Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Újra a virtuális világ fogságában...megjött a civilizáció :D

Képeket feltettem én is a bihari tekergésünkrõl,nagyon jó volt!
Jöhet aTranszBihar.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Itthon meg ~12500 volt... Csak négyet kellett rendelni különbözõ szinekbõl. Azért szétnézek.

Nem szóltál, hogy van eladó zöld.:-) Gondolom ehhez kellett némi kapcsolat is.

Úgy látom a piros csak 13.650 Ft, mindnek más ára van. Én ebbõl kérnék egy pár országúti méretût, ha valaki még rendel. Egyébként az elmúlt néhány évben eléggé megszaladtak az angol árak, szóval van van mibõl engedni. Most sincsenek földhöz vágó akciók, inkább csak máshogy prezentálják, csináltak hozzá egy körítést.

Nem tudom. Rendelgetek egy ideje, de nem látom annyira az árak megszaladását. Régen sem volt olcsó, csak amit akcióztak. Azokat érte venni, mást nem. Inkább a forint zuhanását látom, és az dobja meg az árakat. Egyébként nem azt mondtam, hogy MINDEN akciós. Szét kell nézni, hátha amit akarsz az akciós. Legalább 10 tételt meg tudnék venni, ami 50% vagy annál olcsóbban kapható. Az itthoni árakról meg ne is beszéljünk. Szóval csak ne fanyalogj. Majd ha itthon is látok ilyen akciókat akkor nem rendelek a Chainröl. Ha 350-es fonttal is olcsóbb sok cucc mint itthon akkor szerintem nincs mirõl beszélni. Az meg csak az én szerencsém, hogy azokat akciózzák amiket én kívánok.:-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Itt van még pár kép.

Sorry, ha valaki kimaradt a keresésembõl, de már gombostûnyi a szemem a monitortól...:D
ma talán sikerült megalkotnom az elsõ olyan tuningolt shimano-elsõváltót, ami terhelés alatt is vált kistányért! Danival majd leteszteltetem valami meredek mászókán, pl a tankúsztatón....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Nekem pedig ez kellene, amíg el nem viszik. A városimba menne, fontos!

Pumpi: Egy ilyet nekem is rakhatsz a kosárba ha még van, nekem a cx-be lenne több, mint tökéletes.
(a cx-be, amit remélem 10.-éig megcsinál a szaki ;) )

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Mazsi: szintén a városiba flip-flop hátsó agy, kerékszett, esetleg magas peremû 622-es kerék/kerékszett olcsón akad a varázsdobozkádban?

magasperemû nincs, flip-flop sincs, csak hagyományos pályakerék

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Nekem pedig ez kellene, amíg el nem viszik. A városimba menne, fontos!

Annának és természetesen a többieknek is gratulálok a versenyhez. Szerintem HBalage több versenybeszámolót már el sem olvas tõlem, Annáé a jövõ. :)

Mazsi: szintén a városiba flip-flop hátsó agy, kerékszett, esetleg magas peremû 622-es kerék/kerékszett olcsón akad a varázsdobozkádban?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Színes X0 sor 16500 HUF , pl. Mi már elküldtünk egy rendelést, mert nagyon sürgõs volt a rendelés.

Úgy látom a piros csak 13.650 Ft, mindnek más ára van. Én ebbõl kérnék egy pár országúti méretût, ha valaki még rendel. Egyébként az elmúlt néhány évben eléggé megszaladtak az angol árak, szóval van van mibõl engedni. Most sincsenek földhöz vágó akciók, inkább csak máshogy prezentálják, csináltak hozzá egy körítést.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
egy kis érdekesség Delftbõl
elado - elado.knapptomi.fotoalbum.hu
a további képek pedig az eladó bringák, vázak és kerekek (a hajó nem eladó:)
görgõbringa 10000
columbus váz 10000
váz karbonvillával 30000
kerék 2500/db

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

A Chain-en õrült akciók vannak. Érdemes körül nézni, mert szombat óta nagy kiárusítás van. Színes X0 sor 16500 HUF , pl. Mi már elküldtünk egy rendelést, mert nagyon sürgõs volt a rendelés.
Sajna már 51.000 felett kell rendelni, hogy ingyen legyen.
Pumpi: Visa Electron és minden más kártya is jó.

Itthon meg ~12500 volt... Csak négyet kellett rendelni különbözõ szinekbõl. Azért szétnézek.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
18"-os vázú, tárcsás, értelmes telóval rendelkezõ használt montit keresek magamnak, olcsóbb árkategóriában (50-70e)

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Ötödik lettem. Élveztem, de máskor inkább Mamával mennék.

Eszter: Gratulálok, Annának, nagyon ügyes volt ezek szerint. És mint láthatod tudja, kit tart példaképnek, és kivel megy szivesen :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
A Chain-en õrült akciók vannak. Érdemes körül nézni, mert szombat óta nagy kiárusítás van. Színes X0 sor 16500 HUF , pl. Mi már elküldtünk egy rendelést, mert nagyon sürgõs volt a rendelés.
Sajna már 51.000 felett kell rendelni, hogy ingyen legyen.
Pumpi: Visa Electron és minden más kártya is jó.

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Nõi 26" MTB váz+villa után érdeklõdnék. Egy kollégámnak kellene nagyon occsóért, lehet acél is. A lényeg az hogy nem kertibútornak, vagy teraszkorlátnak kellene, hanem tényleg bringát akar belõle építeni. Szal, ha van valakinek ilyen elfekvõbe, akkor érdekelne.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Tényleg Röfi kerestél tegnap, csak sikerült becsomagolnom a telefont a ruhák közé és 21 órakkor találtam meg.Mit szerettél volna?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Itózs: Volt ott minden. Volt egynyomos is felfelé. :) Persze erõsen tolós. Igen a váradiak (Tibiék) szervezték és nagyon szép volt, lesz még idén több ilyen "nyitott" túrájuk. Néha Puzsi is elmegy velük. (Legalább újul a bicaja) :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A propedal-t egyáltalán nem kapcsolgattam, végig hullámzott alattam.

Pedig kapcsolgasd csak, pedálozáskor kevesebb energia veszlik el, a ringatózás miatt ;) Emiatt jók a Brain-es bringák, ott ótómata kapcsolja a lock-ot;)

rajt elõtt félórával evett egy 500 kalóriás zabszeletet

... és utána Fekete Laciékkal megnyerte az Erõember bajnokságot :D
500 kalória, eh, az nem gyengus! Jucusnak is van egy ilyen szelete, rendesen be lehet verni vele az ablakot olyan súlya van :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Sziasztok!

Tudom,hogy múltkor volt szó a chainreactioncycles.com ról való vásárlásról. Gondolkodok egy nagyobb értékû rendelésrõl (így már ingyen lenne a posta)
Attól függ h megkapom-e a munkahelyi bónuszt. Ha gondoljátok,akkor nézelõdjetek (és kellene valaki aki paypal-al el tudná intézni ,mert nekem sajnos még mindig junior kártyám van :D )

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Szerintem ügyes volt Anna, legalábbis én nagyon büszke vagyok rá :) Végül 3 ó 40 p alatt tekerte le, nem túl gyorsan, de probléma nélkül.
Elmondom majd, szerintem hogyan ment neki, de azt szeretném, hogy elõbb tõle halljátok, úgyhogy délután megkérem, írja le õ, milyen volt neki, aztán jövök én.
Mindenesetre a bringa nagyon jól ment, technikai gondja nem volt egyáltalán.
Kaja: zabszeletet, csokis müzlit, egy csomag ropit és sok tiszta vizet (itatózsák + kulacs) vitt magával. Reggelizni alig tudott a szálláson,mert izgult, úgyhogy rajt elõtt félórával evett egy 500 kalóriás zabszeletet meg a frissítõnél müzlit, ez elég is volt, enni külön nem kellett megállnia. Meg persze sok vizet ivott. Jah, verseny után aztán tudott enni: felnõtt férfiakat megszégyenítõ mennyiséget evett a délután folyamán :D
Délután részletesebb beszámoló tõle :)

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

Atusch: Új gép milyen volt?

Nagyon szépen dolgozott végig.
Mûködött minden rajta, ahogy kell. És lehet vele menni mint a barom mindenen keresztül.
A felfeléken mindig is fos voltam, de most különösen. Persze, ebben lehet némi szerepe a fullsuspi-nak is. (vagy csak próbálom ráfogni.) :-)
A propedal-t egyáltalán nem kapcsolgattam, végig hullámzott alattam.
Bonyolult még nekem ez a nagy technika.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
helo!

újabb lopott keró, nagyon megy a biznisz hogy dögöljön meg mind

sixteam crazy dash

a nõvérszálló 2. emeleti folyosójáról vitték el.
nem markolatváltós, és nem gumiharangos a telója.

láncvédõ gyanánt gumibelsõ van gyorskötegelõvel feltéve
az u-lakat konzolja alatt sárgás a váz a nyereg alatti csövön. ez azert látszik, mert már le van szedve

aki látja, szoljon, köszi