Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Az kérlek, a perverziója. Szerelmes abba a váltóba, és megbuherálta a bowdenhúzását hogy jó legyen hozzá :)

Ja ja. Mikor beszéltem vele én is ugyan ezt mondta. Több, mint 10 éves, és semmi kottya nincs. Atomjaira szétszedhetõ, tisztítható stb. Amúgy ahogy mozgattam elég merev még mindig is. Kicsit ki van furkálva.... Azt az országútit egy az egyben elfogadnám, ha lehetne. Minden része úgy jó ahogy van.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Doboz:
Posted Image
www.kepmegoszto.com
Még két lyuk kell rá és mehet bele az elektronika.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hogyne lenne! Rakassad csak! :D

A yasec bicajon mi az a suntour hátsó váltó? sram fékváltókarhoz?

Az kérlek, a perverziója. Szerelmes abba a váltóba, és megbuherálta a bowdenhúzását hogy jó legyen hozzá :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
ha vkinek kellene esetleg meg regi orszaguti kerek (mondjuk poloval szetveretni) vagy orszaguti kormany az szoljon mert van jo par darab es este indulok haza
vagy 16, 17, 18-as fogaskerek fixihez

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Boldog nõnapot a Zoltánoknak is. :)

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Egyébként Dartsnak köszönjétek mert õ kérte tõlem CD-n, de arról szó sem volt, hogy felrakja.
Különben meg nagyon sajnálom, hogy a gépemmel valami történ a Trek stand után, egyszerûen
hiába nyomtam le az expó gombot nem készített képet, ki-be kapcsoltam az sem használt neki.
Olyan ideges lettem, hogy csak itthon jutott eszembe valaki írta a fotós fórumon, hogy akku
ki-be segített a bajon, és láss csodát valóban megjavult, mint mikor a Windost újra indítod.
Az idõfutam keró mellett szívem csücske az SS-és a Fixi is, ezért hagytam a végére Merényit
meg Yasec-et, hogy a hátra lévõ több idõt e két márkának szentelem........vesztemre.:-(((((
Végtelenül sajnálom.
Dartsba és Emberbe valamint barátnõjébe, igazi rendes segítõkész barátokat ismertem meg
amely tetõzte a kiállítás élményét.
Nem sértõdtem meg különben csak olyan szegény vagyok, hogy örülnék bármilyen kerékpárnak,
ez a belinkelt gép meg valaha általam látott legszebb gép, szerettem volna veletek is megosztani....
erre rögtön lefikázták, de nem reagáltam le a dolgot......... nem akartam vitát.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Posted Image

Nem megenni!

És nem is elszívni :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Posted Image

Nem megenni!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Minden bringás (és nem bringás) hölgynek boldog Zoltán napot :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Ofmega

Ofmega

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Hello

Nem tudja vki,hogy melyik standon láttam a GO PRO kamerákat?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Klinikán vágatsz lézerrel? :D
Ilyet faragj nekem!
De az is jó lesz ha simán megveszed Sanyi napra ;)

Zoltánoknak is sok napját már akkor a Nõnap alkalmából!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Hátha valaki nem látta:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Villapapucs fixihez, SS-hez.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Hát ahoz mit szóltok,hogy innováció meg nagy gyártók ide meg oda, a Gepida csinálja ez elsõ alsó kategóriás post mount fékfelfogatásos vázakat ?

Boldog szülinapot Zsuzsi! :D
Holnapra pedig minden kedves hölgynek nagyon boldog nõnapot kívánok!
:D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Ha érdekel valakit, és elküldi priviben a fotoalbum.hu-s login-t és passw-t, feltöltöm én is a sajátokat.
Röfi egyszer már elküldte, de nekem nincs 2010.06. elõttrõl egy db üzenetem sem. Nemtomhovalettek.
Az enyémek ugyan nem ennyire változatosak, nagyobb részben montik, és van pár a Merxi-éhez hasonló
is, de azért tán akad 1-2 jó közte. :)

Merxi: tényleg jók lettek a képek, kár lett volna nem megosztani.

Sajnos a kiállítás 80%-nál valami történt a fényképezõvel,mert nem akart tovább fotózni...de hazaérve teljesen magához tért!
Merxi expo képei. - 99.darts.fotoalbum.hu

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Merxi: Bakker, ezek az eddig befutott legjobb képek, igazán kár lett volna ha nem teszed fel!
-Van végre fény...(hát ez a megoldás, na. vakut neki.)
-Vannak részletek! Hát kit érdekel, hogy néz ki egy bicaj 8 méterrõl, ha az apró dolgokat amiket így vagy úgy megoldottak, nem lehet kivenni?
-Nincs válogatás. (nem fényképezem mert merida, mert fikszi, mert monti, mert idõfutam, mert gyerekbicaj...:D)

Sajnálatos hogy bekrepált a teknika, de így is nagyon fain lett a galéria! Riszpekt Sanyi!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sajnos a kiállítás 80%-nál valami történt a fényképezõvel,mert nem akart tovább fotózni...de hazaérve teljesen magához tért!
Merxi expo képei. - 99.darts.fotoalbum.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ehez azért erõs bizalom kell az adott céghez :D

Legközelebb egy befõttes gumit tesznek majd a nyeregcsõre 'szt jóvan? Ennyire fontos az a 10-15 gramm (a KCNC legkönnyebb bilincse 10g)? A hülyeség határtalan, f.szom...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ha már a kiállítás:
Design - Énekelj szépen így, hogy megtaláltad Amerikát | hg.hu

Ehez azért erõs bizalom kell az adott céghez :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Börni is lõtt párat. Most ment fel.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Remélem a felhozatal mögött hamarosan lesznek valós árukészletek, mert ilyen szép mézesmadzagot , rég húzott el a nagyközönség elõtt a nagyker/forgalmazó ipar.

Na igen... Topeak cuccokból remélem, nem csak egy-két modellt hoz be a Gepida...
Csepelrõl meg már kifejtettem a véleményem, de sokat elmond, hogy a weblapjukon pl. még mindig az arc pályázat virít (mikor volt már). A webshopjuk is tré, mert ugye hiába tudjuk, hogy létezik, ha nem kapható.
Nutcase-bõl nem bánnám, ha a motoros bukókat nem csak kiállításokon lehetne látni (bár ez csak egyéni szoc. prob.).

Egyébként meg már hiányzott a fórumról egy kis rinyálás... ezaz!!!! Szappanoperááááááááák!