Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Krisz: lesz replikafeszt, tudsz róla valamit?

Most még úgy néz ki hogy nem lesz.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Krisz: lesz replikafeszt, tudsz róla valamit?

csekkold ezt!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Nem is ittam....
divatból,

Nagyon jó, pont ez a póló van rajtam. Kaptam, hogy legyen miben dolgozni. Nem olcsó darab és legalább olyan szép mint a Chilis mezetek.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Hozzám került egy KTM outi kerékpár ,és most ezzel gyûjtõm a tapasztalatokat...:)
Ha valakinek van kedve csatlakozni ma délután 16 órakor a Fiat szalontól indulunk!
Országúti edzések

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Gyááááááááááááááááááá Dánííííííííííííííííí!!!!! Feltöltött kép
Reméljük azért nem maradsz le mindenrõl, spuri a vonathoz!

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

a hazigazda pedig> DETOOOOX (aki nem, NEM alkoholista... :D)

Holnap talalkozunk a millin, mertem remelni hogy lesz valaki aki sarbaalaz 412 meteren :):):):)

szerk, telefon utan: szerintuk te vagy a debreceni kulonitmeny legalkoholistabb tagja..nem hiszek nekk...NEM AKAROK HINNI NEKIK :D

Attól, hogy partydrogot raknak az italomba, hogy meg..gh..sanak, ennek következtében elhagyom a biciklim, attól még nem én vagyok. VAn tõlem fényévekkel durvább ember is, akit ismernek Csipiszék is. Jah, és ha már arról van szó, hogy ki a nagyobb alkesz, akkor Levi, Csipisz, és Csontospicsa igazán befoghatják a szájukat. :D :D

és igen. Az, hogy ilyenkor a gép elõtt ülök, túl sok jót nem jelent. Fél 12-re ér fel a vonatom. Már lenyugodtam, de rohadt ideges vagyok emiatt a szitu miatt, sajnálom nagyon.
Bocsi Epyc!
Dani

Zorán fekete Fixijét is keressük. Kinyitották a lakatot, és elvitték. részletek késõbb

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Nem is ittam....
Látom, a színvonal egyre jobban közelít itt a népszerû magyar nyomdatermékekhez. Ma ütünk a millin, és nem divatból, hiszen a fene se tuggya mi az a bikepolo (még Trillatrilla is kifelejtette a holnapi programok felsorolásából reggel) amúgy akinek nem inge, ne vegye magára.

ja: :D így már hú de vicces vagyok.

En aztan igazan nem veszem magamra, de a szinvonal a magyar nyomdatermekeknel lejjjebb ugysem eshet, igy szerintem mindenki azt ir amit akaaar :) remelem jol alszotok detoxnal jooooeeeejjttt :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem is ittam....
Látom, a színvonal egyre jobban közelít itt a népszerû magyar nyomdatermékekhez. Ma ütünk a millin, és nem divatból, hiszen a fene se tuggya mi az a bikepolo (még Trillatrilla is kifelejtette a holnapi programok felsorolásából reggel) amúgy akinek nem inge, ne vegye magára.

ja: :D így már hú de vicces vagyok.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Nálatok alszik? Hát, vigyázz vele. Sose engedd, hogy mögéd kerüljön.... :D
Holnap remélem megismerkedünk :)

halistennek egy lany a lakotarsam (illetve egeszen pontosan en csovelek a csajnal), szoval maximum a harmas kerulhet szoba, amiben ha van lany, akkor mar OKE :D most eppen egy masik sracnal borozunk mi:

Csipisz
Kata
Kutya
Csontospicsa :D
Ildi
Janos
Akos
Levi
kicsi (BP)
Eniko(BP)
EEEEEEEEeeeen (kmet)

a hazigazda pedig> DETOOOOX (aki nem, NEM alkoholista... :D)

Holnap talalkozunk a millin, mertem remelni hogy lesz valaki aki sarbaalaz 412 meteren :):):):)

szerk, telefon utan: szerintuk te vagy a debreceni kulonitmeny legalkoholistabb tagja..nem hiszek nekk...NEM AKAROK HINNI NEKIK :D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Van itt összetartás úgy látom! ;) Holnapi pólón is ennyi legyen,ott adja ki magából mindenki a felesleges feszültséget,aztán kinek milye van kerózzon minél többet,hiszen ez lenne ennek az egésznek a lényege...

písz barátaim.-- akinek nem inge.. :)

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Halihó

Nem is tudom,hogy élet az ilyen,vagy vágjak ereket? ;)
Divatbicikli....
Kirakatautó....
Mi jöhez még ezután? :D

Soma! Divat a válás is! Bár van aki még ennyi idõs korban is a párkeresésnél tart. Neked legalább van valós tapasztalatod a házaséletrõl.
Az autómobilhoz gratulálok! (Meg a hostesekhez is!)

Mû barátok...

Mû barátság...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Mû barátok...

Halihó

De legalább nyíltak,és õszinték....

Pólózás meg olyan mint a maratonra járás..nem azért tesszük/teszik,mert mindenáron nyerni szeretnénk,hanem "csak" egyszerûen jólérezni magunkat.
Ilyen alapon akkor Krisz te is beégtél már párszor...

Jöv hét csütörtök este pakoljuk ki.
Pestre csak 25-én megyek vasúttal elõreláthatólag..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ne szégyenlõsködj, küldd el ptivátba.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Csak 3 betû: ovi :D
Ha lecsa olvassa a fórumot, üzenem neki, hogy a sapi nálam van.
Epyc: holnap igyekszem ott lenni.
Soma: Meddig lesz bent a bogár? Mennék rajolni, hogy ismerem a tulaját :D Pestre nem mész mostanában?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Beírtam ide, egy hosszú szöveget, de inkább hagyjuk :) Túl léptem már az óvoda szinten.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Epyc, azért remélem végre megtaláltad álmaid montiját a sokadik próbálkozás után. Nem baj az ha az ember emelget egy kis vasat. Vagy zavar hogy jobban nézek ki mint te?:D
Azért remélem nem futtok bele egy csúfos vereségbe Pesten. Tudod ÕK nem csak divatból használják a fixijeiket. :P

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
enté: Ez egy mûtárgy... ;)

Jut eszembe, holnap a divat szarjainkkal (illetve csak a többiek, nekem MANTENBÁJKOM van) és a divat barátainkkal megyünk ki divatolni kicsit a Millenárisra egy divatsport (...sport.... hagyjukmár, semmi VAST nem kell megemelni, hát sport ez?!) bajnokságra, aki esetleg arra jár és van kedve kinézni, azt szívesen látjuk. De vigyázat, aki korpa közé keveredik, megeszik diszn.... izé, divatmajmok :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Divatbicikli....
Kirakatautó....

Hát ez!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Halihó

Divatbicikli....
Kirakatautó....

Mû barátok...

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
láttam a bogarakat, jó kis kiállítások vannak a fórumban

Soma: a tied elég baba! van egy vwi-200-as rendszámú fekete-fehér debrecenben, azt ismered?