Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

dehir.hu - kerkpros bntette meg a motorost debrecenben

Állat!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
John: Azért lett már meg egy két bicó kis városunkban. Reméljük egyszer elõkerülnek a még mindig "csellengõ" bringák is.

K.Jancsi

K.Jancsi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

A bukósisak nem lenne hülyeség, nem szeretem én se, de azt támogatom... felelõsségbiztosításom is van bringára az MK jóvoltából, de ezt nem támogatnám, bár nem rossz dolog (ahogy kihámoztam a kommentek közül, Svájcban pl kötelezõ).

Egyébként amikor megvettem a wensont felírták nevem, címem, alvázszámot és beregeltek a rendszerbe, így tudom bizonyítani hogy az enyém.

Fura, hogy pont Svájcban kötelezõ, pont ott nem vágja pedig az embert a földhöz, ha ki kell fizetni azt a behorpadt motorháztetõt, vagy meghúzott idomot. Amúgy nekem is egyik legnagyobb pozitívum a felelõsségbiztosítás volt az MK mellett.
Az rendben van, hogy a rendszerben van a neved és a vázszám, de szerintem elég minimális az esélye, hogy valaha is elõkerül, ha már egyszer elvitték.
A bukó szerintem hasznos, bár nem tudom milyen fogadtatása lenne ha kötelezõvé tennék. Pedig még szinte állóhelyzetbõl is lehet nagyot esni, arról nem is beszélve, ha városon kívül, nagy sebességgel ütik el az embert, akkor esélye sincs bukó nélkül.

epyc

Nem lenne rossz legalább valami alap tesztet bevezetni, hogy minimális fogalma legyen az embereknek a KRESZ-rõl. De elsõsorban betartani kellene, majd néhány bírság után talán elõvesz egy KRESZ könyvet.
Néha már nekem ég a pofám biciklisként, hogy néhányan mit lemûvelnek a sávok között vagy éppen a járdán.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Dehir.hu - Kerkpros bntette meg a motorost Debrecenben

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Egyébként amikor megvettem a wensont felírták nevem, címem, alvázszámot és beregeltek a rendszerbe, így tudom bizonyítani hogy az enyém.

Mmint melyik részét? A váz az oké, de mi van a villával, váltással, hajtással, stb.? Ezeket hogy tartod/tartatod számon? Kilakatolod és lecsupaszítják a bringádat, akkor bizony futhatsz a többi részéért :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Hmmm betonkemény... Nem vállaljuk be fixivel? :D

izomhod

Rendszám, könyökvédõ, bukósisak, nappalifény, mûszaki vizsga, kötelezõ felelõsségbiztosítás, jogosítvány. A következõ ötlete valami adó lesz azoknak akiknek nagyobb a szerszáma mint az övé...
Ennek az embernek nem publikálni kellene, hanem terápiára járni.

A bukósisak nem lenne hülyeség, nem szeretem én se, de azt támogatom... felelõsségbiztosításom is van bringára az MK jóvoltából, de ezt nem támogatnám, bár nem rossz dolog (ahogy kihámoztam a kommentek közül, Svájcban pl kötelezõ).

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Jogosítvány és felelõsségbiztosítás bizony nem ártana. Fõleg jogosítvány. Sajnos nagyon sok kerékpáros nincs tisztában az alapvetõ KRESZ szabályokkal, mivel senki nem kéri rajtuk számon úgymond (keróhoz nem kell semmi papír...).

Halkan hozzátenném, a KRESZ nem ismerete/be nem tartása bizony autós társainkra is rengetegszer érvényes.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

K.Jancsi

K.Jancsi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Tavaji 100-as képei

Az út szárazon jól járható (akár trekkinggel, ciclo-crossal is, volt rá példa) a talaj szikes, betonkemény, por elhanyagolható. (volt)

Hmmm betonkemény... Nem vállaljuk be fixivel? :D

izomhod

Rendszám, könyökvédõ, bukósisak, nappalifény, mûszaki vizsga, kötelezõ felelõsségbiztosítás, jogosítvány. A következõ ötlete valami adó lesz azoknak akiknek nagyobb a szerszáma mint az övé...
Ennek az embernek nem publikálni kellene, hanem terápiára járni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
rendszámot a bringákra!

Totalcar - Magazin - Rendszámot a bringára!

micsoda ötlet :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ma reggeli 70 km-es gumikoptatás!:)Túra - 1.darts.fotoalbum.hu

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Freeride 77: Nem voltam mostanában a Chiliben? Voltál próbálni? Milyen a méret?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Halihó

"Szárazvölgy",vagy ami maradt belõlle.

Jucinak meg mosolygósat :) !

Basszus, ez nem kicsi! Ez az Kolostor (rom) és Ómassa közti út ("tehén-körút")?

Juci, így ismeretlenül is, fogadd jókívánságaimat! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Csipisz el sem hiszem de van EGY kép, amin rendes fejet vágsz.
(az persze már mellékes, hogy éppen fegyverrel vagy a képen! :D )
Olyan barátságos az arcod, mint a mesteré.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma! Elõször nem is ösmertelek meg. :D Jó mély vízmosás, nem féltél, hogy rád omlik?

A vasárnapi hegyközszentmiklósi fürdõzés, vándorcirkusz és harci játékok.

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Mindenkinek köszi!
Nagy boldogság 18 évesnek lenni, immáron tizenkettedjére :D

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Mármint a bükki Száraz-völgy, Ómassa végállomással? Ne viccelj. Ez nagyon kemény.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

"Szárazvölgy",vagy ami maradt belõlle.

Jucinak meg mosolygósat :) !

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Akarok! Tudok! Merek? :confused:
A tereprõl lehet tudni valamit, be merjem vállalni a 100 km-t?

Tavaji 100-as képei

Az út szárazon jól járható (akár trekkinggel, ciclo-crossal is, volt rá példa) a talaj szikes, betonkemény, por elhanyagolható. (volt)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Irodába, naponta 3szor elmegy az áram.....

Köszi az infót.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Jucus: Boldog szülinapot!

Más: PC guruk hol lehet Db.ben ilyen szünetmentest venni: APC Back UPS ES 700? (magyarul: mondjatok egy jó PC-s boltot...)

Mondjuk itt. De remélem nem otthonra kell, oda elég egy túlfeszültségvédõ is. A stand-by üzemmódot meg elfelejteni és ki kell kapcsolni a cuccokat... már ha spórolás miatt lenne... (lusta banda)