Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Restellem, de nem tudom beazonosítani a vezetõ srác fehér keróját. Azmiaz?
Látom a táj szépségei mellett volt más is amivel nem bírtatok (aki fotózott:-) betelni. Na ja, igen hosszú lábak.
Ennyien voltatok a túrán? 5 ember? Családias. Nagyon szép vidék, majd egyszer lehet eljutunk oda.

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Sziasztok!

Csatát vesztettem itthon :) A bicikliket a garázsban kell tárolnom ezentúl. Mivel autó foglalja el a terület nagy részét, marad a falon elhelyezés. Érdekelne 1-2 ötlet fali konzolra. Ki-hogyan-mibõl?

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Sziasztok!

Jól tudom hogy csak személyi kell hogy romániába át tudjak menni?Mostanában elég sokat tekerek létavértes,vámospércs fele is,és lehet majd átruccannék romániába is tekerni néha.Van valami amit érdemes tudnom?:D Pl kukásmellény náluk nem kötelezõ nappal?
Ha jól emlékszem vannak itt olyanok akik át szoktak menni tekerni ezért kérdezem...
köszi!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Szóban elmesélhetem, de leírni nem szeretném. Tudom, ha elkezdem akkor 50 ezer karakter sem lesz elég.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Feltettem a képeim. Szöveges Beszámoló nem lesz, mert nekem legalább 5 óra megírni, nektek meg 1 óra elolvasni.

De, ha már öten elolvassák megérte nem? Engem speciel nagyon érdekelne. DE lehet inkább áthívom Somát. :P

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

És mire tennéd rá? :D:D

(bocsi, de magas volt a labda:D)

Vigyázz, különben...
..meg leszel....VILLÁMCSAPVA!
http://www.youtube.com/watch?v=efIfk8uNPGE

(Világökörségek topik :D)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Nekem kéne a lakat!

És mire tennéd rá? :D:D

(bocsi, de magas volt a labda:D)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

bikefun u-lakat eladó

bolti ára 3000 ft körül van, ez 1800 ft konzol nélkül, 2 kulccsal

Izom: Remélem észreveszed, hogy írtam! :D

Nekem kéne a lakat!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
bikefun u-lakat eladó

bolti ára 3000 ft körül van, ez 1800 ft konzol nélkül, 2 kulccsal

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Képek egy része, a többit még Tomi,meg Tibi hozzáteszi.

Feltettem a képeim. Szöveges Beszámoló nem lesz, mert nekem legalább 5 óra megírni, nektek meg 1 óra elolvasni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

A naptejrõl meg: kellett az másra :D

Jaja...a margarin, és a disznózsír után újabb alternatív kenõanyag végszükség esetére....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
http://www.korszakvalto.hu/a-tura.html

ma halad erre

Szmötyi

Szmötyi

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Tök állat volt a szolnoki tt.Mentünk egy 100-ast, de mivel az mtb útvonal sokszor érintette az ártér helyenként térdig érõ sárral fûszerezett szakaszait, a trekkinges mellett döntöttünk. Van egy az eddiginél kontrasztosabb felkarcsíkom, hála a napnak....meg a 9000-es faktorú napozókrém mellõzésének.

Osztom a véleményed, nagyon jó "kis" kör volt, el is fáradtam rendesen, nem tudom mi lett volna ha terepen megyünk. :P Állat volt ez így elsõre. :)
A naptejrõl meg: kellett az másra :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Korszakváltóra indulás a Hortobágyi csárdáig,délben a Fiat szalontól!:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Bona!

Soma már magyarul is elfelejtettél? Kicsit írígy vagyok, de elsõ a szolgálat.:)
Tibi azt mondta nem lesznek tolós szakaszok. Elég sok részt megismertem képek alapján is (Galbena Boga utáni része, Vlegyásza stb.) a Nagy Biharon nem voltam gyalog sem :( .

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Bona!

Megjöttünk épen,egészségben a TranszBiharról.
3 nap,257 km,5700m....valami hasonló.
Levi bánhatod!
1 nap Vigyázó,2.nap Nagy Bihar,3.nap Szegeleti havasok.Bár ezek a nevek leginkábbinkább Röfinek mondanak valamit.
Lényeg:1600-1800-as csúcsok,óriási mászások(most megyünk ezer métert ott azt jelenti,hogy annyit emelkedik a szint,de folyamatosan!)na meg véget nem érõ lejtõk,gyönyörû hegyek között,a turisták ide meg már nemnagyon másznak fel(kivétel persze a Dacia az mindent visz :) )így csend,nyugalom,csak magaddal kell küzdened.
Fürdés patakban,éjjel csillagbámulós sátrazás,tiszta romantika,bár Enté azt mondta ha dörög az ég és netalán félnék csak a kezét foghatom meg :D
Jaj és Röfi:egyszer sem áztunk meg,bár mindennap volt nagy dirr-durr de pont elkerült minket.
Hangulat családias,"idegenvezetõink" nagyon aranyosak.
Képek egy része, a többit még Tomi,meg Tibi hozzáteszi.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hopp...Zolika le lett magázva.Remélem mindenki olvasta!:D

Tök állat volt a szolnoki tt.Mentünk egy 100-ast, de mivel az mtb útvonal sokszor érintette az ártér helyenként térdig érõ sárral fûszerezett szakaszait, a trekkinges mellett döntöttünk. Van egy az eddiginél kontrasztosabb felkarcsíkom, hála a napnak....meg a 9000-es faktorú napozókrém mellõzésének.
Egy helyi gördögös, 58 éves arccal toltuk végig, aki kora ellenére szépen hozta a formámat, váltott vezetésben jól kooperáltunk.
Elkalauzolt minket a Kata által beajánlott cukrászdába is, ahol a remek sütike- fagyikészlet megcsapolása után a légkondi alatt hûsölve vártuk ki a vonat indulását. Az utcára lépve a 25 fokos cukrászdából szinte azonnal dematerializálódni kezdtünk a napon, így egy utolsó sprinttel hûtöttük magunkat a vonatig. Itt a szokásosnál egy leheletnyivel komfortosabban tudtunk helyezkedni, mint általában, még le is ülhettünk, ami részben betudható a vegyifegyverként alkalmazott szagunknak is, zuhanyzás ide vagy oda......

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Zolt4n

Zolt4n

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
@zozoba Köszönöm szépen a fáradságot! Én is körülnéztem a vaterán, és ez pl. kifejezetten szimpatikusnak tûnik, bár a weinmann fékekrõl eddig nem sok jót hallottam:
Raleigh versenykerékpár Angol elado
Ha már helyesírás: "pár apro karcal"... :)

Érdeklõdve várom a találkozója fejleményeit is!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
csappágy, szijj, heggesztés

(tölled, nállam) :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Bázz...pedig nem is halytókar, hanem halytómû....
De örök kedvenc a gardántengely. Pedig a gardán nem tengely, hanem tó van.