Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Hála a jó égnek , hogy nem csak nekem vannak rigolyáim! Mostmán osztán kezdem embörnek érezni magam, így hogy nem vagyok egyedül! :-) ÉS nem kavicsos , hanem KÖVESÚT! :-)

Zolt4n szétnéztem a Vaterán, és ott 25.e . Ft alatt ,nem igen találtam jót! Sõt még néha azoknak is pofátlanul megtriplázzák az árát, csak azért mert "retro". Holnap lesz egy találkozóm, és akkor talán valami kikerekedik számodra. De ne igyál rá hideg vizet!!!!

Voltak akik "ilyentet" írtak "é" az eladási információkba : Shimano elsõ és hátsó váltó és HALYTÓKAR. Hú, ez tuti jlyó lehet!!! hi,hi
Mondom én aki 2-es volt helyesírásbúúúl!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
RedBull - Desafio No Morro futam Áttertonék szemszögébõl: YouTube - Amazing POV - downhill MTB bike race in Brazilian favela

(konkrétan becsokiztam a pályától, még több video és fotó itt: Information Systems Technology » Downhill bike race in Brazil slum- Red Bull Desafio no Morro )

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Fixiseknek...is!:)CSEPEL
Megvan az idõpont a a csatlakozáshoz vasárnapra: http://www.korszakvalto.hu/2-nap.html hétfõre:[/url]http://www.korszakvalto.hu/3-nap.html

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ne aggódj zozóbá, nekem is van nagyon sok ilyen rigolyám :D Amikor a kiemelt szegélykõre mondják, hogy padka, vagy az aszfaltos útra, hogy betonút-mûút-kavicsos út, stb :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zolt4n

Zolt4n

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
@zozoba Üdvözletem! Én 179-180 cm vagyok, tehát olyan 56-58 körüliben gondolkodom. Nincsenek speciális igényeim, teljesen mindegy, hogy fékváltós vagy alsócsöves. :) Tudna segíteni?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Ej Gábor , nállad meg a "léc rezeg"!

Levi készülj a hétvégére mert....... tudod miattad hoztam haza a gépsárkányt, és még egyszer sem tekertünk!!!!!

Enté elkérném a hétvégére a kerószállítódat, ha lehetséges!

Dani kell a tel.szám vagy tudod fejbõl?

Röfi élek a lehetõséggel, és megveszem a "neked kicsi" Speckót ,nekem már úgy is van egy sárga, így lenne egy testvére! JÕVÕ HÉTEN SZEPES!!!!!! Hu-Húúúúúúúú!!!!!! :-)
Az országutikkal most én magam is bajban vagyok! Mekkora kellene Zolt4n? Fékváltós, vagy sima alsócsöves váltókaros?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ez a lehetõség is ott állt mindenki elõtt, csak én éltem vele...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Akkor keresd Zozobát a Tóci mûlyégpályánál a Chili sport II-ben. Minden igényt (próbál) kielégíteni. :D:D

Add el neki a langstert 40-ért:-D Megnyugodna a lelkem, ne legyen már annyira jó neked, te mocskos mákos! Hehehehehe!
20-ért megveszem és hajlandó vagyok elmenni egész 15-ig! Gondold meg!

Zolt4n

Zolt4n

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszönöm a tippet! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Akkor keresd Zozobát a Tóci mûlyégpályánál a Chili sport II-ben. Minden igényt (próbál) kielégíteni. :D:D

Zolt4n

Zolt4n

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Szia Röfike!

Nem, még csak véletlenül sem vagyok APEH-ellenõr, nem is tudnék a tükörbe nézni ilyen foglalkozás mellett. :) 20 éves egyetemista vagyok, akinél mostmár nagyon kiverte a biztosítékot a debreceni tömegközlekedés, és elhatároztam, hogy átnyergelek kétkerékre. Meg hát az sem utolsó szempont, hogy egy új hobbit is szeretnék magamnak, és a kerékpározás mindig is vonzott. Ebben igen nagy szerepe van az eurosportos közvetítéseknek, Sipinek meg Knézy Jenõnek, szóval elhatároztam: ha már lúd, legyen kövér, veszek egy outit. Na és itt rekedt meg a buli, ugyanis újra sajnos nincs pénzem (az ösztöndíjam még mindig nem kompatibilis a gepida vagy merida áraival :P), használtat pedig neten látatlanban semmiképpen sem szeretnék venni. Ezért fordultam hozzátok a kérdésemmel, s nagyon megköszönném, ha segítenétek egy magamfajta zöldfülûnek a kerékpározás világában való elsõ botladozásaim során.
Maximális diszkréciót ígérek, becsszó! :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zolt4n: Szia! Írnál pár sort magadról? Így névtelenül nem adjuk ki a kis aranybányáink címét... Ki tudja, lehet APEN ellenõr vagy titkon. :D

Zolt4n

Zolt4n

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!

Használt országúti kerékpárt szeretnék vásárolni Debrecenben, de nem igazán tudom, hol kezdjek el keresgélni. Tudtok segíteni?

Elõre is köszönöm! :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Szerencsére nem illik a leírás zozobára :D

A kerékpáros férfi személyleírása: körülbelül 25 - 30 év közötti, 175 - 180 centi magas, erõs testalkatú. Haja sötét, félhosszú, hullámos. Arcszõrzete nem volt, szemüveget nem viselt. Szürke, rövidujjú pólót viselt.

Bár lehet õ volt az, csak átváltozott Hulkká, amikor a motoros szólt neki, hogy zörög a sárhányón a bogden :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

ekkora büdös parasztot.
oké, a motoros sem cselekedett helyesen, de ezzel majd a bringásokat ítélik meg.

Ja mennél egyirányúban szembe a forgalommal, jönne veled szemben Hulk és felbaszná az agyát, hogy szembe csalingázol, átváltozna és leütne a bringáról a saját kocsijával! Hasonló szitu lenne és én nem örülnék neki, ha ezt látnám:
Feltöltött kép

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Dehir.hu - Kerkpros bntette meg a motorost Debrecenben

ekkora büdös parasztot.
oké, a motoros sem cselekedett helyesen, de ezzel majd a bringásokat ítélik meg.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Atusch: Bodottág!

Így születésnapod alkalmából le is tarhálnálak egy kis fehér bandázzsal, ha akad még! :D
Nagy köszönet!

Csatlakozom, kivéve a bandázs részt.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Atusch: Bodottág!

Így születésnapod alkalmából le is tarhálnálak egy kis fehér bandázzsal, ha akad még! :D
Nagy köszönet!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Attusnak meg bodottágos szülinapocskát így utólag... :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 posts

Tavaji 100-as képei

Az út szárazon jól járható (akár trekkinggel, ciclo-crossal is, volt rá példa) a talaj szikes, betonkemény, por elhanyagolható. (volt)

A jó öreg Szolnok! Aki megy, annak javaslom, hogy a Marcipán cukrászdát mindenképpen keresse fel (a temetõnél van), mert csodafinomak a fagyik és a sütik is. És a tejszínhab is igazi. Nekem törzshelyem :)