Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
A legjobb vidéki csapat abban merült ki, hogy ti wackorék ellen lõttetek 1 gólt a 4 ellenében, mi meg egyet kaptunk, 0 ellenében, mert kivédtük a duna szemét is...
Felraktam mindent, amit a csajok lõttek, ennyi kép volt a 2 memcardon
figyelj már egy msn-t

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ma voltam az Aldiban, ahol láttam egy full XT Cube bringát meg egy másik, hasonlóan drágább gépet. Volt rajtuk szuper Abus Bordo lakat is, az a fajta amit csak traktorral lehet szétfeszíteni. Persze mindkettõ szép szabályosan állt a tárolóban, elsõ kerékkel a vaskarikákba tolva, a Bordo lakattal gondosan és látványosan rögzítve. Természetesen mindkét kerék gyorszáras volt. Tovább nem fûzöm a történetet, de legközelebb megcserélem a két bringát. Gratulálok a tulajdonosoknak a kiváló realitásérzékükhöz!

Pontosan ilyen Cube formációt láttam a napokban máshol, máskor. Csak a munkát csinálják a yardnak, eredmény persze semmi.
Patentzáros kerék lezárva! :)
Mányi Gábor barátom (volt DVSC-DSI edzõ, szerelõ) az ilyen hülyékre mondta anno: mûmájerek, mûhülyék. :)
Azóta én is gyakran minõsítgtek így ilyen marhákat és ezt nem mindenki tolerálja, bocs!
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Csipisz: Végignéztem a képeket. Ennyire besértõdtél a legjobb vidéki csapatra, hogy egy "action" képet sem raktál fel a meccsünkrõl(mármint amin én is ott vagyok :))? :) :P

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Sanyi: ha nem lett volna ennyire családias a rendezvény, akkor simán kaptatok volna egy naked run-t is :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Dani, egyelõre semmi hír a nadrágodról.

Eldicsekednék már én is a csapat 2000 arannyal és a pont 4. hellyel, ha szabad.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Feltöltött kép

Ennyi a lényeg :) Óóóóriási voltál Levi:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
VW fesztivál lesz Debrecenben a hétvégén, azé... és csak ki kéne nézni a Trophyval:-D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Na, képek.

Soma, télleg vágány ez a szekér! Mit keres a Fórumban?

(Mármint az épületben, mielõtt valaki belém kötne....)

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Már megint gratulációkat kell kiosztanom:

Pólósoknak a helytálláshoz!
Levinek a rekord pörgetéshez!
Búbnak a bogárhoz!

Ha Zorán bringáját látjátok, lehet szólni, viszek pumpát, ha valakit esetleg jól agyon kell érte verni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ezúton kérdezném a BeeGee's csapatot, hogy elkérhetnénk e a hétvégén nyert labdájukat? :D A privát labdámat most vertük szét a bajnokságon és jelenleg egy eléggé szétesõben lévõ golyóbisunk van mindössze. Szal ha nem gond, meg ha lehetne, akkor.... (nagybociszemek)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Törölhetõ.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Képeket most nyomom felfelé,ide van egy kazallal, meg a nettem is lassú valamiért, szóval estére tuti minden fenn lesz.

Más: 24h-ra miféle módon jutunk fel? Röfci, a lyányokat (2db) el tudod vinni?

Este DEAC!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Soma: bõven jöhettél volna, este negyed 7-ig tartott a minden :)

Levinek én is nagy gratula és köszönet pestieknek a szervezést/szervezkedést/hangulatot/játékot/mindent :) Azt hiszem, mi jövünk...!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Grat Levi!
Pólósokra én is gondoltam,a Fradiból szabadultam 13-kor,nem tudtam érdemes e még kiugrani vagy nem...

Képeket nem lök fel most valaki?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm a pénteket, jól esett a koncert utáni levezetõ!

Folytatása következik majd valamikor!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Ma voltam az Aldiban, ahol láttam egy full XT Cube bringát meg egy másik, hasonlóan drágább gépet. Volt rajtuk szuper Abus Bordo lakat is, az a fajta amit csak traktorral lehet szétfeszíteni. Persze mindkettõ szép szabályosan állt a tárolóban, elsõ kerékkel a vaskarikákba tolva, a Bordo lakattal gondosan és látványosan rögzítve. Természetesen mindkét kerék gyorszáras volt. Tovább nem fûzöm a történetet, de legközelebb megcserélem a két bringát. Gratulálok a tulajdonosoknak a kiváló realitásérzékükhöz!

Hehehehehe, tedd meg, de fotósorozatot mellékelj!

Na hali

Kurva jó volt a Budapesti polo bajnokság, ( mekkora divat a fixi )

Levi a szerény segged : megint megnyerte a Goldsprintet nem is kis idõvel, 20.69 (teszem hozzá a rekord valami 20.4)

Gratulálok mindenkinek aki fenn volt, és külön köszönet a csapatomnak, nagyok voltunk :D

Fasza, gartula a pólósoknak! Vasárnap mindössze 80km-re voltam Büdöspesttõl, gondoltam is rátok egy gyönyörûségesen szépséges családi banzai közepén. Remélem legközelebb eljutok szurkolni.

Enikõ, mindenképp.
Ha minden igazságos.

Gyorsabb voltál mint az árnyékod és a neved Senki volt?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

:D Vigyázz, István is harapós;)

Dehogy is, csak véleményt cserélünk!
Olyan szép idõ volt hétvégén, mégis mindenkiben maradt felesleges energia?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem egy kis méretû kék Cube volt és egy fekete Cube AMS?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na hali

Kurva jó volt a Budapesti polo bajnokság, ( mekkora divat a fixi )

Levi a szerény segged : megint megnyerte a Goldsprintet nem is kis idõvel, 20.69 (teszem hozzá a rekord valami 20.4)

Gratulálok mindenkinek aki fenn volt, és külön köszönet a csapatomnak, nagyok voltunk :D