a biotin...

Attól, hogy elsõdlegesen betegeknek fejlesztették ki, a gyors felszívódás és az összetevõk miatt ugyan úgy jó sporttevékenységre is. Ráadásul Cukrosnak ettõl van bababõre.

6. éve edzek a 4-en kívül minden kivezetõ úton, de eddig egyszer állítottak meg a rend éber õrei, de akkor a 47-en a fõúton tekertünk és Tody hangosan énekelte a "Buzi rendõr, buzi rendõr é-á-é-á-ó!" szövegû slágergyanús szerzeményt.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ez a mitegyenagyerek rövidtávon túl van már gondolva, simán végigmegy a frissítõs cuccokkal is szerintem
majd meglátod;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Az ilyen tábla anomáliákkal legtöbbször az a baj, hogy sokszor amikor többszámjegyû utak felújítását tervezzük, akkor egy adott szakaszt vizsgálunk csak (sajnos teljes hosszon való felújításra nincs állam bácsinak pénze, pedig mi szívesen csinálnánk...:)). Ez lehet 1 km, de lehet 12 is. Emiatt, az elõtte és utána megmaradó táblák már nincsenek összhangban az újonnan tervezett forgalomtechnikával ugye. És tegyük hozzá, ez még a kisebbik gond. Találkoztam már olyannal, hogy az út 50 méterrel arrébb volt megépítve, mint a telekhatára. Egész konkrétan levágott sok száz m2-t az emberek szántóföldjébõl :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Én úgy tudom útvonalengedélyt kell kérni, ha ott akarsz tekerni, ha nincs, bármikor jöhet a bünti. Kb. egy fél éve felderítettük a 33-ast és agynélküli, random kerékpárral behajtani tilos táblákkal van tele... valahol van, valahol (bekötõúton) nincs és hát ugye egy keresztezõdés mindent felold:-D Az is igaz, hogy talán egyedül keleti irányba tudod normálisan szabályosan elhagyni a várost úgy, hogy nem kell pluszban kerülnöd, földúton trükköznöd. Eszembe jutott, amikor izommal (gerikém hiányzik a maki fejed, hehehehe) vágtunk át a frissen trágyázott szántóföldön H.szoboszlóra tartva, persze tolva még két hét múlva is éreztem a friss tehéntrágya szagát a cipõmön, bármennyit mostam. De sebaj, majd Kósa megoldja, õ már tud a problémáról, hiszen a 33-ason tekert fel Budapestre, hehehehehe! De leszarják a rendõrök (bepróbáltam nem olyan régen a 37-est, ahol 4-es szintû forgalom van, ott se szaroztak velem), fõleg ha kukásmellény és egyéb kiegészítõkkel van ellátva a bringád (én toltam fel egy küllõpizmát, meg pilácsokat, hogy ne kötözködjenek pluszba). Persze verseny közben baromi hülyén néz ki a lámpa (24h-t kivéve:-DDD), meg a küllõprizma, de ez van, hehehehe:-D

Csipisz: kösz a plusz infót, ezt én is meg akartam kérdezni;-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Pauly: ha érdekel (vagy nem) : én úgy tudom, hogy csak az egy számmal kitüntetett utakon tilos a kresz szerint kerékpározni minden mellékes tábla nélkül (tehát: 0;1;2;3;4;5;6;7;8;9) A többin, ha nincs tábla, szabad. Nekem a 4-esen említett egy tányérsapkás 15-öt, egy másik 40-et. A csajoknál egy szaxi 2500.- elöl-hátul (gumival!) 5000.- , a kézimunkára meg azt mondták, olyat csináljon nekem a nagyanyám....

Jól Látsz Tahó?!-sági mellény még mindig csak LAKOTT TERÜLETEN KÍVÜL, + ÉJSZAKA/ ROSSZ LÁTÁSI VISZONYOK ESETÉN kötelezõ! a csupa nagybetûsök együtt értendõek, vagyis nappal nem büntethet emiatt. Ennek ellenére feszkóznak, mert rajtuk senki sem kéri számon a kreszt, így a felét felületesen, vagy úgy sem ismerik.

Röfi: egy rendkívül tapintatos és finom modorú vevõnk, akit most nem nevezek meg, asszem ezt nevezte "rákoskajának"...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Egyszer Dinát akarta valami flúgos megbüntetni, mert vagy lámpája, vagy mellénye (már nem emlékszem pontosan) nem volt fényes nappal, ragyogó napsütésben, városon kívül. :) Újabban én is a 33-on edzek, mint sokan mások, nekem még nem volt bajom a rendõrökkel.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Sziasztok!

Érdekelne hogy van itt valaki akit már büntettek meg azért mert olyan fõúton biciklizett amin tilos a kerékpározás?
....
Annyira nagyon nem érdekel...

Akkor most érdekel, vagy nem?! Itt aki teker megy fõúton is (évek óta). Nem tudok büntetésrõl, pedig még kukás mellényt sem hordunk. Köszönsz nekik és puszi. :)

Enté: A Cubitant súlyos, elfekvõ és égett betegeknek fejlesztették ki és adjuk is...
Itt a leírása:
"A Cubitan elnevezésû tápszer kifejezetten a dekubitusz (felfekvés) megbetegedésben szenvedõ betegek igényeinek megfelelõen lett kifejlesztve. Ennek megfelelõen emelt kalóriaés fehérje tartalmú, valamint arginin aminosavval, vitaminokkal, ásványi anyagokkal dúsított. Az arginin aminosav sebgyógyulást elõsegítõ hatását kísérletekkel igazolták. A vitaminok és az ásványi anyagok olyan mennyiségben és arányban vannak jelen, hogy lehetõ legjobb legyen a felszívódási hatásfokuk. A vitaminok közül kiemelt mennyiségben tartalmazza azokat a vitaminokat, melyek támogatják a sebgyógyulási folyamatokat és emellett a bõr hámosodását is elõsegítik, ilyen az A-, C- B2-vitamin, a niacin és a biotin. A Cubitan tápszert már a megelõzés idejében is lehet alkalmazni, hogy megõrizzék a megfelelõ méretû zsírpárnát, ami bizonyos fokig véd a felfekvés kialakulása ellen (pl. ha valakinek még nem alakult ki a felfekvés, de olyan mûtéte volt, ami miatt nem tud hosszabb távon mozogni). Ha már látjuk a felfekvés elsõ jelét, a bõrpírt, akkor feltétlenül kezdjük el a tápszer adagolását. Napi 1-2 doboz javasolt. A mennyisége függ a beteg tápláltsági állapotától és a dekubitusz súlyosságától. Súlyos esetben naponta 3 doboz Cubitan elfogyasztása is indokolt lehet. A kellemes ízû, eper és vanília ízesítésû, iható tápszert, a betegek rövid idõn belül megkedvelik. A praktikus csomagolásnak és a szívószálnak köszönhetõen még a fekvõ beteg is önállóan el tudja fogyasztani. A könnyen emészthetõ tejfehérje tartalmának és rostszegény mivoltának köszönhetõen nem terheli meg az emésztõrendszert, gyorsan lebontódik, és teljes mértékben felszívódik."
Egészségedre! :) Ha esel és lezúzod magad akkor viszont ajánlott! ;)

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Sziasztok!

Érdekelne hogy van itt valaki akit már büntettek meg azért mert olyan fõúton biciklizett amin tilos a kerékpározás?Mennyire büntetnek ilyenkor?Csak mert ugye majdnem az összes fõúton tilos kerékpározni ami debrecenbõl kivisz.Ha jól tudom a 33,35,4-es tilos,meg mikepércs fele is ha jól emlékszem.Egyáltalán büntetnek a rendõrök ha meglátnak?Eddig még nem büntettek meg,csak érdekelne.Annyira nagyon nem érdekel,mert máshol meg úgyse nagyon lehet menni,hiszen ki akar kerülni 50,100 kilómétereket fölöslegesen...
Köszi!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Üdv!
augusztus 8-án délután öttõl az ötholdas pagonyban pólóbajnokság a debreceni beltenyészetbõl. Aki tud, jöjjík szurkolni, meg játékosokat dobálni tojással...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Sótime...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Ez az, találó! :)
Apa, a fia, meg a szamár esete.
Küldtem privit!

Köszi, nagyon jól tetted, válasz ment :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Epyc: csak egy pici csipet sót tennék bele, meg sem érzi, annyi az Isostarban is van :D Anna italának ügye lassan olyan, mint az apa, a fia meg a szamár esete :D

Tomi: köszi, de nem felnõtteknek készült gyári löttyöt akarok neki, azt eddig sem ihatott, a többiek a továbbiakra nézve is meggyõztek róla, hogy inkább ne.

Ez az, találó! :)
Apa, a fia, meg a szamár esete.
Küldtem privit!
Twelve times ironman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A magyar leírás szerint 6 éves kortól adható, mondjuk beszerezni csak egy helyen tudom.
Egyébként meg puffasztott rizs, 85% szénhidrát. Nálam a csoki erõsen felejtõs.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Epyc: csak egy pici csipet sót tennék bele, meg sem érzi, annyi az Isostarban is van :D Anna italának ügye lassan olyan, mint az apa, a fia meg a szamár esete :D

Tomi: köszi, de nem felnõtteknek készült gyári löttyöt akarok neki, azt eddig sem ihatott, a többiek a továbbiakra nézve is meggyõztek róla, hogy inkább ne.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Sóóóós limonédá boaaa, ennyire nem büntetheted szegényt :D Oké, hogy hasznos, meg jó, de én biztos az elsõ kanyarban kiborítanám és inkább sima vizet innék, mielõtt be nem hányok attól a "finomságtól" :)

Lopásról jut eszembe, ezt a képet most fotóztuk Ausztriába menet, az M1-M7 kihajtónál lévõ mekinél: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Szegény, kicsit meg lett kopasztva :) Jut eszembe, kb. hasonlót csinálnék. Ha kerülne az enyémre egy ismeretlen lakat, akkor leszednék minden mozdíthatót, csak a csupasz vázat hagynám ott. A garázsban meg van másik keró addig is, amíg a tolvaj rá jön, hogy egy fához kötözött, 15 éves, rozsdamarta acél váz kevesebbet ér, mint az õ lakatja. :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Jól van na, módosítok- milyen bunkó trükk. Így jó?

Pont jó! Én is a bunkót akartam volna javasolni! ;)

Zozó: igazad lehet, az egyik kulacsba lehet, h kotyvasztok neki valami nagyon enyhén sós limonádéfélét

Nekem ez vált be: http://www.nutriciac...ary/cubitan.pdf

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Boldog szülinapot Kutyának! :)

Zozó: igazad lehet, az egyik kulacsba lehet, h kotyvasztok neki valami nagyon enyhén sós limonádéfélét