Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2010. augusztus 27. - 22:38

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. augusztus 27. - 22:26

Piac utca, Tisza cipõbolt..Halihó
Amúgy meg nap mint nap használom,nem érzem,hogy csak divatbici lenne a kirakatban...

Szerintem tényleg egy kicsit divat lett, de engem sem érdekel, legalább divatosak vagyunk

Írta 2010. augusztus 27. - 22:12

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. augusztus 27. - 21:34

Eszter én tegnap vettem volna jegyeket,ha nem zárt volna már be...
Csütörtöki nap lenne nekünk jó,ez mikorra derül ki,hogy te mit tudsz intézni?Nem szeretnék lemaradni a túlszervezés miatt...akkor inkább fizetel egykét százzal többet.
hétfõn tudom megkérdezni a kolléganõmet, aki a színházzal tartja a kapcsolatot, sztem rendelni is tudunk (ez mást is érinthet, a többit skype-on)
Amúgy színházbérletet ugyanilyen feltételekkel tudok hozni, 4 v 6 alkalmas szabadbérletek vannak. Nem névre szólnak, azaz ha egy pár vesz egy hatalkalmas bérletet, el tudnak vele menni háromszor együtt. Van mesebérlet is, meg ifjúsági, ezek kétalkalmasok, ugyanígy használhatók fel.
Írta 2010. augusztus 27. - 21:30

HalihóOff: Albérletet keresek a belvárosban vagy környékén. Aki tud valamit ajánlani légyszi keressen.
Cserébe ki kell glettelni egy szobát

Goldsprint: amit ott mûveltek az idõméréssel az amúgy egy nagy vicc volt.Más-más tipusú óra volt a két kerón,azt meg ti is tudjátok,ha egymás melett mentek két különbözõ márkájú órával ami a gyári értékre van kalibrálva akkor is mást mutat,és öccáz méteren sok azaz egykét tized egy ilyen versenynél.Ez meg a másik,amikor stopperrel(telefonnal) mérnek századot...Ez arra volt csak jó legfeljebb,hogy az adott két ember közül ki az erõsebb.
Ismét grat Kutyának

Tehát: ennél már csak jobban tudjátok megcsinálni az egészet,legalábbis remélem.

Eszter én tegnap vettem volna jegyeket,ha nem zárt volna már be...
Csütörtöki nap lenne nekünk jó,ez mikorra derül ki,hogy te mit tudsz intézni?Nem szeretnék lemaradni a túlszervezés miatt...akkor inkább fizetel egykét százzal többet.
Divatbici: amíg mattfekete volt a singlespeed majd késõbb a fixim,a kutyának sem tûnt fel.Amikor az újraszinterezés melett döntöttem igen nagy szerepe volt a divatnak is,de nem bántam meg,sõt büszke vagyok rá,akár divat akár nem.
Az meg,hogy utánna a többiek is halomra szintereztek csak örömmel tölt el,legalább szinesedik egy kicsit a város.
Amúgy meg nap mint nap használom,nem érzem,hogy csak divatbici lenne a kirakatban...
Írta 2010. augusztus 27. - 19:03

Póló divat: hát nem igen, az országban jó, ha huszonöten csináljuk, azért remélem, két év múlva már azon megy az agyalás, hogy melyik rivális pólócsapatot verjük le a kivilágított, fedett, körbepalánkolt pályánkról.....álmodik a nyomor!
Szöges gumi, jégpálya zárás után illegálban.

Index - Belföld - Erõs lehûléssel, széllel jön az õsz Úgy látom a hétvégén maraton lesz.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2010. augusztus 27. - 18:55

Ha meg kimennék kerózni, arra ott az egyeneskormányosom, amit még nem is használtam, lehet, el is adom késõbb ha ez így marad....
Póló divat: hát nem igen, az országban jó, ha huszonöten csináljuk, azért remélem, két év múlva már azon megy az agyalás, hogy melyik rivális pólócsapatot verjük le a kivilágított, fedett, körbepalánkolt pályánkról.....álmodik a nyomor!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. augusztus 27. - 17:06

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. augusztus 27. - 16:55

Tulajdonképpen mi akkor most a bringapólóval csak divatolunk?
Ti nem, de te igen:-DDDD Ki nem szarja le mi a divat, nekem tetsszen a többit meg magasról, ha ez éppen az aktuális divattal esik egybe csak örülök, mert legalább lehet kapni....
Írta 2010. augusztus 27. - 16:54

John: A famunkát vállalom! Jobb lesz így mint a pesti úrinépeké. A PC-re mentéssel együtt a kettõ nem megoldható?
+ Úgy lenne a legjobb, ha szükség esetén 220 nélkül is üzemképes lenne.
Megoldható, ha a PC-be bementek az adatok onnantól már csak programozás kérdése minden, de ez a mentés nem gáz.
Ami viszont probléma, hogy ha izzókkal akarjuk megoldani akkor az húzós árban, csak a 2x50 db foglalat ~10k+ kb ugyanennyi az izzó is. Elgondolkoztam mutatós megoldáson (valami ilyesmin YouTube - Gold sprint de belleville), de rc servo-kal még nem nagyon dolgoztam, bár biztos nem egy nagy valami. Ott pedig a két mutató közös tengelyre helyezése lenne a gond. De azt hiszem vannak itt akik jobban értenek a mechanikához mint én.

Írta 2010. augusztus 27. - 16:22

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. augusztus 27. - 16:19

Ha erre van kedve jönni valakinek, az iskolán keresztül lényegesen olcsóbban tudunk jegyet venni. Én mindenképp megyek Annával, akinek van kedve csatlakozni, szóljon!
Úgy számoltam, hogy ha pl. tízen mennénk, az 1.900 Ft-os jegy 1.140-1.200 Ft körül lenne (bérletkedvezmény, és -20% a Fazekasnak). Ha kevesen megyünk, és darabonként kérjük a jegyet is olcsóbb, kb. 1.540 Ft (ebben az esetben csak a sulinak járó 20% kedvezmény érvényesül).
Többféle jegyár és variáció létezik, ha valaki jön velünk, megbeszéljük és kérek konkrét árat.
Köszönjük a felajánlást!
Én és +1 fiú mennénk. Ugye nem kell elõkeresnem az úttörõ nyakkendõmet?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2010. augusztus 27. - 16:17

Mitõl szebb egy városi, mint egy monti? Csak szemet szúrtak a divatbiciklik.
Igen van egy Langsterem. Azért van, mert szép, és azért szép, mert egyszerû és letisztult, mint a faék.

Divat? Divat ha úgy nézem a monti is, amikor az ember mindenhova, csak hegyekbe nem jár vele...
John: A famunkát vállalom! Jobb lesz így mint a pesti úrinépeké. A PC-re mentéssel együtt a kettõ nem megoldható?
+ Úgy lenne a legjobb, ha szükség esetén 220 nélkül is üzemképes lenne.
Írta 2010. augusztus 27. - 16:14

Goldsprintgép: szerintem a mérõs részét János ki tudja fejleszteni, nem hiszem, hogy nagy kaland lenne nekie. Ha mást nem, két egyforma kilométeróra meg pár méternyi vezeték megoldja.
Kókánykodni meg oly szép lenne!
Elméletileg nem gond, 1-1 mágnes a kék kerékre, a vázra pedig 1-1 hall szenzor. Lényegében mint egy km óra, csak itt egy mikrokontroller gyûjti be a jeleket. Ami egy kicsit nyûgösebb az a kijelzõ, arra két ötletem van.
"A" lehetõség, kb. 20-50 db LED vagy kis izzó két vonalban, egymás mellett ( vagy körben ahogy tetszik), a biciklik színére festve, alulról indulva szépen mindig a világító izzó jelöli a kerékpáros helyzetét a pályán, a sor tetején egy nagyobb izzóval aki hamarabb befut azé kezd el villogni. Ezt szépen kivitelezni egyedül nem tudom, az elektronikát meg tudom csinálni, de kell hozzá asztalosmunka is hogy nézzen ki valahogy. Ennek lenne egy jó kis vurstli jellege és mivel aránylag kicsi a teljesítményfelvétele megoldható akkuról üzemeltetni.
"B" lehetõség, PC gyûjti be az adatokat, rajta egy program rajzolja ki a versenyzõk helyzetét, ebbe lehet olyan plusz dolgokat fejleszteni, hogy részidõ, átlagsebesség, sebesség grafikonok, neveket, esetleg képeket betenni. Az alap dolgokat szerintem meg tudom csinálni ( bár még csak most települ a QT

A két lehetõség amúgy nem üti egymást, csak párhuzamosan ne kelljen fejleszteni, mert az a már úgy nagy meló lenne.
Írta 2010. augusztus 27. - 15:32

Halihó
Boldogh szép napot Tibi!
Erre jönne valaki??
Ha erre van kedve jönni valakinek, az iskolán keresztül lényegesen olcsóbban tudunk jegyet venni. Én mindenképp megyek Annával, akinek van kedve csatlakozni, szóljon!
Úgy számoltam, hogy ha pl. tízen mennénk, az 1.900 Ft-os jegy 1.140-1.200 Ft körül lenne (bérletkedvezmény, és -20% a Fazekasnak). Ha kevesen megyünk, és darabonként kérjük a jegyet is olcsóbb, kb. 1.540 Ft (ebben az esetben csak a sulinak járó 20% kedvezmény érvényesül).
Többféle jegyár és variáció létezik, ha valaki jön velünk, megbeszéljük és kérek konkrét árat.
Írta 2010. augusztus 27. - 15:16

Na agyaltam megint... tudom soha többé, de...
igen ez végülis semmire se jó, hehehehe - megelõzve a kérdéseket:-D
egyébként lehet jogdíjas is:-D
Hogy mire lenne jó, ha mondjuk lenne egy kis kocsmád, és akkor vetetted volna fel gondolom már rájöttél volna

Tiszta gerillamarketing, hozzd ide a keród, fotóztasd le, ja hogy közben a társaságod iszik, és itt hagy 10-15 ezret, az a lényeg

De ettõl függetlenül, okos dolog, összehozhatja egy helyre a kerékpárosokat, végre lehet az emberek is rájönnek, hogy 18 kilós montival mi a fenének jár egy 25 kilós csaj a városban

És lesznek szépk képek.
Nembeszélve arról, hogy egy jó alap az ivászathoz

Írta 2010. augusztus 27. - 14:53

Nem az volt a kérdés. Mitõl szebb egy városi, mint egy monti? Csak szemet szúrtak a divatbiciklik.
Nekem nincs városim, illetve csak munkába járás miatt nem adtam el a 18 éves levert vázas Csepelemet. Pont azért lehet szebb egy városi, mint egy monti, amit írtál: divat, tehát az a lényege, hogy szemet gyönyörködtessen. Montira nem csicsás alkatrészeket veszel, hanem praktikusat, jót. Igaz, a gyártók ott is kezdik követni a divatot.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2010. augusztus 27. - 13:22

Írta 2010. augusztus 27. - 13:15

Na agyaltam megint... tudom soha többé, de... van ez a bringás fotózás a Kertemben és mivel van egy fotós ismerõsöm, kollégám, akit be lehet hülyíteni ilyenre és kapcsolatai is vannak... médiapartner miegymás, na szóval, kit érdekelne egy ilyen, ha esetleg megszerveznénk egy ilyet?! Persze ingyenes, a fotókat a médapartner weblapjáról letölthetõ formában, vagy mail-ben elküldve vagy mindkettõ.... Fûnek-fának hirdetnénk, szal semmi olyan nem lenne,hogy ha õ igen, akkor én nem...
igen ez végülis semmire se jó, hehehehe - megelõzve a kérdéseket:-D
Tõlem mehet, de nekem nincsenek ilyen szép bringáim

Amúgymeg ezt az embert verjük meg, ellopta Röfi taxiját: http://utazom.com/wp...-2/CF102688.jpg

Kíváncsi lennék, hányan vinnék a montijukat? Akkora most a fixi, ss, városi láz.
Mekkora? Akkora, hogy a hõn féltett, drága bringát nem visszük ki közútra és pólózni, helyette városival járunk?

Írta 2010. augusztus 27. - 13:15

Röfi, van egy langstered?