Állat!
Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. August 11. - 18:48

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. August 11. - 17:44

A bukósisak nem lenne hülyeség, nem szeretem én se, de azt támogatom... felelõsségbiztosításom is van bringára az MK jóvoltából, de ezt nem támogatnám, bár nem rossz dolog (ahogy kihámoztam a kommentek közül, Svájcban pl kötelezõ).
Egyébként amikor megvettem a wensont felírták nevem, címem, alvázszámot és beregeltek a rendszerbe, így tudom bizonyítani hogy az enyém.
Fura, hogy pont Svájcban kötelezõ, pont ott nem vágja pedig az embert a földhöz, ha ki kell fizetni azt a behorpadt motorháztetõt, vagy meghúzott idomot. Amúgy nekem is egyik legnagyobb pozitívum a felelõsségbiztosítás volt az MK mellett.
Az rendben van, hogy a rendszerben van a neved és a vázszám, de szerintem elég minimális az esélye, hogy valaha is elõkerül, ha már egyszer elvitték.
A bukó szerintem hasznos, bár nem tudom milyen fogadtatása lenne ha kötelezõvé tennék. Pedig még szinte állóhelyzetbõl is lehet nagyot esni, arról nem is beszélve, ha városon kívül, nagy sebességgel ütik el az embert, akkor esélye sincs bukó nélkül.
epyc
Nem lenne rossz legalább valami alap tesztet bevezetni, hogy minimális fogalma legyen az embereknek a KRESZ-rõl. De elsõsorban betartani kellene, majd néhány bírság után talán elõvesz egy KRESZ könyvet.
Néha már nekem ég a pofám biciklisként, hogy néhányan mit lemûvelnek a sávok között vagy éppen a járdán.
Posted 2010. August 11. - 17:15

Posted 2010. August 11. - 15:58

Egyébként amikor megvettem a wensont felírták nevem, címem, alvázszámot és beregeltek a rendszerbe, így tudom bizonyítani hogy az enyém.
Mmint melyik részét? A váz az oké, de mi van a villával, váltással, hajtással, stb.? Ezeket hogy tartod/tartatod számon? Kilakatolod és lecsupaszítják a bringádat, akkor bizony futhatsz a többi részéért

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. August 11. - 15:27

Hmmm betonkemény... Nem vállaljuk be fixivel?
izomhod
Rendszám, könyökvédõ, bukósisak, nappalifény, mûszaki vizsga, kötelezõ felelõsségbiztosítás, jogosítvány. A következõ ötlete valami adó lesz azoknak akiknek nagyobb a szerszáma mint az övé...
Ennek az embernek nem publikálni kellene, hanem terápiára járni.
A bukósisak nem lenne hülyeség, nem szeretem én se, de azt támogatom... felelõsségbiztosításom is van bringára az MK jóvoltából, de ezt nem támogatnám, bár nem rossz dolog (ahogy kihámoztam a kommentek közül, Svájcban pl kötelezõ).
Posted 2010. August 11. - 15:25

Halkan hozzátenném, a KRESZ nem ismerete/be nem tartása bizony autós társainkra is rengetegszer érvényes.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. August 11. - 13:47

Tavaji 100-as képei
Az út szárazon jól járható (akár trekkinggel, ciclo-crossal is, volt rá példa) a talaj szikes, betonkemény, por elhanyagolható. (volt)
Hmmm betonkemény... Nem vállaljuk be fixivel?

izomhod
Rendszám, könyökvédõ, bukósisak, nappalifény, mûszaki vizsga, kötelezõ felelõsségbiztosítás, jogosítvány. A következõ ötlete valami adó lesz azoknak akiknek nagyobb a szerszáma mint az övé...
Ennek az embernek nem publikálni kellene, hanem terápiára járni.
Posted 2010. August 11. - 12:25

Posted 2010. August 11. - 10:51

Posted 2010. August 11. - 09:04

Posted 2010. August 10. - 22:52

Halihó
"Szárazvölgy",vagy ami maradt belõlle.
Jucinak meg mosolygósat!
Basszus, ez nem kicsi! Ez az Kolostor (rom) és Ómassa közti út ("tehén-körút")?
Juci, így ismeretlenül is, fogadd jókívánságaimat!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. August 10. - 22:08

A vasárnapi hegyközszentmiklósi fürdõzés, vándorcirkusz és harci játékok.
Posted 2010. August 10. - 22:03

Nagy boldogság 18 évesnek lenni, immáron tizenkettedjére

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Posted 2010. August 10. - 21:54

Posted 2010. August 10. - 21:41

Posted 2010. August 10. - 20:10

Akarok! Tudok! Merek? :confused:
A tereprõl lehet tudni valamit, be merjem vállalni a 100 km-t?
Tavaji 100-as képei
Az út szárazon jól járható (akár trekkinggel, ciclo-crossal is, volt rá példa) a talaj szikes, betonkemény, por elhanyagolható. (volt)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. August 10. - 15:41

Posted 2010. August 10. - 12:42

Jucus: Boldog szülinapot!
Más: PC guruk hol lehet Db.ben ilyen szünetmentest venni: APC Back UPS ES 700? (magyarul: mondjatok egy jó PC-s boltot...)
Mondjuk itt. De remélem nem otthonra kell, oda elég egy túlfeszültségvédõ is. A stand-by üzemmódot meg elfelejteni és ki kell kapcsolni a cuccokat... már ha spórolás miatt lenne... (lusta banda)