Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Használd egészséggel!
Örülök, hogy jó helyre került az a kerék és remélem minél többet láthatom majd. ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

:D Ez hatalmas!

Merxi: ígértem hogy felkutatom Neked a nyeregcsövet. Még nem jutottam pozitív eredményre. Holnapra biztosat tudok mondani.

Semmi gond ez a kis várakozás már semmiség a sok szívásomhoz....közben újra megmértem, 27mm mutat a tolómérõ tehát a 27,2 azért
nem ment bele, a 26,4 vagy a 26,8 szerintem jó lesz....e két méret valamelyikébõl kéne carbon, de azt úgysem találnék ezért alu is megteszi
egyenlõre csak már tudnék ráülni:-))) A hajtómû még így is legalább 2 hét Csipisz szerint.:-(((( Nem magamért.... hanem Levi szeretné már
látni a SPENGLE TRITON kereket.:-))))))

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nagybub,és ehhez mit szólsz?
YouTube - Ferencváros (UG) - Pécs (SzA) 9x9 ustawka
Az ilyen szurkolói harcnak az elnevezése ustawka (jelentése: lebeszélés). Európában több országban is ûznek hasonló "sportot", ahol a focibajnokságok mellett egy másik szurkolói bajnokság is zajlik. A csapatok szurkolói egy titkos helyen találkoznak, majd össze csapnak!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Tudtam,hogy a focisták mind h..,nem normálisak ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

(és mivel az elmúlt 17 hozzászólásban nem volt benne, hogy Chris King, így beírom már ezt is! hátha ettõl kellõen dzsentrinek fogok tûnni:D)

:D Ez hatalmas!

Merxi: ígértem hogy felkutatom Neked a nyeregcsövet. Még nem jutottam pozitív eredményre. Holnapra biztosat tudok mondani.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

FC-M563 hajtókarra keresek 48as tányért

híradóban most mondják, hogy jövõ héttõl keresik a KAPATOS bringásokat, úgy figyeljetek:)

Amit adtam, nem volt jó?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Most volt a Kerékvár-Békás Idõfutam Budapest Bajnokság...a képen látható versenyzõnél vajon milyen volt a pedálfordulat?:cool2:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
FC-M563 hajtókarra keresek 48as tányért

híradóban most mondják, hogy jövõ héttõl keresik a KAPATOS bringásokat, úgy figyeljetek:)

egy csaj így nyilatkozott: nekem ez olyan, mint a vezetés: egy sör a határ. ezt híradóban bazzeg:D:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
No, ezért hajtok én 3x8-as kerót :D Olyat tolok, ami jól esik :)

(és mivel az elmúlt 17 hozzászólásban nem volt benne, hogy Chris King, így beírom már ezt is! hátha ettõl kellõen dzsentrinek fogok tûnni:D)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Nem vagyok profi outis, nem is nézem a pedálfordulatot. Az okosak szerint az ideális 90-es percenkénti csapásszám körül van ami szerintem igaz is. A szórás viszont nagy, nézz meg egy idõfutam közvetítést: van aki akár 120 fölött is pörget, a többiek 60-as pedálfordulattal hajtják a nagy áttételt. A Te esetedben az számít, hogy mennyire szeretsz/tudsz pörgetni. A 42/16 amúgy elég könnyûnek tûnik, még Levi géppuskalába alá is.

42/16 tényleg pörgõs lenne Levinek, olyan nekem van. A Levié 42/18..... és õ a gyorsabb...:D
Ma mentem Dagi 52/18? ával, az se veszélyes annyira.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Nem vagyok profi outis, nem is nézem a pedálfordulatot. Az okosak szerint az ideális 90-es percenkénti csapásszám körül van ami szerintem igaz is. A szórás viszont nagy, nézz meg egy idõfutam közvetítést: van aki akár 120 fölött is pörget, a többiek 60-as pedálfordulattal hajtják a nagy áttételt. A Te esetedben az számít, hogy mennyire szeretsz/tudsz pörgetni. A 42/16 amúgy elég könnyûnek tûnik, még Levi géppuskalába alá is.

Na, csak mert 85-90 a kényelmes... akkor ezek szerint ez meg is felel az utazónak... frankó! Kösz!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Profi outisoktól kérdés (nagyon de nagyon tudatlan vagyok ebben a szakágban): Pedálfordulatot szoktatok nézni (tuti igen), úgy átlagban mennyi szokott lenni?! SS miatt érdeklõdnék, hogy a 42-16-tal hova kéne fejlõdni... viszonyítási alapnak.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

A félintegrált melyik?
Nekem van itthon valami, de nem tudom melyik.

WENSON Masterba való:-D A foxodhoz, hehehe. Mennyi és milyen... az asszonynak egy szót se!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Profi outisoktól kérdés (nagyon de nagyon tudatlan vagyok ebben a szakágban): Pedálfordulatot szoktatok nézni (tuti igen), úgy átlagban mennyi szokott lenni?! SS miatt érdeklõdnék, hogy a 42-16-tal hova kéne fejlõdni... viszonyítási alapnak.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akkor nekem egy ilyenem van

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Van csésze, de a csapágy a fejcsõben van: kép.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A félintegrált melyik?
Nekem van itthon valami, de nem tudom melyik.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Van.

Félintegrált kormánycsapágyod is van, jófajta olcsó?!:-D

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Szerdától kezdem a "sötétedésig" montizásokat, 17.20-kor indulok a Vezér sarokról. Józsa - Boda (a rezervátum is) - Pallag tanya - Db.
Akit érdekel.

Pénteken és a hétvégén érdekelne a dolog.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Van.

Mármint Neked otthon privátban eladóban (ha igen mennyiért);
vagy pedig a Chiliben (azt tudom, mert ma beballagtam, és Csipisznek hála elõ is került a szekrény rejtekébõl)?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.