Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :P
Én 1-2 hónapja jártam a hortobágyon,de én hülye a legnagyobb melegben mentem,alig bírtam hazajönni,már majdnem úgy voltam hogy stoppolok,még megállni is alig bírtam,kicsit elszámoltam magam :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

az egyik ismerõsöm keres montit 50-60e ft között, teló se fontos
ujat, de lehet ujszeru is, hasznalt
ha van valakinek, szoljon
köszi

Tudok egyet! Kép nincs el kell menni és megnézni. Kisméretû váz, inkább lánynak és asszem Corratec, vagy valami hasonló. Priviben értekezhetünk.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Mai túra!:)Megyehatár. - 89.darts.fotoalbum.hu

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Ynga, iwiwen ismerõseim közt Lendvai Máténak írj albérlet ügyben, most írta ki, hogy van egy szabad szobájuk.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Malomköveken guruló monstrum....az dóvünhill te ......() !
Más: 24órásra lesz durvább pálya, vagy olyan lesz, mint a tavalyi? Összedobnék addig egy könnyebb kerót.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zotyám: "Bejegyzés módosítása" 15 percig használhatod....

A többi bûnöd fölött pedig szemet hunyok. ;)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Epyc! Amúgy gondolkodom, egy malomköveken guruló monstrumon!!!!HIIHIHIHI!!!!!!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Sziasztok!

Rég nyomkodtam a klaviatúrát!

Az képeket tátra/szepes ,majd valaki felrakja egyszer, mert ez nekem k.rva bonyolult még , egyenlõre!Aki nem volt ott az bánhatja, mert nagyon zsivány volt a hétvége!!!!
Bocsi Röfi a bakijaimért , és bocsi a töbiektõl is az EUFORIA miatt!!!!:mad::D De legalább ízlett?:D

A vonatbalesetben a lovakat sajnálom, és kár, hogy nem csak a két "embernek" nevezett állat nyúvadt ki!

HOBÓról ki ne hagyajatok mert akkor örök harag!!!!!!!! Én is menni akarok!!!!

Sajnálom a goldsprintet, de bízom, hogy ez a jó kis fórumos csapat, elég kreatív egy ilyen tevékenység újabb lebonyolításához!

A mátrára csak annyi esõt kívánok, ami a talajt pont tökéletessé teszi!!!!!!!!

Ynga sajnos a város szélén bérlem Gábortól a lakást, és már van egy bérlõ társam, de a szobám még felajánlható, hisz azt mondtatd, úgy sem láttad még a kecót!:D

Pumpi, bánom hogy nem a gépet vittem szepesre, azon még volt legalább olyan pedál, amit normál cipõvel is tekerhetem volna, és neked is bebizonyosodna, hogy jó még az a felni!!!!( Találtam alátéteket, a nagyban!)

Sapkám eladó, 1400.- Ft + egy fröccs!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Úgy legyen! Legalább az utolsó Toppod legyen szép. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Mátra helyzetjelentés: kicsit hüvi van, de egy szem esõ nem esett. Porzik minden, holnap szerintem király maratonunk lesz!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
eff
ó
es

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Most mit izélsz, tök egyformák.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

nemrég láttam egy cikket, hogy újra jon a pannonia? láttad?

Az egy vicc... 90%-ban magyarnak harangozták be, ehhez képest suzuki blokk, olasz futómû... a tank, a váz, a lámpa, meg a nyereg magyar... Mázló meg, nos róla mindenki tudja vetrános körökben, milyen szavahihetõ ember.
Pl.: Látványterv:
Feltöltött kép
Kész motor:
Feltöltött kép

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nemrég láttam egy cikket, hogy újra jon a pannonia? láttad?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Az meg,hogy utána a többiek is halomra szintereztek csak örömmel tölt el,legalább színesedik egy kicsit a város.

Tudtam, hogy én vagyok az egyetlen hülye, aki feketére szintereztet:-D Na sebaj, a trophy-m látványos bugyikék elemekkel büszkélkedik és meg is nézik, mondjuk nem a színe miatt:-D Lehet divat motorom van?! Áááááá akkor Pannóniám lenne! Veteránok közt ugyanis mociban az a divat itthon, pedig a szakértõk is megmondták: "a Pannónia kurva szar motor, de cserébe lehet szeretni"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Most melyikre gondolsz?

Bármelyikre, mert nekem csak szép bringáim vannak!
(Te köcsög :))

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Piac utca, Tisza cipõbolt.. :D
Szerintem tényleg egy kicsit divat lett, de engem sem érdekel, legalább divatosak vagyunk :D Engem örömmel tölt el, ha egy olyan bringát használhatok, ami ráadásul szép is, nem érdekel, ha történetesen ez a divat.

Most melyikre gondolsz?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Dani, ne vedd a szívedre, csak húzlak, mint a dömpert :D Majd jössz legközelebb. Nekem se lesz mindig idõm rá, ne aggódj :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Na! Mesélj Epyc,mi történt már megint? :D

(gyors vagy Dani :) )

Azért a kék nadrág, a fehér póló és a sapi mindig rajtad van! ;)

Mert Krisz is megmondta,hogy divat.. :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Dani: most találj ki gyorsan valami magyarázatot a mai teljesítményedre a pólópályán, mielõtt Kutya megtalál ;)

Megtalált... Neki is mondtam, hogy ne engem szidjon, hanem a kocsog Xt hajtómûvet az egyetlen berohadt csavarral, amit Csipisz fúrt ki nekem zárás után. Továbbá lehet még szidni a túl széles alátétet, és rohadt különcködésemet, amiért nem jó a 3 tányér, mert 2 kell, és az ezzel járó problémákat. Már sötét volt, mire hazaértem, így inkább töltögettem a raktáraimat (tömtem a fejem) a hétvégére. Azt is mondtam neki, hogy bár nehéz elhinni, hogy kedvem van pólózni, mert ugyebár sosem vagyok kint, ellenben amikor kint vagyok lehet látni az arcomon a gyermeki szeretetet a póló iránt, illetve a mérhetetlen boldogságot amikor gólt lövök. (vagy luftot)
Ennyi.
Szóval ha nem vagyok kint, pláne ha megígérem, annak nyomós oka van... Vagy nincs, de hidd el, akkor is bánom.