Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Szóval a hosszútáv a Kassára lesz esedékes! ;) Készülj lelkiekben.

Ezt most szépen megjegyezzük.

Kíváncsi vagyok hányan és hányszor jönnek majd Romániába, de nem akarok borulátó lenni.
Én azért akarok itthon is tekerni, aki akar majd jöhet. :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
igen, ötödjére a közepen végigmenni már lehet unalmas, de a hosszún szerintem annyira nem:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Levi: Remélhetõleg vasárnap este már Lacinál alszunk Sz.helyen, hogy másnap hajnalban útra keljünk.
A topmaraton egybe nevezés egyébként nem változott. A résznevezésnél a 6000 emelkedett 7000-re, a helyszíni tavaly is ugyanennyi volt. Szóval szerintem sokaknál nem ez a fõ indok. Egyszerûen csak unalmas már, és unatkozásért ez tényleg sok pénz. És valóban, minél rövidebb távra mész annál kevesebbet kapsz a pénzedért.
Errõl egy régi mászó cimborám jutott eszembe aki azt csinálta, hogy az útiköltséget elosztotta a mászott utak számával. És igyekezett minél több utat mászni, hogy ft/ mászóút arány ne legyen rossz. Kicsit érdekes hozzáállás, de van ilyen is.:-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kicsit késve, de BÚÉK mindenkinek.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Látom jól halad a Goldsprint projekt... :D
Házi versenyt mikor lehet ütni?

Misi:idén fél Debrecen nállatok fog tekerni a Biharban ezek szerint :)
Ha már mész Tibihez,kíváncsian várnánk az ezévi túraterveiteket is.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szerbusztok!

Látom az újévre mindenkinek jön megfele az esze!!! Bojkottban jómagam is benne vagyok, mert ilyen árakon, szerintem még a szilvást is lehet hogy kihagyom!!!!!

Hála a jó égnek most már tudjátok ki az a Rodint! Õ a kapu felett van és bronz! :-) Etimológia ( Ronin : réztábla a kapu alatt, cimû olvasmánymû)

A lottó reklámról nekem meg az jut eszembe, hogy lottóznod kell ahhoz, hogy eljuss a top maratonokra! Naná hogy Románia(Erdély), és a Szlovákok!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Azért megnéznék én akárkit egy 32-18 as monti 29er áttétellel fixen veretni egy hegyoldalban....
Lefelé.

Idénre én is beszállok a top-bojkottba.

SingleSpeed | deviantmtb - egyszeregy Lássál csodát:-D

Tavalyról megvan a Bükk közép, a Mátra Közép, a Duna rövid track-je. Szerintem bejárhatnánk a Bükköt szervezés nélkül is, egy gondolatnyival olcsóbban. Idén mi több szlovák maratonra (vagy csak sima túrára...) tervezünk menni, remélem lesz más is, aki csatlakozik :)

Majd szólj... nekem is felejtõs a TOP sorozat.... A lottó reklám és Besenyõ Pista egyszerre jutott eszembe: Mennyiiiiiiiiiiii?! Normáááááááááááááááális?!

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Rodint az ismerõsöm, egy debreceni srác.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Köszönöm!

Neked és minden fórumozónak kívánom, hogy
Az új évben naponta molesztáljon a szerencse,
Az egészség vegyen üldözõbe,
Menjen agyadra a gazdagság
S nyugton ne hagyjon a boldogság!

Áldott, Békés Új Esztendõt.

Boldog, istenáldotta új évet Kívánok mindenkinek!
Istvánnak boldog szülinapot és utólag is boldog névnapot az Istvánoknak, Tamásoknak (akinek inge..) Jánosoknak, Éváknak, Ádámoknak!
:D Jehejjj!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Ez az év nekem is kimarad. Bár Levi nagyon rágja a fülem egy Duna hosszúért.. :D

Kimarad? Hogyhogy?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Az nem jó, mert nem lehet szidni, hogy milyen drága lett. Mellesleg a középre, de leginkább a rövidtávra tényleg fölösleges pénzt pazarolni. Viszont lehet menni a bihari túrákra, ingyen!

Azért még mindenki emlékezik arra, amikor igen durva idõvel értél be a Zemplén 50-rõl. Mi is volt az oka? Nem volt idõd edzeni, ugye? Gondolom számodra elképzelhetetlen, hogy vannak olyan papírkutyák, akik közép- és rövidtávon indulnak, mert ennyi idejük van erre a sportra (sokszor még ennyi se, de szeretik csinálni), de ahogy õk megadják neked a tiszteletet, úgy talán vica verza is mehetne egy kicsivel kisebb arccal. Köszi.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

De ahogy hallom-olvasom-látom, felétek van valami olyan, ami hasonlít egy rendes hegyre....

Mondhatni. :)
Majd meglátod, meg bizony!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Bizony, csak mi nem adunk pólót, nincs chipes idõmérés, kaját saját magadnak kell hoznod stb.

De ahogy hallom-olvasom-látom, felétek van valami olyan, ami hasonlít egy rendes hegyre....

Lecsó: nekem mondod? 50/18 és lefelé a fórumról jó laza spd-vel...:D Felfelé egyszerûbb volt.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Azért megnéznék én akárkit egy 32-18 as monti 29er áttétellel fixen veretni egy hegyoldalban....
Lefelé.

42-16 Ördög-domb: beadva, a besz.rás-faktor nem volt kicsi, de hát meg kellett mutatni, ki a legnagyobb hülye a vidéken.
Egy 29-es SS-t régóta ki szeretnék próbálni.

Szlovákia és Bihar lesz számomra is a fõ cél, kerékpározás terén. :)
Norbi: igaz, hogy az általatok nyújtott szolgáltatások száma csekély, de ezt pótolja a társaság és a Csodaországra hajazó táj.
És hidd el, visszük az itthoni szervezésbõl kiábrándult társaságunk jó pár tagját is.

Danyi: Ha minden összejön mi a Duna idején a Megán leszünk. Vagy a rá következõ héten? Javítsatok ki ha tévednék.
Szóval a hosszútáv a Kassára lesz esedékes! ;) Készülj lelkiekben.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
éljen a topmaraton!

most eszembe jutott a zánkai 24 órás.
jó lenne, ha egy kör az egy kör lenne a balcsi körül, nem lenne olyan unalmas:)

ja! a nagyerdei koripálya nyitvatartása és ára hun lelhetõ meg? a helyszínen, tudom, de nem a helyszínen vagyok, hanem a helyszíntõl távolabb!!!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Tévedés. Õk azok, akik féket használnak.

Áááá azt Garcia bátyánk mondta, ezt meg én!
(miután megvettem a magellán crux SS vázamat :D )
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

..de csak a buzik használnak szingulátort.....

Ja és ki az a RODINT?

Tévedés. Õk azok, akik féket használnak.

enté: Bizony, csak mi nem adunk pólót, nincs chipes idõmérés, kaját saját magadnak kell hoznod stb. Amúgy IBO oldal magyarítását a héten továbbítom Tibinek, úgyhogy hamarosan meglesz az is, gondolom, hogy többeteket érdekel.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Mi van Rodint-tal?
És: ki az?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Ez az év nekem is kimarad. Bár Levi nagyon rágja a fülem egy Duna hosszúért.. :D

Én is kérdem. Ki az a Rodint?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Csinalhatjatok azt is, hogy elore neveztek mind a negy Top Maratonra, es amelyikre nem mentek el, azt a nevezest eladjatok. Igy mar csak 4500 egy maraton.

Az nem jó, mert nem lehet szidni, hogy milyen drága lett. Mellesleg a középre, de leginkább a rövidtávra tényleg fölösleges pénzt pazarolni. Viszont lehet menni a bihari túrákra, ingyen!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]