Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Láttátok a 77-es képet? :)
Korcs: És miért lenne ez jó?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Na agyaltam megint... tudom soha többé, de... van ez a bringás fotózás a Kertemben és mivel van egy fotós ismerõsöm, kollégám, akit be lehet hülyíteni ilyenre és kapcsolatai is vannak... médiapartner miegymás, na szóval, kit érdekelne egy ilyen, ha esetleg megszerveznénk egy ilyet?! Persze ingyenes, a fotókat a médapartner weblapjáról letölthetõ formában, vagy mail-ben elküldve vagy mindkettõ.... Fûnek-fának hirdetnénk, szal semmi olyan nem lenne,hogy ha õ igen, akkor én nem...

igen ez végülis semmire se jó, hehehehe - megelõzve a kérdéseket:-D
egyébként lehet jogdíjas is:-D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nekem meg van egy pár Continental SpeedKing Supersonic 2.3-as (BlackChili, 400 gramm tömeg és a Contikhoz méltóan a mérete közelebb van a 2.1-hez, mint a 2.3-hoz) gumim eladó. Használtak, de kb. 200 kilcsit futottak, szal igencsak jó állapotban vannak. 10e-ért vihetõ a kettõ. Akit érdekel, az tel, vagy privi!

Elkelt.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

köszi!

ha van egy-két képed, küldd el

Dobj egy mail Címet, és oda küldeném :D

Ynga: Nálam elalhatsz, és még albérletet sem kell keress :D :D

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Off: Albérletet keresek a belvárosban vagy környékén. Aki tud valamit ajánlani légyszi keressen.:)
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Akad egy eladó, Motobecane, nem új, de jó állapotban van nagyon, ha érdekel, megnézi az ismerõsöd, ha vélemény is kell róla, kérdezd Csipiszt.

köszi!

ha van egy-két képed, küldd el

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nem is mondom kinek illene elindulni, és megnyerni ezt a versenyt.. Hazai pályán... :)
Nem gondolkodsz rajta, Pumpi?

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

az egyik ismerõsöm keres montit 50-60e ft között, teló se fontos
ujat, de lehet ujszeru is, hasznalt
ha van valakinek, szoljon
köszi

Akad egy eladó, Motobecane, nem új, de jó állapotban van nagyon, ha érdekel, megnézi az ismerõsöd, ha vélemény is kell róla, kérdezd Csipiszt.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Jó hogy mondod, Epyc!

Nekem meg 2 db új Continental Race King 2.2 van elfekvõben, 5eért vihetõ a 2!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nekem meg van egy pár Continental SpeedKing Supersonic 2.3-as (BlackChili, 400 gramm tömeg és a Contikhoz méltóan a mérete közelebb van a 2.1-hez, mint a 2.3-hoz) gumim eladó. Használtak, de kb. 200 kilcsit futottak, szal igencsak jó állapotban vannak. 10e-ért vihetõ a kettõ. Akit érdekel, az tel, vagy privi!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
az egyik ismerõsöm keres montit 50-60e ft között, teló se fontos
ujat, de lehet ujszeru is, hasznalt
ha van valakinek, szoljon
köszi

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Boldogat Titty!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Soma!:)
De a 80 km-re gondoltam,mert egy meghívás,és a következõ idézetek miatt gondoltam,hogy jó lenne ott lenni:
"Ez a Mátra Kör nagyon jó kis verseny. Tuti a szervezés, gyönyörû a vidék, jó minõségû az út. Majdnem 400 induló volt a két távon együtt. A célban tészta-üdcsi-jégkrém-tombola. És bár végig aszfalton ment a verseny, azért elég sokan montival nyomták végig."
"A Mátra Kör nagyon jó verseny, mindenkinek ajánlom, aki nem undorodik az aszfalton való tekeréstõl. A szintkülönbségek meggyõzõk, a táj csodaszép, a 80km pedig nem is olyan kemény, mint hittem."
Így utólag is boldog szülinapot Titty!:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket teljesen elérzékenyültem, de szerencsére remek a hangulatom!!
YouTube - Alma együttes: Ma van a szülinapom!

Jehejjj! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Én szeretnék elmenni erre a versenyre,ha úgy gondoljátok megbeszélhetjük a lehetõségeket!www.velo.hu

Halihó

Hány bici fér el az autómentõ hátulján? :D
Gondolom nem a 80-asra szántad el magad?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Titty: egész nap kerestem A DALT és természetesen megtaláltam! Csak neked, csak itt, remélem feladta a leckét és a jövõben érzed, hogy merre kéne elindulni a zene széles palettáján: YouTube - Gyõzike - Halvány Õszi Rózsa :D :D :D (a cím ne tévesszen meg senkit, ezt javasolni kellene a Világörökség Része címre)

Jucussal konkrétan a könnyünk csorgott tõle :D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Boldoghat Titty!

Aki lemaradt volna a sapirendelésrõl, van egy fekete eladó 1500 + egy sör árban.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tittynek Boldogságosat!

(Lámpás, Röfi)

ynga

ynga

törzsvendég