Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Na most mééér'?
Én csak azt írtam, hogy amikor mi ott jártunk, nem tûnt fel, hogy nagyon õrizték volna ezt a bringát.
És én is megörökítettem. Ennyi.
Ezen kívül szerintem semmit nem írtam, ami arra utalt volna, hogy nem tetszik, vagy hogy
minek töltenél fel képeket. Sõtt! Töltsed, töltsed, engem (és szerintem itt még sokmindenkit)
minden ilyesmi érdekel!
:)

Szerettem volna egy pár képet föltenni....de Tom és Nitro hamar meggyõzött........ semmi értelme.

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Nincs mit tagadni, kifejezetten tetszett a kiállitás, JÓ út felé veszi ez a mûfaj az irányt! Vasárnap egy kicsit bágyattabbak voltak a kiállitók , fõleg délután, de ha kérdésed volt készségesen segitettek mindennel, fõleg ha kiderült, hogy kereskedésbõl jössz! Talán emiatt jó irányba mozditotta el a forgalmazókat a gazdasági válság, mert szolgálatképesebbé kell válniuk! Ami viszont a részükrõl nagy törés, hogy a gyártó cégek nem nagyon hajlandók hosszú kifutási idõvel , adni bringákat, vagy netán bizományba adni bringákat. Szinte mindenhol azt halottam vissza, hogy nagy bizalmat csak az elõre kifizetett áruba fektetnek.
Igazán jók a készitett fotók!
Ezért Merxi dobd fel a tieidet is , ugyanis jómagam nem fotóztam. 2 okból : a, nincs használható gépem,(a kristálycukor és a digitális fényképezõ nem szeretik egymást) b, fõleg kereskedelmi szempontok miatt mentem el, és találtam is számunkra(számomra) értékesnek mondható "dolgokat".
Még az autópálya egyik parkolójában összefutottunk Tibibáttyával, majd a kiállitáson is majd feldöntött, csak úgy testvériesen. :)
Remélem a felhozatal mögött hamarosan lesznek valós árukészletek, mert ilyen szép mézesmadzagot , rég húzott el a nagyközönség elõtt a nagyker/forgalmazó ipar.
Csak úgy finoman emlitem meg , hogy nagyon jó volt a Solier Caffe-ba is betérni megenni a (E80, Trüffel, sajtorta,szeleteket,....... és a sós ropogtani valót az útra). Mivel bent volt melózni a bátyó, igy kedvezményesebb is volt a sok finomság! :P
De tudom ez benneteket nem érdekel! :)
Ja és lehet hogy új féle szettel próbálom ki az épitendõ porfelhõ paripát?!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Atusch: látom keróval jöttél. Ennél szebb, melegebb napot nem is választhattál volna, ahogyan én se:)
Még jó, hogy fújt egy kis szembeszél:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Merxi megsértõdését én se nagyon értettem :D Azt hittem, hogy moderálva lett pár hozzászólás, vagy privátban történt valami, de ezek szerint nem :)

(...tényleg ocsmány az a mûanyag bringa, de persze ízlésrõl nem illik vitatkozni...)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Szerettem volna egy pár képet föltenni....de Tom és Nitro hamar meggyõzött........ semmi értelme.

Jó ember! Mi rosszat mondtam? Én nem téged, vagy a fotóidat becsméreltem, csak elmondtam a véleményem, hogy szerintem bûn ronda az a bicikli.
Ezt olvasd el, hátha helyrebillenti a lelki békéd. Utána pedig töltsd fel a képeid, mert érdekel mindenkit.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Reggelihez,ebédhez egy kis olvasni való:YASEC

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Hogyne lenne! Rakassad csak! :D

A yasec bicajon mi az a suntour hátsó váltó? sram fékváltókarhoz?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

KindShock

...és tudja és tudja és tudja!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
De van értelme,és várom a képeket,hogy felrakjam!
Nem hiszem,hogy itt mindenkinek ugyanaz lenne a kedvence...

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Ja ja. Az idõfutam gép tényleg a Cervelo standján állt. Én azért elfogadnám ha hozzám vágná valaki. Egyébként szerintem ez volt az egyik legszebb stand az expo-n. A Look és az Orbea is dobbantot, de a stand kevésbé volt szemrevaló. A bringák annál inkább.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Itt van nektek pár kép, újra lesz cro-mo Magellan.
Bringaexpo 2011 - bringaexpo2011.entepix.fotoalbum.hu

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Hmmm, mi amikor pénteken láttuk, és fotóztuk, a kutya sem állt körülötte. :)

A CERVELO standján fotóztam,.......de hogy ocsmány azt nem mondanám.
4 hatalmas testõr õrizte, még a fotó kedvéért sem akartak félre állni.:-))

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Szerintem ez egy Giant. Egy ocsmány Giant.

A CERVELO standján fotóztam,.......de hogy ocsmány azt nem mondanám.
4 hatalmas testõr õrizte, még a fotó kedvéért sem akartak félre állni.:-))

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Szerintem ez egy Giant. Egy ocsmány Giant.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Feltöltött kép
Szerintetek?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Engem az érdekelne, hogy milyen tag az ott benne?

KindShock
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Részemrõl mindegy, milyen koppintás. (Nem is értek hozzá). De mint elfogult Magellan rajongónak, nekem nagyon tetszik.

Tudom, hogy csak a meglepi hatás miatt titkolóztok. De nyugodtam bevallhatjátok, hogy hoztatok nekem egy ilyet szuvenírként. Mikor vehetem át? :-)
Esetleg odaadom érte cserébe a Canyo... õhhh... a Camping-et.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Darts: Azért elég jó az a Specialized is... ;) Még ha Ember szerint el is vannak szállva maguktól. :D :D

Ilyen világítós prizma nem is volt más kerékpáron!:)
Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szerintem ez egy elég régi rugózási elv, csak most megint elõvették és leporolták. Persze van hozzá megfelelõ marketing szöveg is, de ezt már megszokhattuk. :)