Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Az országútiké a jövõ!
Persze csak ha felszereled prizmákkal.csengõvel,egyszerre bekapcsolható lámpával..... :D
Amúgyis:öregszünk,pocakosodunk,ilyenkor motorozni kell a jó idõben,és még nem is izzadsz le,és a csaj is elfér melletted az ülésen ;)

Ki jönne vasárnap akkor?
Túranaptárba amúgy nem kellene ilyenkor egy kis tájékoztatót lökni,hogy ez a sok paraszt ne menjen neki a hegynek?

Ha már tekerés elmarad jó autós film megy a Fem3-on,szép tájakon... :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldinak: http://forum.bikemag...tml#post1087389
(Bár ez a történetnek csak az egyik oldala...)

Mondjuk itt már nem csak biciklizésrõl volt szó, hanem pályát is építettek és oda szokás szerint vissza is jártak igen szép számmal.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Majd akkor eladom a fogasomat, bár nem ér sokat, mert nincsenek benne nemes anyagok. Azt veszek egy krúúúúúúúúúzert. (Akkor inkább már essen rám a Hold.)
Szori hogy hiába mentél ki, ma kb úgy toltuk, mint Bényén.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Na a hír sajnos igaz. ELMARAD a Zemplén 50 hivatalos formában. Köszönhetõ a szerveknek akik az eddigi díjat meg 27 szerezve voltak hajlandók kiadni lévén a heygikerékpár technikai sport. Skicc Pali bácsi, hallod ezt? Nesze neked tömegsport, hízzál magyar.
YouTube - Welcome to the real World

El kell menni focizni, mert az a menõ. Láthattad tegnap is, rúgták a bõrt, illedelmesen és választékosan beszéltek egymással, meg végignézve a Loki csapatának autóin, lehet tényleg jobb lett volna, ha focista leszek. Arról nem is beszélve, hogy lehetne kristályfülbevalóm mint a Ronáldónak. Ez van. Le vagyunk mi szarva magasról, ami nem is érdekelne, de nem bánnám, ha nem kezdenék el játszani az erdõbõl kitiltósdit. Bár, most meg már az egész országra nézve divat, hogy ha elvonják a pénzt innen-onnan, akkor majd összeszedik büntetésbõl amit lehet. Ne legyen igazam, de lehet, hogy cudar idõk fognak ránk járni és tényleg a szopott fasz rosszabbik oldalán fogunk állni a tekknikkai sportunkkal.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Mi lesz így a makkoshotykai zsíros deszkával???

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Gps megoldja a Zemplén ötvenet nálam is. Ezõttal, ha összefutok a Zigazgató úrral, legalább nem kell azon aggódnom, hogy ha fejenütöm a biciGlimmel, a szervezõt fogják szekszuálni érte.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Coldinak: http://forum.bikemag...tml#post1087389
(Bár ez a történetnek csak az egyik oldala...)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

mivel meghirdetett idõpontról van szó, nem csodálkoznék ha kimennének megnézni, csak úgy a heccccc kedvéért, hogy hány embert lehet megbüntetni.

Ezek milyen jármûvel jönnek, hogy el tudják fogni a bringásokat? Vagy kutyákat küldenek, esetleg helikopterrõl hálót dobnak rájuk?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Szerintem a szombat részemrõl/részünkrõl is mehet. A track megvan, Garminba feltöltve, úgyhogy ...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én már azt a napot kértem ki, nem tudok nagyon variálni.
Majd teszek oda sprayt, legyen nálam is. :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Szerintem mi szombaton megyünk. Horváth Lackó jön azon a hétvégén, beígértem neki egy szép tekerést.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem tudom...
Ha visszafelé mennénk az útvonalon akkor kiszúrnánk õket (fõleg felfelé), ha pedig gyalog akkor igazán semmit sem tud tenni. :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Kimaradt az engedély szó az elõzõ írásomból, de gondolom így is érthetõ volt.
Furcsa volt számomra ez a megnövekedett étvágy a parkok részérõl. Ez is, meg a kõszegi eset, hogy igen magas határon állapították meg a büntetést az elsõ keró visszaadásnál (100 ezer). Aztán beugrott egy hír nem régrõl.
1,3 milliárdos elvonás a nemzeti parkoktól
Kezdenek gyûjtögetni.
Ha elmennénk letekerni és 10-nél nagyobb számban együtt mozognánk az garantált büntethetõségi indok lenne, mivel arra meg külön engedély kell. Abban sem vagyok biztos, hogy a szállingózó kis csoportosokra sem mennek rá. És mivel meghirdetett idõpontról van szó, nem csodálkoznék ha kimennének megnézni, csak úgy a heccccc kedvéért, hogy hány embert lehet megbüntetni. Pár ezer forint nem jönne rosszul. A kõszegi esemény is meghirdetett volt, tudták, hol kell lesben állni. Szóval én már bármit el tudok képzelni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én azért is elmegyek. ;)

Coldi: 10 fõ felett engedélykötelesek vagyunk. De! Nincs megszabva hány 10 fõs csoport mehet. (Így aki akar, akár nyugodtan le is tagadhat.) :P

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Nesze neked tömegsport, hízzál magyar.

A kövér ember már csak a hasával foglalkozik, õ az igazi fogyasztói társadalom :-(

Én a hegyikerékpárt nem nevezném technikai sportnak, bár egy jó DH-snak igen fejlett a technikája :-)

És lenne egy kérdésem. Mi lenne ha demonstrációképpen, az egyébként is indulni szándékozó tömeg, minden különösebb szervezés nélkül végigmenne a Zemplén 50-en? Hoppá, még az 1/27 összeg sem esne le?!!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Na a hír sajnos igaz. ELMARAD a Zemplén 50 hivatalos formában. Köszönhetõ a szerveknek akik az eddigi díjat meg 27 szerezve voltak hajlandók kiadni lévén a heygikerékpár technikai sport. Skicc Pali bácsi, hallod ezt? Nesze neked tömegsport, hízzál magyar.
YouTube - Welcome to the real World

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
"A pályakerékpár szakág fejlesztése és az utánpótlás-nevelés érdekében fontos, hogy egy télen is használható, fedett velodróm épüljön. Schmidt Pál ígéretet tett, hogy az ország teherbíró képességének figyelembe vételével támogatja a fedett aréna megvalósítását."
Magyarul sosem lesz? :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Halihó

Jövõ hét....bíró bácsi :)

Régi filmhíradók.
Norbi küldte,tanulságosak,érdekesek...

Azért elég erõs a kontraszt a 1944. Decemberi és a következõ 1945. Júniusi híradó köz. :)

Itózs: Csak pletyka szinten hallottam. De végülis mindegy, mert mindenképp megyünk.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Üdv!

Telópumpámat keresem. Nem állomásozik valakinél? Szürke b+.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ha holnap kijössz a Hajdú-Fõnixre, kiviszem.

Jövõ hét....bíró bácsi :)

Régi filmhíradók.
Norbi küldte,tanulságosak,érdekesek...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi