Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2010. november 02. - 13:00

Epyc- teljesen feleslegesen húzod fel magad ilyen dolgokon, ilyen hangnemben meg pláne. Majd ha kérdezi leírom neki a dolgokat.
Egyébként eltört a bordám. Nem mintha számítana, hogy repedt vagy zúzódott. Dolog nincs vele, csak lufit kell fújkálnom.:-)
Írta 2010. november 02. - 12:00

Írta 2010. november 02. - 11:55

Van egy út (P+) ami kivisz a Kékedi útra, legközelebb megnézhetnénk azt is, az helyel közel egy szintben megy. Somával már mentünk rajta.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2010. november 02. - 10:30

De az vesse rám az elsõ követ, aki mindig mindent!!!
Írta 2010. november 02. - 10:04

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. november 02. - 09:53

Hidd el, amikor kell, akkor rajta van a sisak...
Tényleg nem akarok belepiszkálni a lecsóba, de te hogy estél (dõltél) el tegnap? Akkor kellett a bukó, vagy nem?

Szerintem is mindig kéne amikor a hegyekben tekerünk, de én Zsoltra bízom mit csinál. Az õ élete, szíve joga hogy mikor veszi fel.
Zsocinak pedig jobbulást!
Írta 2010. november 02. - 09:36

Írta 2010. november 02. - 09:16

A mikor kell kérdésre annyi a válaszom továbbra is, hogy ne AZ AZ EMBER mondja már meg, hogy hanyadikán van elseje, aki a körforgalomban zsebre dugott kézzel kerózik BUKÓ NÉLKÜL. Talán a saját házad táján kellene sepregetned kicsit.....
Nem, nem a lecsóba nyúltál bele, hanem baromira nem bírom, ha valaki úgy osztja az észt, hogy egy rohadt túránkon nem volt még ott. EZ kurvára idegesít.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. november 02. - 09:08

Nem osztani akartam, mint ezt jeleztem is. Kurvára nincs jelentõsége, hogy fél éve, vagy egy éve apa. Most már nem keresem vissza a képet, amin látom, hogy oda kellene a sisak.
"Hidd el, amikor kell, akkor rajta van a sisak." - Amikor kell? És mikor kell szerinted?
Mivel senki sem hívott, nem mentem, pedig tetszenek a képek, a Zemplén király hely. Egyébként voltam már túrázni, veled is, és "tudom hogy megy ez".
És nem a jó keró miatt mennék, elmegyek én ott a szarral is akár hiszed akár nem.
Mielõtt Zsolti te is nekem esel, ezt epycnek írtam, neked csak a fenti szól.
Írta 2010. november 02. - 08:59

Nem basztatásképp írom, de egyszerûen nem tudom megérteni hogy dr. Pántya Zsolt miért nem veszi fel a sisakot. Zsolti, te már tavaly óta apa is vagy!
Kíváncsi vagyok hogy miért nem. Csak azért sem?
Idén született meg Bálint, te szerencsétlen. Ha már mindenáron osztani akarsz valakit, akkor legalább vennéd a fáradtságot és utána néznél, hogy mikor-merre-mennyi. Hidd el, amikor kell, akkor rajta van a sisak, csak éppen könnyû úgy dumálni, hogy ülsz a gép mögött, ahelyett, hogy eljönnél egy túrára és megnéznéd, hogy hogy is megy ez. Lehet tetszene is neked a dolog, ha már egyszer van egy igen jó keród.
Írta 2010. november 02. - 08:41

Nem basztatásképp írom, de egyszerûen nem tudom megérteni hogy dr. Pántya Zsolt miért nem veszi fel a sisakot. Zsolti, te már tavaly óta apa is vagy!
Mászás közben nem hordja, lejtõzésnél mindig.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2010. november 02. - 08:40

Írta 2010. november 01. - 22:46

Írta 2010. november 01. - 22:43

Képek
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. november 01. - 22:34

Nekem is 40 km lett a táv, de az átlagpulzus 134, a max pedig 176. Ha már a számoknál tartunk...Emlékeim szerint enté is hasonló távot mért.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. november 01. - 22:34

Valaki tud nekem olyan feliratot csinálni mint ami ennek van?

Írta 2010. november 01. - 22:22

No, mi is hazaértünk! Baromi jó túra volt parádés idõjárással, csodás útvonallal és nem utolsó sorban egy szuper társasággal! Ismétlést kíván a dolog
A track pedig: Nagy-Milic 2010 11. 01. by epycke at Garmin Connect - Details (ha esetleg angolszász mértékegységban jelenne meg, akkor a jobbfelsõ sarokban tessenek kattintani a View in Metric linkre)
u.i.: aki nem ismerné, nézze meg a 20-25 kilcsi közötti kis lejtõcskétokoSS!
Itt vannak a képek is! Csipiszé még majd töltõdnek!
Tényleg jó volt, köszi.
Írta 2010. november 01. - 22:07

Vazze!
39km lett? És a legalacsonyabb pulzusod 115?
Ez elég hihetetlen...
Pedig ennyi az annyi. Alacsony pulzust megálláskor szed össze az ember, mi ezzel a gond? Emlékeim szerint enté is hasonló távot mért.
Írta 2010. november 01. - 22:01

Írta 2010. november 01. - 21:43

A track pedig: Nagy-Milic 2010 11. 01. by epycke at Garmin Connect - Details (ha esetleg angolszász mértékegységban jelenne meg, akkor a jobbfelsõ sarokban tessenek kattintani a View in Metric linkre)
u.i.: aki nem ismerné, nézze meg a 20-25 kilcsi közötti kis lejtõcskét