Újra a virtuális világ fogságában...megjött a civilizáció

Képeket feltettem én is a bihari tekergésünkrõl,nagyon jó volt!
Jöhet aTranszBihar.
Nem szóltál, hogy van eladó zöld.:-) Gondolom ehhez kellett némi kapcsolat is.Itthon meg ~12500 volt... Csak négyet kellett rendelni különbözõ szinekbõl. Azért szétnézek.
Nem tudom. Rendelgetek egy ideje, de nem látom annyira az árak megszaladását. Régen sem volt olcsó, csak amit akcióztak. Azokat érte venni, mást nem. Inkább a forint zuhanását látom, és az dobja meg az árakat. Egyébként nem azt mondtam, hogy MINDEN akciós. Szét kell nézni, hátha amit akarsz az akciós. Legalább 10 tételt meg tudnék venni, ami 50% vagy annál olcsóbban kapható. Az itthoni árakról meg ne is beszéljünk. Szóval csak ne fanyalogj. Majd ha itthon is látok ilyen akciókat akkor nem rendelek a Chainröl. Ha 350-es fonttal is olcsóbb sok cucc mint itthon akkor szerintem nincs mirõl beszélni. Az meg csak az én szerencsém, hogy azokat akciózzák amiket én kívánok.:-)Úgy látom a piros csak 13.650 Ft, mindnek más ára van. Én ebbõl kérnék egy pár országúti méretût, ha valaki még rendel. Egyébként az elmúlt néhány évben eléggé megszaladtak az angol árak, szóval van van mibõl engedni. Most sincsenek földhöz vágó akciók, inkább csak máshogy prezentálják, csináltak hozzá egy körítést.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Mazsi: szintén a városiba flip-flop hátsó agy, kerékszett, esetleg magas peremû 622-es kerék/kerékszett olcsón akad a varázsdobozkádban?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Úgy látom a piros csak 13.650 Ft, mindnek más ára van. Én ebbõl kérnék egy pár országúti méretût, ha valaki még rendel. Egyébként az elmúlt néhány évben eléggé megszaladtak az angol árak, szóval van van mibõl engedni. Most sincsenek földhöz vágó akciók, inkább csak máshogy prezentálják, csináltak hozzá egy körítést.Színes X0 sor 16500 HUF , pl. Mi már elküldtünk egy rendelést, mert nagyon sürgõs volt a rendelés.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Chain-en õrült akciók vannak. Érdemes körül nézni, mert szombat óta nagy kiárusítás van. Színes X0 sor 16500 HUF , pl. Mi már elküldtünk egy rendelést, mert nagyon sürgõs volt a rendelés.
Sajna már 51.000 felett kell rendelni, hogy ingyen legyen.
Pumpi: Visa Electron és minden más kártya is jó.
Ötödik lettem. Élveztem, de máskor inkább Mamával mennék.
A propedal-t egyáltalán nem kapcsolgattam, végig hullámzott alattam.
rajt elõtt félórával evett egy 500 kalóriás zabszeletet
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Atusch: Új gép milyen volt?