Örülök, hogy jó helyre került az a kerék és remélem minél többet láthatom majd.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Ez hatalmas!
Merxi: ígértem hogy felkutatom Neked a nyeregcsövet. Még nem jutottam pozitív eredményre. Holnapra biztosat tudok mondani.
(és mivel az elmúlt 17 hozzászólásban nem volt benne, hogy Chris King, így beírom már ezt is! hátha ettõl kellõen dzsentrinek fogok tûnni:D)
Amit adtam, nem volt jó?FC-M563 hajtókarra keresek 48as tányért
híradóban most mondják, hogy jövõ héttõl keresik a KAPATOS bringásokat, úgy figyeljetek:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nem vagyok profi outis, nem is nézem a pedálfordulatot. Az okosak szerint az ideális 90-es percenkénti csapásszám körül van ami szerintem igaz is. A szórás viszont nagy, nézz meg egy idõfutam közvetítést: van aki akár 120 fölött is pörget, a többiek 60-as pedálfordulattal hajtják a nagy áttételt. A Te esetedben az számít, hogy mennyire szeretsz/tudsz pörgetni. A 42/16 amúgy elég könnyûnek tûnik, még Levi géppuskalába alá is.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Nem vagyok profi outis, nem is nézem a pedálfordulatot. Az okosak szerint az ideális 90-es percenkénti csapásszám körül van ami szerintem igaz is. A szórás viszont nagy, nézz meg egy idõfutam közvetítést: van aki akár 120 fölött is pörget, a többiek 60-as pedálfordulattal hajtják a nagy áttételt. A Te esetedben az számít, hogy mennyire szeretsz/tudsz pörgetni. A 42/16 amúgy elég könnyûnek tûnik, még Levi géppuskalába alá is.
Profi outisoktól kérdés (nagyon de nagyon tudatlan vagyok ebben a szakágban): Pedálfordulatot szoktatok nézni (tuti igen), úgy átlagban mennyi szokott lenni?! SS miatt érdeklõdnék, hogy a 42-16-tal hova kéne fejlõdni... viszonyítási alapnak.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
A félintegrált melyik?
Nekem van itthon valami, de nem tudom melyik.
Van.
Szerdától kezdem a "sötétedésig" montizásokat, 17.20-kor indulok a Vezér sarokról. Józsa - Boda (a rezervátum is) - Pallag tanya - Db.
Akit érdekel.
Mármint Neked otthon privátban eladóban (ha igen mennyiért);Van.