Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. September 13. - 21:51

Felraktam mindent, amit a csajok lõttek, ennyi kép volt a 2 memcardon
figyelj már egy msn-t
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 13. - 21:51

Ma voltam az Aldiban, ahol láttam egy full XT Cube bringát meg egy másik, hasonlóan drágább gépet. Volt rajtuk szuper Abus Bordo lakat is, az a fajta amit csak traktorral lehet szétfeszíteni. Persze mindkettõ szép szabályosan állt a tárolóban, elsõ kerékkel a vaskarikákba tolva, a Bordo lakattal gondosan és látványosan rögzítve. Természetesen mindkét kerék gyorszáras volt. Tovább nem fûzöm a történetet, de legközelebb megcserélem a két bringát. Gratulálok a tulajdonosoknak a kiváló realitásérzékükhöz!
Pontosan ilyen Cube formációt láttam a napokban máshol, máskor. Csak a munkát csinálják a yardnak, eredmény persze semmi.
Patentzáros kerék lezárva!

Mányi Gábor barátom (volt DVSC-DSI edzõ, szerelõ) az ilyen hülyékre mondta anno: mûmájerek, mûhülyék.

Azóta én is gyakran minõsítgtek így ilyen marhákat és ezt nem mindenki tolerálja, bocs!
Posted 2010. September 13. - 21:40

Posted 2010. September 13. - 20:40

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 13. - 20:24

Eldicsekednék már én is a csapat 2000 arannyal és a pont 4. hellyel, ha szabad.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. September 13. - 16:01

Ennyi a lényeg

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 13. - 15:57

Posted 2010. September 13. - 15:46

Soma, télleg vágány ez a szekér! Mit keres a Fórumban?
(Mármint az épületben, mielõtt valaki belém kötne....)
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 13. - 15:44

Pólósoknak a helytálláshoz!
Levinek a rekord pörgetéshez!
Búbnak a bogárhoz!
Ha Zorán bringáját látjátok, lehet szólni, viszek pumpát, ha valakit esetleg jól agyon kell érte verni.
Posted 2010. September 13. - 15:17

Posted 2010. September 13. - 12:53

Posted 2010. September 13. - 12:32

Más: 24h-ra miféle módon jutunk fel? Röfci, a lyányokat (2db) el tudod vinni?
Este DEAC!
Posted 2010. September 13. - 11:19

Levinek én is nagy gratula és köszönet pestieknek a szervezést/szervezkedést/hangulatot/játékot/mindent

Posted 2010. September 13. - 10:55

Grat Levi!
Pólósokra én is gondoltam,a Fradiból szabadultam 13-kor,nem tudtam érdemes e még kiugrani vagy nem...
Képeket nem lök fel most valaki?
Posted 2010. September 13. - 10:46

Folytatása következik majd valamikor!
Posted 2010. September 13. - 08:46

Ma voltam az Aldiban, ahol láttam egy full XT Cube bringát meg egy másik, hasonlóan drágább gépet. Volt rajtuk szuper Abus Bordo lakat is, az a fajta amit csak traktorral lehet szétfeszíteni. Persze mindkettõ szép szabályosan állt a tárolóban, elsõ kerékkel a vaskarikákba tolva, a Bordo lakattal gondosan és látványosan rögzítve. Természetesen mindkét kerék gyorszáras volt. Tovább nem fûzöm a történetet, de legközelebb megcserélem a két bringát. Gratulálok a tulajdonosoknak a kiváló realitásérzékükhöz!
Hehehehehe, tedd meg, de fotósorozatot mellékelj!
Na hali
Kurva jó volt a Budapesti polo bajnokság, ( mekkora divat a fixi )
Levi a szerény segged : megint megnyerte a Goldsprintet nem is kis idõvel, 20.69 (teszem hozzá a rekord valami 20.4)
Gratulálok mindenkinek aki fenn volt, és külön köszönet a csapatomnak, nagyok voltunk
Fasza, gartula a pólósoknak! Vasárnap mindössze 80km-re voltam Büdöspesttõl, gondoltam is rátok egy gyönyörûségesen szépséges családi banzai közepén. Remélem legközelebb eljutok szurkolni.
Enikõ, mindenképp.
Ha minden igazságos.
Gyorsabb voltál mint az árnyékod és a neved Senki volt?
Posted 2010. September 13. - 07:59

Vigyázz, István is harapós;)
Dehogy is, csak véleményt cserélünk!
Olyan szép idõ volt hétvégén, mégis mindenkiben maradt felesleges energia?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2010. September 13. - 07:20

Posted 2010. September 13. - 00:33

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. September 13. - 00:20

Kurva jó volt a Budapesti polo bajnokság, ( mekkora divat a fixi )
Levi a szerény segged : megint megnyerte a Goldsprintet nem is kis idõvel, 20.69 (teszem hozzá a rekord valami 20.4)
Gratulálok mindenkinek aki fenn volt, és külön köszönet a csapatomnak, nagyok voltunk