Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai: ugyan, az egyik topikban már azért is beugatnak, ha drága keróval mersz tekerni.

Azért az a beszélgetés nem errõl szólt :) Sajnálom ha ez jött le belõle.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

kiskubai: ugyan, az egyik topikban már azért is beugatnak, ha drága keróval mersz tekerni.

Sándorom: ki volt az két lengyel? Csak mert Amman lett a gyõztes, utána meg Morgi volt a második. Az elsõ körig láttam, ott Malysz asszem az 5. helyet ugrotta meg :) De Amman 135,5-je nem volt szar ;)

Jaja, szépet repült Harry Potter. :D Bár a sáncrekord is az övé, 141,5-tel, nem csoda. Pénteken Malysz nyert, szombaton Amman, ma pedig Kamil Stoch. A mai versenyen Malysz odacsapta magát csúnyán, mentõ vitte el, de nincs semmi komoly sérülése. És most kapcsoljuk a stúdiót, ahol már a nap kerékpáros eseményeit vesézik ki szakértõink.

Ez a verseny kaphatná a "Hogyan támogassuk adómentesen Káldy Attilát, vagy Szõnyi Ferencet." címet. Semmi rosszindulat, maximálisan tisztelem a két versenyzõt, embertelen amit csinálnak, de reálisan ilyen távon velük senki sem veheti fel a versenyt. (Kivéve természetesen Mackó!) :) Tényleg Coldi, nem gyúrsz rá?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Sándorom: ki volt az két lengyel? Csak mert Amman lett a gyõztes, utána meg Morgi volt a második. Az elsõ körig láttam, ott Malysz asszem az 5. helyet ugrotta meg :) De Amman 135,5-je nem volt szar ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Jóistenem hogy hányféleképpen el lehetne költeni ésszerûbben azt a pénzt hasznosabban a kerékpársport javára....

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

26-os átlaggal teljesíthetõ.....mi az nekünk! :")
Agyament egy ötlet, mit ne mondjak.

azon gondolkodom én is, mi lehet vele a céljuk... vajon a vállalkozás szempontjából lesz jelentõsége a dolognak (reklám), vagy a kerékpársportért rajongó pénzes ember keresi a legbelevalóbb legényt?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

"kis" biciklizéssel 24 óra alatt egymillió forintot lehet keresni

26-os átlaggal teljesíthetõ.....mi az nekünk! :")
Agyament egy ötlet, mit ne mondjak.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
"kis" biciklizéssel 24 óra alatt egymillió forintot lehet keresni

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Februárban mennél Zakopane-ba? Ne viccelj már, MOST hétvégén lett volna értelme IGAZÁN menni :)

az biztos!
utoljára 4 éve voltam, nagyon szép hely az bármikor, de tényleg most lett vóna jó

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Februárban mennél Zakopane-ba? Ne viccelj már, MOST hétvégén lett volna értelme IGAZÁN menni :)

De még mennyire!!! Ismerõseim kint voltak a hétvégén, de leírhatatlan a hangulat. 3 nap 2 lengyel gyõzelem, megõrült a város. Bár síelni nem voltak, nem tudják a pályán mekkora tumultus volt. Jövõre erõsen tervbe van véve.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Old Town képek: 2011 01 22 Old Town - oldtown.debrecenibringasok.fotoalbum.hu

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
kiszámoltam, 4 nap benne lenne vagy 70-ben, csak meg kell látogatni Romániát, vagy Szlovákiát

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Hali!

Nálam maradt egy zacsi LEGO-emberke. Úgy tudom, a tiéd, Sanyi! Privátban írd meg mikor jársz az Aktív felé, itt vissza tudom adni.

Mazsi: A vázakról mit lehet tudni? Akad köztük nagyobb méretû is? (59-61)

holnapután megmérem õket, szerdán majd megírom a pontos méreteket és árakat is....

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
még nem tudom, lehet:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Izom: Wellness szállóban lesztek? :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
körvonalazódik egy zakopane-i síelés február 3-6-ig, ha valakit érdekel, írjon

szállás reggelivel 8000 ft körül van egy éjszaka, a bérlet ára napi 3500 ft, egyelõre ennyi infóm van

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
A Mazsi azért stimmel? (Mondjuk annak találtam nyomát korábbi bejegyzésben. :o)) Egy ilyen hosszú AC után nem csoda, ha nem marad meg minden infó... Lényeg a lényeg, módosítok: hasonló ügyben, Atusch, kérlek egyeztessünk!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Sikerült félreértened! :)
A lego emberek Atusch tulajdonát képezik! Már te is az Aktívról egybõl Csírára asszociálsz! :D

Atusch: Köszönjük a bábukat, nagy hasznukat vettük! Reméljük hiánytalan kapod vissza õket.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hali!

Nálam maradt egy zacsi LEGO-emberke. Úgy tudom, a tiéd, Sanyi! Privátban írd meg mikor jársz az Aktív felé, itt vissza tudom adni.

Mazsi: A vázakról mit lehet tudni? Akad köztük nagyobb méretû is? (59-61)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kiskubai: Fordítva tetted a vázba a hátsó kereket...

A képen már én is észrevettem, de csak azért raktam bele kereket mert maga a váz nem állt meg a parkettán, elborult volna :D

Dani: Dont go messing with her heart, or messing with her mind :D