Krisz: lesz replikafeszt, tudsz róla valamit?
Most még úgy néz ki hogy nem lesz.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
a hazigazda pedig> DETOOOOX (aki nem, NEM alkoholista...
)
Holnap talalkozunk a millin, mertem remelni hogy lesz valaki aki sarbaalaz 412 meteren:)
:)
szerk, telefon utan: szerintuk te vagy a debreceni kulonitmeny legalkoholistabb tagja..nem hiszek nekk...NEM AKAROK HINNI NEKIK
En aztan igazan nem veszem magamra, de a szinvonal a magyar nyomdatermekeknel lejjjebb ugysem eshet, igy szerintem mindenki azt ir amit akaaarNem is ittam....
Látom, a színvonal egyre jobban közelít itt a népszerû magyar nyomdatermékekhez. Ma ütünk a millin, és nem divatból, hiszen a fene se tuggya mi az a bikepolo (még Trillatrilla is kifelejtette a holnapi programok felsorolásából reggel) amúgy akinek nem inge, ne vegye magára.
ja:így már hú de vicces vagyok.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Nálatok alszik? Hát, vigyázz vele. Sose engedd, hogy mögéd kerüljön....
![]()
Holnap remélem megismerkedünk
Dina
Soma! Divat a válás is! Bár van aki még ennyi idõs korban is a párkeresésnél tart. Neked legalább van valós tapasztalatod a házaséletrõl.Halihó
Nem is tudom,hogy élet az ilyen,vagy vágjak ereket?
Divatbicikli....
Kirakatautó....
Mi jöhez még ezután?
Mû barátság...Mû barátok...
HalihóMû barátok...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]