Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Izom: Ez már bevett régi szokásom (immáron 18 éve). Nem fõzöm a fejem felfelé. Nem szeretem és kész. Azt meg, hogy mikor kell sisak had döntsem el én, ha megengeded. Álltomban elesni nem szoktam. A gyerekre vonatkozó megjegyzést nem kommentálom. Ezen hóbortommal annyi kényelmetlenséget okozok a velem tekerõknek, hogy várniuk kell fél percet amíg felveszem, remélem ezt megbocsátják nekem. Egyébként melyik is az a fotó amin (szerinted) szükség lenne a sisakra, de nincs rajtam? Egyébként meg nem is értem, hogy az a sok hülye hátizsák gyártó cég minek tesz a bike-os zsákjaira sisak tartót.
Epyc- teljesen feleslegesen húzod fel magad ilyen dolgokon, ilyen hangnemben meg pláne. Majd ha kérdezi leírom neki a dolgokat.
Egyébként eltört a bordám. Nem mintha számítana, hogy repedt vagy zúzódott. Dolog nincs vele, csak lufit kell fújkálnom.:-)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Élõben szeretném ugyanezt, ringben, tettlegességig fajulva, sörben a kezemben a nézõtérrõl és cicis lányokkal, menetek közt, az aktuális következõ menet számát bemutató táblával! "Minek vitatkozni, amikor verekedni is lehet" , hehehehe!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc: Nem mintha téged kérdezett volna valaki is. :D
Van egy út (P+) ami kivisz a Kékedi útra, legközelebb megnézhetnénk azt is, az helyel közel egy szintben megy. Somával már mentünk rajta.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Általában minden szabályt betartok és majdnem mindig helyesen cselekszem, te pont olyankor láttál amikor nem. 1000bõl egy!
De az vesse rám az elsõ követ, aki mindig mindent!!!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nem éreztem, hogy kellett volna, ennek ellenére volt rajtam, mert lefelé mentünk. És emlékeim szerint mindenkin. De hagyjuk a témát (komoly összegekben mertem volna fogadni, hogy nem bírod ki, hogy ne szólj bele:)). Aki akarja felveszi, aki nem, az nem veszi, de ne olyan ember mondja már meg hogy mikor kell, aki a legkevésbé sem tartja be ezeket a dolgokat.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Hidd el, amikor kell, akkor rajta van a sisak...

Tényleg nem akarok belepiszkálni a lecsóba, de te hogy estél (dõltél) el tegnap? Akkor kellett a bukó, vagy nem? ;)
Szerintem is mindig kéne amikor a hegyekben tekerünk, de én Zsoltra bízom mit csinál. Az õ élete, szíve joga hogy mikor veszi fel.

Zsocinak pedig jobbulást!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
privátban folytatjuk

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ki volt írva idõben a fórumra, csak jó szokásodhoz híven, megint vakon voltál bazzeg, de persze errõl is más tehet és nem te. http://forum.bikemag...tml#post1034423

A mikor kell kérdésre annyi a válaszom továbbra is, hogy ne AZ AZ EMBER mondja már meg, hogy hanyadikán van elseje, aki a körforgalomban zsebre dugott kézzel kerózik BUKÓ NÉLKÜL. Talán a saját házad táján kellene sepregetned kicsit.....

Nem, nem a lecsóba nyúltál bele, hanem baromira nem bírom, ha valaki úgy osztja az észt, hogy egy rohadt túránkon nem volt még ott. EZ kurvára idegesít.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Ajaj, belenyúltam a Lecsóba, úgy látom.
Nem osztani akartam, mint ezt jeleztem is. Kurvára nincs jelentõsége, hogy fél éve, vagy egy éve apa. Most már nem keresem vissza a képet, amin látom, hogy oda kellene a sisak.

"Hidd el, amikor kell, akkor rajta van a sisak." - Amikor kell? És mikor kell szerinted?

Mivel senki sem hívott, nem mentem, pedig tetszenek a képek, a Zemplén király hely. Egyébként voltam már túrázni, veled is, és "tudom hogy megy ez".

És nem a jó keró miatt mennék, elmegyek én ott a szarral is akár hiszed akár nem.

Mielõtt Zsolti te is nekem esel, ezt epycnek írtam, neked csak a fenti szól.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Nem basztatásképp írom, de egyszerûen nem tudom megérteni hogy dr. Pántya Zsolt miért nem veszi fel a sisakot. Zsolti, te már tavaly óta apa is vagy!
Kíváncsi vagyok hogy miért nem. Csak azért sem?

Idén született meg Bálint, te szerencsétlen. Ha már mindenáron osztani akarsz valakit, akkor legalább vennéd a fáradtságot és utána néznél, hogy mikor-merre-mennyi. Hidd el, amikor kell, akkor rajta van a sisak, csak éppen könnyû úgy dumálni, hogy ülsz a gép mögött, ahelyett, hogy eljönnél egy túrára és megnéznéd, hogy hogy is megy ez. Lehet tetszene is neked a dolog, ha már egyszer van egy igen jó keród.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Nem basztatásképp írom, de egyszerûen nem tudom megérteni hogy dr. Pántya Zsolt miért nem veszi fel a sisakot. Zsolti, te már tavaly óta apa is vagy!

Mászás közben nem hordja, lejtõzésnél mindig.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Én meg meredten ülök és holnap reggel az utam egy röntgen gép felé vezet. Köszi mindenkinek a szép napot, én a szokásos módon zártam le a szezont. Határozottan, elvágólag, hogy idén már ne is csábítsanak a hegyek. :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem semmi a Zemplén ebben az évszakban. Szerintem ilyenkor, na és télen a legszebb. Szenzációs kiruccanás volt, kösz a társaságot!

Képek

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Valóban remek kis túra volt a mai!

Emlékeim szerint enté is hasonló távot mért.

Nekem is 40 km lett a táv, de az átlagpulzus 134, a max pedig 176. Ha már a számoknál tartunk... ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Van egy olyan film,hogy Tittyman's Adventures.
Valaki tud nekem olyan feliratot csinálni mint ami ennek van?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

No, mi is hazaértünk! Baromi jó túra volt parádés idõjárással, csodás útvonallal és nem utolsó sorban egy szuper társasággal! Ismétlést kíván a dolog :)

A track pedig: Nagy-Milic 2010 11. 01. by epycke at Garmin Connect - Details (ha esetleg angolszász mértékegységban jelenne meg, akkor a jobbfelsõ sarokban tessenek kattintani a View in Metric linkre)

u.i.: aki nem ismerné, nézze meg a 20-25 kilcsi közötti kis lejtõcskét :D okoSS! ;)

Itt vannak a képek is! Csipiszé még majd töltõdnek!
Tényleg jó volt, köszi.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Vazze!

39km lett? És a legalacsonyabb pulzusod 115?
Ez elég hihetetlen...

Pedig ennyi az annyi. Alacsony pulzust megálláskor szed össze az ember, mi ezzel a gond? Emlékeim szerint enté is hasonló távot mért.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Vazze!

39km lett? És a legalacsonyabb pulzusod 115?
Ez elég hihetetlen...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
No, mi is hazaértünk! Baromi jó túra volt parádés idõjárással, csodás útvonallal és nem utolsó sorban egy szuper társasággal! Ismétlést kíván a dolog :)

A track pedig: Nagy-Milic 2010 11. 01. by epycke at Garmin Connect - Details (ha esetleg angolszász mértékegységban jelenne meg, akkor a jobbfelsõ sarokban tessenek kattintani a View in Metric linkre)

u.i.: aki nem ismerné, nézze meg a 20-25 kilcsi közötti kis lejtõcskét :D okoSS! ;)