Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Szerintem meg ne csak a bringásokkal szórakozzon már a törvény, foglalkozzon a kutyaszerû mócsingot kötélen tologatókkal is. A személyre kukásmellény, a pórázra kukásmellény a kutyára kukásmellény, kolomp, prizma, rendszám!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

A csúcs pedig az volt aki a kutyáját sétáltatta miközben Õ az egyik oldalt a kutya meg a másik oldalt,és köztük több méter póráz kihúzva a út felett...

én már tekertem fel így pincsit a tóciban
le kellett vágni a pórázt, mert nem volt idõm ottmaradni bogozgatni:D:D

otthon szarassa a kutyáját mindenki!

tavasszal ahogy megjelennek a bringások, valamivel jobb lesz a helyzet, mert jobban tisztán lesz tartva a nem odaillõ dolgoktól a bringaút

parasztok a úttesten meg az járdán is vannak, a bringaút sem kivétel

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Schrader valve - Wikipedia, the free encyclopedia

"A rim drilled for Presta valves may be converted to accept Schrader valves by drilling with a 0.328-inch (8.33 mm) bit, though caution must be used."

Azt hiszem ennel pontosabban nem lehet :) Koszi ente'! Aposom muhelyeben nekiesek! (Sajnos muhelyem sincs!)
Sp

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Schrader valve - Wikipedia, the free encyclopedia

"A rim drilled for Presta valves may be converted to accept Schrader valves by drilling with a 0.328-inch (8.33 mm) bit, though caution must be used."

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Halihó

Légy már kreatív egy kicsit...
Ha már fúród van,akkor valószinû a szelepátmérõt is képes vagy lemérni...

Ha lenne nem kerdeznem! Megforditom neked, hogy ertsd! Azert kerdeztem mert semmilyen szerszamom nincs otthon amivel merni tudnek!
Vagy en voltam ma az elso aki szembe jott veled es nem volt rajta sapka?
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Spoon ha 9mm-el fúrod át, akkor a gumiburkolatú szelepek is átférnek a furaton könnyedén!

Soma , szép a Paul papucs, ma reggel hozta be Dávid. (Csipás azaz Csipisz szóhasználatával: Ratykó) :)

Darts az ilyet fel sem veszem annyi ilyennel találkozom nap mint nap. (Kivéve ha bal lábbal kelek fel.)

Koszi!
Sp

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Légy már kreatív egy kicsit...
Ha már fúród van,akkor valószinû a szelepátmérõt is képes vagy lemérni...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Spoon ha 9mm-el fúrod át, akkor a gumiburkolatú szelepek is átférnek a furaton könnyedén!

Soma , szép a Paul papucs, ma reggel hozta be Dávid. (Csipás azaz Csipisz szóhasználatával: Ratykó) :)

Darts az ilyet fel sem veszem annyi ilyennel találkozom nap mint nap. (Kivéve ha bal lábbal kelek fel.)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Hali! Vettem egy csecse felnit, de nem voltam (megint :/) korultekinto es csak kicsomagolas utan vettem eszre hogy a draga presta(francia/vatever) szelepes es nem auto (schrader) :( Meg tudnatok mondani hogy hany mm-el kell felfurni, hogy atferjen rajta az auto szelep? Elore is koszi!
Sp

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

A csúcs pedig az volt aki a kutyáját sétáltatta miközben Õ az egyik oldalt a kutya meg a másik oldalt,és köztük több méter póráz kihúzva a út felett...

Simán beletekrtem volna nagy lendülettel. Úgy fordultam volna rá az ívre mint az avatromon a srác. :D
(Enté: ;) )

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Tegnap megpróbáltam a kerékpárúton közlekedni...de ennyi idiótát ....
Úgy parkoltak,hogy választhattam vagy a kerítésre mászok fel,vagy a 4 sávos úton a nagy forgalommal szemben próbálok átjutni...
A babakocsival sem hiszem hogy az úton keresztbe kell megállni beszélgetni...
A kóválygó gyalogosokról ne is beszéljünk...fõleg amikor ott a kiépített járda,de nem ott megy...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma!
Megint bõrdzseki van rajtad? :) :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

A meg ki?
F@szom,buzi gyerek? ;)
Mennyiért?

Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Ilyet faragj nekem!
De az is jó lesz ha simán megveszed Sanyi napra ;)

Ratykónak van egy pár...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Mazsi:akkor mikorra várjunk Debrecenbe?
Kormányt hozhatsz...ha még olvastad volna...

Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nekem is volt 1:1 es xt hátsóváltóm, amikor nem volt péz és kellett egy váltó sram karhoz. Végülis...mûködött.

Ízlések a korral? Viccelsz? Három éve még szívbõl útáltam a virslikerekûeket! Most meg 20 as gumival járok....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Meg is van: http://forum.bikemag...tml#post1049846

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

erre rögtön lefikázták,

Emlékeim szerint én egy rossz szót sem szóltam a bringáról.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Az kérlek, a perverziója. Szerelmes abba a váltóba, és megbuherálta a bowdenhúzását hogy jó legyen hozzá :)

Ez már valamelyik topikban a kiállítás elõtt ki lett vesézve, ahonyan az is, miként mûködik ez szinkronban egy sram fvk-al.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Nem sértõdtem meg különben csak olyan szegény vagyok, hogy örülnék bármilyen kerékpárnak,
ez a belinkelt gép meg valaha általam látott legszebb gép, szerettem volna veletek is megosztani....
erre rögtön lefikázták, de nem reagáltam le a dolgot......... nem akartam vitát.

Az ízlések a korral változnak...