Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. August 15. - 18:53

Látom a táj szépségei mellett volt más is amivel nem bírtatok (aki fotózott:-) betelni. Na ja, igen hosszú lábak.
Ennyien voltatok a túrán? 5 ember? Családias. Nagyon szép vidék, majd egyszer lehet eljutunk oda.
Posted 2010. August 15. - 18:35

Csatát vesztettem itthon

Posted 2010. August 15. - 17:44

Jól tudom hogy csak személyi kell hogy romániába át tudjak menni?Mostanában elég sokat tekerek létavértes,vámospércs fele is,és lehet majd átruccannék romániába is tekerni néha.Van valami amit érdemes tudnom?

Ha jól emlékszem vannak itt olyanok akik át szoktak menni tekerni ezért kérdezem...
köszi!
Posted 2010. August 15. - 17:42

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. August 15. - 17:41

Feltettem a képeim. Szöveges Beszámoló nem lesz, mert nekem legalább 5 óra megírni, nektek meg 1 óra elolvasni.
De, ha már öten elolvassák megérte nem? Engem speciel nagyon érdekelne. DE lehet inkább áthívom Somát.

Posted 2010. August 15. - 15:45

Vigyázz, különben...És mire tennéd rá?
:D
(bocsi, de magas volt a labda:D)
..meg leszel....VILLÁMCSAPVA!
http://www.youtube.com/watch?v=efIfk8uNPGE
(Világökörségek topik

Posted 2010. August 15. - 15:07

Nekem kéne a lakat!
És mire tennéd rá?

(bocsi, de magas volt a labda:D)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. August 15. - 14:02

bikefun u-lakat eladó
bolti ára 3000 ft körül van, ez 1800 ft konzol nélkül, 2 kulccsal
Izom: Remélem észreveszed, hogy írtam!

Nekem kéne a lakat!
Posted 2010. August 15. - 13:22

Posted 2010. August 15. - 11:19

Feltettem a képeim. Szöveges Beszámoló nem lesz, mert nekem legalább 5 óra megírni, nektek meg 1 óra elolvasni.Képek egy része, a többit még Tomi,meg Tibi hozzáteszi.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. August 15. - 10:59

A naptejrõl meg: kellett az másra
Jaja...a margarin, és a disznózsír után újabb alternatív kenõanyag végszükség esetére....
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. August 15. - 10:43

Posted 2010. August 15. - 09:52

Osztom a véleményed, nagyon jó "kis" kör volt, el is fáradtam rendesen, nem tudom mi lett volna ha terepen megyünk.Tök állat volt a szolnoki tt.Mentünk egy 100-ast, de mivel az mtb útvonal sokszor érintette az ártér helyenként térdig érõ sárral fûszerezett szakaszait, a trekkinges mellett döntöttünk. Van egy az eddiginél kontrasztosabb felkarcsíkom, hála a napnak....meg a 9000-es faktorú napozókrém mellõzésének.

A naptejrõl meg: kellett az másra

Posted 2010. August 15. - 09:35

Posted 2010. August 15. - 06:58

Soma már magyarul is elfelejtettél? Kicsit írígy vagyok, de elsõ a szolgálat.Bona!

Tibi azt mondta nem lesznek tolós szakaszok. Elég sok részt megismertem képek alapján is (Galbena Boga utáni része, Vlegyásza stb.) a Nagy Biharon nem voltam gyalog sem

Posted 2010. August 15. - 01:47

Megjöttünk épen,egészségben a TranszBiharról.
3 nap,257 km,5700m....valami hasonló.
Levi bánhatod!
1 nap Vigyázó,2.nap Nagy Bihar,3.nap Szegeleti havasok.Bár ezek a nevek leginkábbinkább Röfinek mondanak valamit.
Lényeg:1600-1800-as csúcsok,óriási mászások(most megyünk ezer métert ott azt jelenti,hogy annyit emelkedik a szint,de folyamatosan!)na meg véget nem érõ lejtõk,gyönyörû hegyek között,a turisták ide meg már nemnagyon másznak fel(kivétel persze a Dacia az mindent visz

Fürdés patakban,éjjel csillagbámulós sátrazás,tiszta romantika,bár Enté azt mondta ha dörög az ég és netalán félnék csak a kezét foghatom meg

Jaj és Röfi:egyszer sem áztunk meg,bár mindennap volt nagy dirr-durr de pont elkerült minket.
Hangulat családias,"idegenvezetõink" nagyon aranyosak.
Képek egy része, a többit még Tomi,meg Tibi hozzáteszi.
Posted 2010. August 14. - 21:00

Tök állat volt a szolnoki tt.Mentünk egy 100-ast, de mivel az mtb útvonal sokszor érintette az ártér helyenként térdig érõ sárral fûszerezett szakaszait, a trekkinges mellett döntöttünk. Van egy az eddiginél kontrasztosabb felkarcsíkom, hála a napnak....meg a 9000-es faktorú napozókrém mellõzésének.
Egy helyi gördögös, 58 éves arccal toltuk végig, aki kora ellenére szépen hozta a formámat, váltott vezetésben jól kooperáltunk.
Elkalauzolt minket a Kata által beajánlott cukrászdába is, ahol a remek sütike- fagyikészlet megcsapolása után a légkondi alatt hûsölve vártuk ki a vonat indulását. Az utcára lépve a 25 fokos cukrászdából szinte azonnal dematerializálódni kezdtünk a napon, így egy utolsó sprinttel hûtöttük magunkat a vonatig. Itt a szokásosnál egy leheletnyivel komfortosabban tudtunk helyezkedni, mint általában, még le is ülhettünk, ami részben betudható a vegyifegyverként alkalmazott szagunknak is, zuhanyzás ide vagy oda......
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. August 14. - 08:01

Raleigh versenykerékpár Angol elado
Ha már helyesírás: "pár apro karcal"...

Érdeklõdve várom a találkozója fejleményeit is!
Posted 2010. August 14. - 07:42

(tölled, nállam)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. August 13. - 23:13

De örök kedvenc a gardántengely. Pedig a gardán nem tengely, hanem tó van.