Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Én úgy éltem túl a karambolt a kamionnal, hogy nem voltam bekötve és így átrepültem az anyós ülésre.

Ritka mázlista vagy ám! De százezrek az életüket köszönhetik neki. ;)

Most már nyilvánvaló hogy az õszi Zemplén veszélyesebb mint a Megavalanche! ;)
Itózsnak gyors forradást és legközelebb csak teljes vértben jelenhetsz meg!

Valamint Csipiszéknek köszi a rudit!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Az én térdem térd és sípcsontvédõben ment tönkre annak idején....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Itózs. Örülj hogy csak a bordád tört, nem a koponyád. Amilyen váratlanul és szerencsétlenül estél, ugyanúgy síkon is eshetsz és akkor nem rossz ha a fejeden van a bukó. Bár engem tényleg nem érdekel ki hogy teker.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Zárójelben, halkan és apró betûkkel jegyzem meg (de most tényleg nem szítani akarom a tüzet és semmi köze kerós témához), hogy én úgy éltem túl a karambolt a kamionnal (aminek nyomait láthattátok már a kezemen, nyakamon), hogy nem voltam bekötve és így átrepültem az anyós ülésre.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Enté: Te autós újságíró (is) vagy, te ne is kapcsold ki vezetés közben soha a biztonsági övet és az utasaidnak se engedd meg, hogy kikapcsolják. Életet menthet, fõleg ha te vezetsz.
Kkrisz: Ha neked van olyan bukód ami a bordámat megvédte volna, légyszi linkeld már át hol vetted. Beszereznék egyet.
És végül mindenki aki ezen a hihetetlen vakmerõségen még mindig nem bír naprendre térni: Nincs itt mit megérteni. Az egyetlen magyarázat, hogy imádom, ahogy az adrenalin szétáramlik az ereimben amikor bukó nélkül tekerek felfelé egy dózer úton. Adrenalin junkie vagyok, nnnaa. Ha figyelmesek vagytok felfedezhettek néhány Jackass-ben is, amint így tekerek felfelé. Más még nem merte bevállalni, hát Johnny Knoxville engem kért meg, hogy szerepeljek háttér emberként egy- egy snittben, hogy ne legyen üres járat.
Ne próbáljatok meg utánozni, nagyon veszélyes!!!!!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Én is csak azért hordom emelkedõn, mert addigra belefõ a búrám, és meghûlne a processzorom...
A borda meg kissé kiesik a hatósugarából, legalábbis azt hiszem.
Zsoci, jobbulást!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Na látom paprikás a hangulat!

Egy kis érdekesség!

Az Eperjes-Tokaji-hegyláncnak a magyarországi részére ma már általánosan és helytelen kifejezés a (Zempléni-hegység)!!!!!

Az I. világháború utántól kezdett itthon terjedni a turista térképeken, és ezt a födrajzosok fokzatosan átvették!A Geológusok NEM!
A (Zemplínska sirava) térben, felépítésben, formakincsben is elkülönöl a hazai röghegységtõl.

A forrásanyagot egy 2009/5 kiadású Földgömb magazinban olvastam!

Az 50'-es években a Tokaji "Nagy-Kopaszt" és a "Rákosi viperát " is át kelett keresztelni!!! Hi, hi,hi,hi!!!!!! Matyinknak biztos bántotta a csõrét!

Örülök, hogy jót bicóztatok, remélem Epyc jó volt az "Ómenem"! Jó lett volna veletek menni ,de a ház hívó szava nem engedett, pláne még ráadott a megfázás is. De most hétvégére szívesen elugornék " Na ez lesz idén az utolsó"- tekerésre!!! :-) Persze miután a csatornát és a kéménylemezt felraktuk a házra! :-)

Jók a képek!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Halihó!

Nekem papír formában van ilyenem.

Nagyjából ugyanaz, mint a dzsípíesz-ben a Topoguide Hungary.

Ha van egész Hajdujudú, akkor érdekelne :) Kölcsönkérném, lemásolnám, sörrel együtt visszavinném :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Hegymenetben kikapcsolhatom a biztonsági övet az autóban?

kikapcsolhatod persze:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Bukótartó azért van a hátizsákon, hogy vonatozás vagy gyaloglás közben egyszerûbb legyen a szállítás - jól szellõzõ XC bukóról van szó. Egyébként kifejezetten ronda azzal a plusz leffentyûvel egy zsák, inkább lenne ott egy zseb. Hegymenetben kikapcsolhatom a biztonsági övet az autóban?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ne bántsátok Izmot. Õ csak azt nem érti, amit én sem. 2 éve én is szájkaratéztam már Itózzsal ebben a témában, sõt közös tekeréskor is szívtam amiatt a vérét.:) Végülis ki az akinek a csontja tört?? Törött bordával nem egyszerû a gyereket emelgetni.;)
Féknélküli biciklivel, kocsmából hazameni sem veszélyesebb....
Az országútis "nagyöregeket" sem értem.
Pár éve Enté is kardoskodott a bukó mellett.

Mindenki eldönti, hogy mi jó vagy épp nem jó neki. Ennyi!

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Halihó!

Nekem papír formában van ilyenem.

Nagyjából ugyanaz, mint a dzsípíesz-ben a Topoguide Hungary.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mackónak van, úgy emlékszem Kockának is. De tegnap a Csipisz GPS-én is valami olyasmi térkép volt.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Hajdú-Bihar Megyérõl van valakinek katonai térképe?

Ha jól emlékszem Kockának van térképe, de nem esküszöm meg rá.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hajdú-Bihar Megyérõl van valakinek katonai térképe?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

A megoldás az lenne ha nem lenne ennyi szar törmelék az erdõben a szezon végén.

Vagy egyszerûen az, ha nem is mennénk. Végülis más is ezt teszi, mégis "szakavatott" bringás. :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a körülményekhez képest mindenki vigyázzon magára, akár városban, akár dombon, részemrõl nagyjából ennyi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Röntgen felvételt nem adtak a kezembe. Monitoron nézegette a doki.
Olyan protektor ami ettõl megvédett volna van a raktárban, csak cseppet kényelmetlen, és röhejes lettem volna benne. Az utóbbi 3 évben valahogy a szezon lezárásaim nem jönnek be. Ha lassabban mennék az sem lenne megoldás, mert ezek a az esések pont kisebb tempónál lepnek meg. A megoldás az lenne ha nem lenne ennyi szar törmelék az erdõben a szezon végén. Október közepén le kell zárnom a kerós szezonomat:-)
Ez piros ösvény amin lejöttünk az én ötletem volt. Meg is kaptam a magamét érte. Semmi baj nem lett volna az eséssel, ha nem hipp-hopp nem kerül oda az a kõ a testem alá:-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Itózsnak nem bukó kell hanem protektor:) Ezek szerint.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gondoltam én már tegnap, csak nem akartalak rémísztgetni.
Jobbulást neked Zsoci! A mellkas RTG-ed be tudnád itt mutatni?