Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Próbáltam priv-et írni neked, de nem ment.
Quota probléma.

Ürítettem a fiókot! :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Eszemben sincs DH-zni! Egyáltalán nem izgat a dolog, ezért is bringázok tíz éve 80/0 mm rugóutas géppel. Nekem sokkal érdekesebb merev géppel technikázni a kövek közt, komoly sárban csúszkálni a nyomokban. Aztán van, hogy a kõ és a sár egyesül, az már tényleg mindennek a csúcsa. Na meg a mászások, gyakran jóval nagyobb kihívást jelentenek, mint bármilyen lejtõ. Vagy az extrém távok, amiket nem lehet tanulással leküzdeni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kkrisz: Lenyûgözõ vagy.

Tényleg csak neked nem tûnik fel hogy mindenki használja normálisan a bukót hegyen, csak te nem??? Mindegy, legyen a te problémád.

De azért nem baj ha nem ájulok el a lejtõzõ technikádtól. Ugye? Én simán Entére szavazok ellened. De ez már tényleg bunkóság volt tõlem. Bocs.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Amíg tart a lelkesedés: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ABUS bukósisak olcsón eladó

És az én Cratoni Ceronom is eladó még mindig 15-ért.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Elegen rizikóznak az utakon kocsisok, motorosok, bringások, gyalogosok is, csak össze kell találkozni.
Külföldön mennyire jellemzõ a városban a sisak?
Mazsola?

Nekem loccsant volna a fejem Visegrádon, ha nincs rajtam bukó...konkrétan 4-5 métert csúsztam az oldalamon bringával és egy fába álltam bele fejjel. Én is meglepõdtem, hogy semmi bajom nem lett (Uvex bukó). Írtam is egy köszönõ levelet másnap az Uvexnek, hehehehe. De egyébként szerintem beruházok én is egy másik bukóra, utcára... bár én se hordok városba, vagyis én is bort iszom és vizet prédikálok, vagyis simán támogatom a kötelezõvé tételt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

TESSÉK! RAJTA SEM VOLT BUKÓSISAK!!! ÉS MI LETT VELE!!

ááááá kikészülök tõletek vazze!

ez kurvajó :D:D:D

az ellen nem véd!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Jó az ami van, nem?

Jónak jó, amíg nem taknyolok vele. Ez a sisak 2005-ben került hozzám, egy srác meg már elõtte használta ki tudja meddig. Szerintem ezek elérnek egy idõ után, meg csak újabb a technológia azóta.
Pár ezer forintot nem sajnálnék egy újra. Meg tervezem is egy jó ideje.
De addig jó.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

TESSÉK! RAJTA SEM VOLT BUKÓSISAK!!! ÉS MI LETT VELE!!

ááááá kikészülök tõletek vazze!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Jól van na, még a végén összeveszünk, aztán el kell mennem dh-zni, hogy bizonyítsak! Most már nem is aggódom senki miatt, mindenki úgy veri magát a földhöz és abban, amiben neki tetszik. Csak ne az õ autójában üljek. :D

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Kkrisz: Lenyûgözõ vagy.
Enté: Igen, veszélyesebb, mert itt cuppanósban vagyunk, ismeretlen (törmelékes) terepen, ott meg full vértben, puha gumival ami tapad és ismered a pályát amin egy hétig gurigázol. Más mûfaj, más veszélyek. Majd ha idõd engedi, vennék tõled órákat, hogy ezen a veszélyes terepen, hogy kell kerózni. Megtisztelnél.
És most már valóban lehetne úgy tenni, mint akiket nem érdekel ki, milyen kockázatot vállal. Ha segítségre szorulok, jajgatok. Köszönöm.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
OFF: Véletlenül nem tud valaki belvárosközeli (vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetõ helyen) terembérleti lehetõséget? Megfizethetõ, egyszerû hely kellene (pl. kollégium, könyvtár különterme, ilyesmi). November közepi napra kellene, reggeltõl kb. 6-10 órányi idõtartamra, egyelõre ennyit tudok csak. Köszi elõre is, ha vki tud javasolni valamit.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Jó az ami van, nem?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Akkor lehet meg kéne szoknom, fõleg hogy utánaszámolok hogy megvan 2-3000 km is városban évente.
Tudtok bukó leárazásról Debrecenben?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Ezen a városi bukón én is gondolkodom. Bár nem gondolkodni kéne, hanem feltenni és kész.

Csak megszokás kérdése, kb. ugyanúgy, mint a biztonsági öv.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Próbáltam priv-et írni neked, de nem ment.
Quota probléma.

Hajdú-Bihar Megyérõl van valakinek katonai térképe?

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Elegen rizikóznak az utakon kocsisok, motorosok, bringások, gyalogosok is, csak össze kell találkozni.
Külföldön mennyire jellemzõ a városban a sisak?
Mazsola?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én sem használok... :S
De azért azt hozzáteszem, hogy alleycat-en kívül nem szoktam rizikózni.
Sajnos az én XL-es kukómra nincs méret. :D
Vagy ez.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Ezen a városi bukón én is gondolkodom. Bár nem gondolkodni kéne, hanem feltenni és kész. Fõleg ha már jön a szar idõ meg csúszik az út.
Röfi, te használsz sisakot? Már városban. Ja látom hogy te sem. Amíg szét nem csattan valamelyikõnk feje, addig nincs baj. Leírni is rossz, úgyhogy holnap sisakban megyek:)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Egyébként eltört a bordám. Nem mintha számítana, hogy repedt vagy zúzódott. Dolog nincs vele, csak lufit kell fújkálnom.:-)

Jobbulást, Zsolti! :)
Van itthon pár zacsi léggömb, felfújnád a csajoknak? ;) Nem mintha velem akarnák mindig felfújatni, csupán rehabilitációd érdekében...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hogy én is hozzászóljak a témához. :)
Sokan érvelnek itt a bukó mellett. Kell is, de a városban miért enm látom rajtatok? Az ugyanolyan veszélyes üzem!
Bort iszik, vizet prédikál...
Nem, nem helyeslem amit Itózs csinál, de mi sem védjük teljesen a fejünket.