Szasztok!
Nincs mit tagadni, kifejezetten tetszett a kiállitás, JÓ út felé veszi ez a mûfaj az irányt! Vasárnap egy kicsit bágyattabbak voltak a kiállitók , fõleg délután, de ha kérdésed volt készségesen segitettek mindennel, fõleg ha kiderült, hogy kereskedésbõl jössz! Talán emiatt jó irányba mozditotta el a forgalmazókat a gazdasági válság, mert szolgálatképesebbé kell válniuk! Ami viszont a részükrõl nagy törés, hogy a
gyártó cégek nem nagyon hajlandók hosszú kifutási idõvel , adni bringákat, vagy netán bizományba adni bringákat. Szinte mindenhol azt halottam vissza, hogy nagy
bizalmat csak az elõre kifizetett áruba fektetnek.
Igazán jók a készitett fotók!
Ezért Merxi dobd fel a tieidet is , ugyanis jómagam nem fotóztam. 2 okból :
a, nincs használható gépem,(a kristálycukor és a digitális fényképezõ nem szeretik egymást)
b, fõleg kereskedelmi szempontok miatt mentem el, és találtam is számunkra(számomra) értékesnek mondható "dolgokat".
Még az autópálya egyik parkolójában összefutottunk Tibibáttyával, majd a kiállitáson is majd feldöntött, csak úgy testvériesen.

Remélem a felhozatal mögött hamarosan lesznek valós árukészletek, mert ilyen szép mézesmadzagot , rég húzott el a nagyközönség elõtt a nagyker/forgalmazó ipar.
Csak úgy finoman emlitem meg , hogy nagyon jó volt a Solier Caffe-ba is betérni megenni a (E80, Trüffel, sajtorta,szeleteket,....... és a sós ropogtani valót az útra). Mivel bent volt melózni a bátyó, igy kedvezményesebb is volt a sok finomság!

De tudom ez benneteket nem érdekel!

Ja és lehet hogy új féle szettel próbálom ki az épitendõ porfelhõ paripát?!