Ezt most szépen megjegyezzük.Szóval a hosszútáv a Kassára lesz esedékes!
Készülj lelkiekben.
Kíváncsi vagyok hányan és hányszor jönnek majd Romániába, de nem akarok borulátó lenni.
Én azért akarok itthon is tekerni, aki akar majd jöhet.

Ezt most szépen megjegyezzük.Szóval a hosszútáv a Kassára lesz esedékes!
Készülj lelkiekben.
Azért megnéznék én akárkit egy 32-18 as monti 29er áttétellel fixen veretni egy hegyoldalban....
Lefelé.
Idénre én is beszállok a top-bojkottba.
Tavalyról megvan a Bükk közép, a Mátra Közép, a Duna rövid track-je. Szerintem bejárhatnánk a Bükköt szervezés nélkül is, egy gondolatnyival olcsóbban. Idén mi több szlovák maratonra (vagy csak sima túrára...) tervezünk menni, remélem lesz más is, aki csatlakozik
Boldog, istenáldotta új évet Kívánok mindenkinek!
Istvánnak boldog szülinapot és utólag is boldog névnapot az Istvánoknak, Tamásoknak (akinek inge..) Jánosoknak, Éváknak, Ádámoknak!Jehejjj!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Ez az év nekem is kimarad. Bár Levi nagyon rágja a fülem egy Duna hosszúért..
Az nem jó, mert nem lehet szidni, hogy milyen drága lett. Mellesleg a középre, de leginkább a rövidtávra tényleg fölösleges pénzt pazarolni. Viszont lehet menni a bihari túrákra, ingyen!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
De ahogy hallom-olvasom-látom, felétek van valami olyan, ami hasonlít egy rendes hegyre....
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Bizony, csak mi nem adunk pólót, nincs chipes idõmérés, kaját saját magadnak kell hoznod stb.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
42-16 Ördög-domb: beadva, a besz.rás-faktor nem volt kicsi, de hát meg kellett mutatni, ki a legnagyobb hülye a vidéken.Azért megnéznék én akárkit egy 32-18 as monti 29er áttétellel fixen veretni egy hegyoldalban....
Lefelé.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Tévedés. Õk azok, akik féket használnak.
..de csak a buzik használnak szingulátort.....
Ja és ki az a RODINT?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Az nem jó, mert nem lehet szidni, hogy milyen drága lett. Mellesleg a középre, de leginkább a rövidtávra tényleg fölösleges pénzt pazarolni. Viszont lehet menni a bihari túrákra, ingyen!Csinalhatjatok azt is, hogy elore neveztek mind a negy Top Maratonra, es amelyikre nem mentek el, azt a nevezest eladjatok. Igy mar csak 4500 egy maraton.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]