Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. április 22. - 22:15

Írta 2011. április 22. - 21:09

Vagy ha szerencséd van, Mackófelsõ lehet megint megy Téglás felé.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. április 22. - 20:35

Egy kis segítség kellene: holnap Debrecen körül szeretnénk tekeregni (izomzat karbantartás céljából) és nem nagyon tudok élvezhetõ útvonalat. Írjatok néhány lehetõséget, mert tudom, hogy nektek van pár bevált kör.
Köszi Mifike
Ja igen montival mennénk.
Írta 2011. április 22. - 20:29

Kérdem én, hogy lehet ennyire hülye valaki?
![]()
Pedig még meg is lett hírdetve a sorompófigyelési országnap :-)
Egyébként ugyanitt, egy akcióval ezelõtt, azt meg én nem hittem el ahogyan bealudtak a rendõrök: az elõttem álló azonnal elindult amint megindult a sorompó karja, persze a lámpa folyamatosan vörösen villogott és vissza le is csukódott a sorompó mert másik irányból is jött vonat. Legalább egy tucat csekkrekész rendõr figyelt a túloldalon, de hagyták elmenni.
Írta 2011. április 22. - 20:05

Írta 2011. április 22. - 19:26

*felismertelek
Írta 2011. április 22. - 19:07

Halihó
Köszönöm,majd valamikor jelentkeznék érte a jövõ héten..
Ha holnap kijössz a Hajdú-Fõnixre, kiviszem.
Írta 2011. április 22. - 17:12

Ezt a gyalázatos üzenetet írtam neki:
"Jó lenne, ha nem nyomdád tele a problémáddal az összes topikot! Egyébként ha egy terület védett, akkor ott minden tekintetben jogos a teljes tiltás és a bírságolás. Ez így van és pont. A bringásnak a joga nulla, legfeljebb csak kérhet, ahogy mindenki más is. Egy DH-s meg pont olyan abban az erdõben, mint egy streetracer a 30-as táblával védett lakóövezetben. Ezen kár pörögni."
Hát ez valóban nagyon komoly, hehehehe... ezen rágott be?! kb. olyan, mint a Paula és Paulinában (újra adják), amikor a rendõr kijelenti, hogy a világon nincs nagyobb bûn a személyiségbitorlásnál... (a tömeggyilkosság, sorozatgyilkosság persze smafu, hehehehe)...
Hogy a f@szba lehet ezt ennyire túlpuffogni?! Jogos Csontos meglátása, kész Maóóóónika só! Azt hiszem már többet foglalkoztam az egésszel, mint amennyit kellett kellett volna...
Írta 2011. április 22. - 15:42

vs

nem kívánok állást foglalni a vitában, de azért ez a "leszerelési mód" (szöges deszka, kifeszített kötél, bekerítés, gázspray), az igazoltatás helye (,,Késõbb elkezdtek megérkezni az érintett bringások. Elõször pontosan megtudtam hol történt az "igazoltatás". Egy vízmosásban, ahol kb. másfél méter magas a partfal, tehát ha elzárják az utat, kerékpárral lehetetlen bármerre is elmenni (nem véletlenül álltak ide) Viszont arra nem gondoltak hogy a vízmosásba egy ugratóról lehet érkezni, így 30-35km/h-ra is felgyorsul a bringás, utána pedig rendkívül hepehupás a talaj, ahol különösen nehéz megállni.'' - Maszkos bûnözõk - Lehet hogy te is közéjük tartozol! - terepsport.hu hírportál ) kritikán aluli a természetvédõktõl...
Írta 2011. április 22. - 15:40

Írta 2011. április 22. - 15:27

Nem vettem a szívemre a DH-s ügyet, mert tisztában vagyok vele, hogy hogy tud viselkedni sok DH-s arc, amikor hegyre kerül (akár egymással, akár turistákkal). Nem kell messzire mennünk ugye. Egyszerûen az nem fér bele az én gondolkodásmódomba, hogy gereblyével, meg kifeszített kötéllel szedik le õket a keróról, majd amikor a földön vannak, le is fújják õket. Tényleg ennyire balkáni módon kell ezt intézni? Én azt hittem, hogy emberek vagyunk és nem állatok. Csupán ennyi volt a problémám.
edit: bocsánat, kimaradt a szmájli és a písz, mert ezen két jelzõ mögé bármit be lehet írni és akkor nincs baj, ugye?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 22. - 13:53

Ismervén egy pár arcot itthon is, el tudom képzelni mennyire figyelnek a túrázókra és az erdõre.

Enté: Nekem legközelebb Zemplén 50 (Akkor is, ha nem rendezik meg)
IBO: Elõtte próbálom felszívni magam.

Írta 2011. április 22. - 13:04

Nehéz dió ezt a DH-zást így külön kikapni a kerékpározásból..
Ha a fiúk odamentek volna az erdészethez és sírtak volna,hogy mi itt keróznánk,meg építenénk pár ugratót,szerintetek jóváhagyta volna az erdészet?
Mi is találkoztunk pát éve a Bükkben a biciklis természetvédõ srácokkal(akik melette montiznak is),Kérdezték honnan-hova,mi volt ma,meséljük az aznapi útvonalat,egybõl rá is vágták,hogy több mint fele a tilosban ment,megdumáltuk és ment ki-ki a maga dolgára.Nem szemeteltünk,nem gyújtottuk fel a fél erdõt a szalonnasütésért,nem bömböltettük Lagzi Lajcsit mert miénk a szabadság,meg hasonlók,nekik is és nekünk is ez számított.
Valahogy így kellene ezt kezelni.
De a riportban jó az a beszólás,hogy még nem láttunk erdészt gyalog a hegyen,csak a 3 tonnás terepjáróval

Románban meg mennek amúgy mindennel a hegynek,de a Dacia a sláger!!!

Tibi mondta,hogy sajnos nálluk nem nagyon megoldottak ezek a szabályozások,sok a krosszmotoros,terepjárós,meg egyéb fajok...
Írta 2011. április 22. - 12:28

"Jó lenne, ha nem nyomdád tele a problémáddal az összes topikot! Egyébként ha egy terület védett, akkor ott minden tekintetben jogos a teljes tiltás és a bírságolás. Ez így van és pont. A bringásnak a joga nulla, legfeljebb csak kérhet, ahogy mindenki más is. Egy DH-s meg pont olyan abban az erdõben, mint egy streetracer a 30-as táblával védett lakóövezetben. Ezen kár pörögni."
Legközelebb, majd olyan lesz az üzenetem, mint egy marokkói intarziás szekreter.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. április 22. - 12:19

Írta 2011. április 22. - 11:56

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. április 22. - 11:25

Írta 2011. április 22. - 10:27