Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Van valakinek egy részletes Debrecen térképe? Olyan amit nem a Kisokoshoz adnak.
Egy-két napra kéne csak.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Halihó

Ha nagy lejtõt kerestek,szerintem nem a Zemplén a jó hely,ha már kocsiba is tuszkoljátok a sejhajt...
Vagy úgy meg már sok lenne a táv,nem 35-40 km? ;)

Darts:gyere macskázni,az van minden hónapban és az is verseny,van amikor az életed a tét :D

Mire gondolsz?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Jelzem, demó módban tekertem egyet az új gs-en. Kicsit félelmetes volt, ugyanis én hegesztettem...:D
Kb egy marék csavar hiányzik, (az egyik görgõrõl letekeredett a lóerõimtõl...:D) no meg egy festés, és mehet az ipar!
Extra öröm, hogy sikerült tökéletesen egy vízszintes vonalba tenni a két tengelyt, ellenben a tacx-al ami kicsit az elsõt magasabbra emelte.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Inkább ürítsd a privátüzenetes ládikádat. :P

Uram, igen uram! :)

(ürítve)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Merxi:
Ha jól emlékszem Te szereted az ilyen vázakat:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: mass columbus aluváz 56cm

Köszi, valóban ütõs, de annyi megkezdett projektem van már többet nem tudok
bevállalni egyenlõre,.....egy keró építéssel is sok gond van, hát akkor 3-4 el.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ha nagy lejtõt kerestek,szerintem nem a Zemplén a jó hely,ha már kocsiba is tuszkoljátok a sejhajt...
Vagy úgy meg már sok lenne a táv,nem 35-40 km? ;)

Darts:gyere macskázni,az van minden hónapban és az is verseny,van amikor az életed a tét :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Merxi:
Ha jól emlékszem Te szereted az ilyen vázakat:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: mass columbus aluváz 56cm
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Debrecenben,és a környéken miért nincsenek ilyen versenyek?:confused:
Amatõr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Jó tudom nemsokára Hajdú-Fõnix kupa+Balmazújvárosi idõfutam+Tiszató,de utánna szinte semmi.

Én magammal versenyzek a környéken:-D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Debrecenben,és a környéken miért nincsenek ilyen versenyek?:confused:
Amatõr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Jó tudom nemsokára Hajdú-Fõnix kupa+Balmazújvárosi idõfutam+Tiszató,de utánna szinte semmi.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Á nem, majd felhívom és elmagyarázom neki, hogy kivel beszéljen így!

Inkább ürítsd a privátüzenetes ládikádat. :P

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Nyugodtan használhatsz illusztrációkat! :D

Kerestem a sajátok között egy ideig, de nem találtam. Szóval maradt a tájleíró költészet....:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Igen, a leírásból nekem is ez ugrott be. Ez az István-kúti erdészház és a Mlaka-rét felõl érkezünk a kéken. Ez a közép-Zemplén, a másik kedvenc köröm/ünk, amit már tekertünk innen páran. Csak a jobb leejtõk miatt fix az irány és így azon az emelkedõn mindig felfelé megyünk.
A mostani túra egy olyan helyet céloz ahol jártam pár évvel ezelõtt csak fölfelé cipekedtünk. Ki akarjuk deríten, hogy beadható e lefelé. Az északi zöld jelzésen, Pusztafalu feletti Tolvaj- hegy a cél.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nyugodtan használhatsz illusztrációkat! :D

Az erdészház egy kissebb gödörben fekszik,

http://static.fotoal...4230_205053.jpg

egy kicsi tó is van mellette,

http://static.fotoal...4231_205107.jpg

meg fehér törzsû, talán nyírfák?

http://static.fotoal...4235_205206.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Vasárnap tekerés Mordor környékén (Zemplén északi része). Egy autó tele. Nem megyünk sokat (max. 40, de lehet, hogy 35), de szint lesz benne, akár kicsi tolás is. Meredek leejtõket megyünk keresni. Aki hosszú menetre vágyik, vagy nem akarja tolni fel vagy le annak ez a túra nem ajánlott.:-)

Ajánlom (ha tudnék menni, megmutatnám): Legutóbb mordor felé menet jártunk is arra, egy fennsíkon van a rét, (aminek a nevét nem tudom....:D) ahonnan megközelíthetõ. Több túrista út is találkozik ott, van egy pad, meg valami kis esõbeálló is asszem. Mi elmentünk egyenesen, tovább egy erdészház felé, asszem kék jelzésen? Az erdészház egy kissebb gödörben fekszik, egy kicsi tó is van mellette, meg fehér törzsû, talán nyírfák?. Ha a rétrõl nem ezen a jelzésen megyünk, hanem letérünk az egyetlen, jobb felé vezetõ úton, (sárga?)abból párszáz méter után nyílik balra egy jó kis lejtõ, vízmosásokkal, gyökerekkel. Felfelé nekem néha tekerhetõ, de figyelni kell, hol mész, eléggé technikás darab.

Persze, ha gyûlne még egy kocsi, bepofátlankodnék, talán másodmagammal....:D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Vasárnap tekerés Mordor környékén (Zemplén északi része). Egy autó tele. Nem megyünk sokat (max. 40, de lehet, hogy 35), de szint lesz benne, akár kicsi tolás is. Meredek leejtõket megyünk keresni. Aki hosszú menetre vágyik, vagy nem akarja tolni fel vagy le annak ez a túra nem ajánlott.:-)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Mostanában mindenkinek különleges méretû nyeregcsõ kell?
Egyébként nem lehetne ezt úgy megoldani, hogy egy gyakori méretet (mondjuk 27,2) venni, abból egy jó vastagat, és egy esztergásra bízni? Okés, hogy leszed a falvastagságból, és gyengébb lesz, de egy országútiban talán bírná...
Hozzáértõk?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Skacok !

A következõ cuccokra lenne szükségem, ha lehet ne túl drágán, és persze nagyon jó a használt is:
1. 34,9-es országuti elsõ váltó, vagy liftes váltó, vagy az utóbbi váltóhoz váz billincs.

2. karcsú országuti elsõ agy 36 likas gyorszáras.

3. 26,2-es nyeregcsû ha lehet minimum 300mm-es

Elõre is köszi!

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Merxi: átkutattam az egész lakást, és sajna nem találtam azt a nyeregcsövet amirõl beszéltünk. Szerintem el lett adva.

Köszi....:-((((

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Á nem, majd felhívom és elmagyarázom neki, hogy kivel beszéljen így!

http://www.youtube.c...Fr9iWOILg#t=34s

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Somogyi: Nekem akkora hír, mert most juttam el idáig. :P