Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Az milyen már, hogy elmész matek érettségizni számológép nélkül...:D Aztán kapsz egyet, amin a gyökvonás és a logaritmus gombja össze van cserélve. Gyanakodni kezdesz, beütöd a 81-et, nyomsz rá egy "gyököt", semmi sem történik, majd nyomsz egy 3-at: kiadja hogy négy.Innentõl már ment minden. Lehet, az erre elherdált kettõ perc hozzásegített volna az egyik ötpontos befejezéséhez...:D
De ahogy nézem a megoldót, jó lett ez így is!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Röfi: Hivatalosan nincs rendezés, de Gábor szeretne egy csoportképet 9-kor és végig fotózza a terepet, hogy a munka-és erdõkerülõ gépek és a favágók milyen hatással vannak a tájra. Ti nyugodtan menjetek el, mert nagyon jó kis túra lesz az még így is.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Vagy el tudsz érte estleg fáradni? :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
tavaly járt itt kézen egy hbm-i katonai térkép cd-n.

az hány mega?
felfér az az internetre, vagy ide tudja valaki adni, hogy átírjam?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Autósatlasz jó?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szasztok!

Valakinek esetleg 1 hét használatra 14-22-ig OLASZORSZÁGI térképe? Kõcsönbe? Naaa ?!?

Köszike!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zsolt! Akkor most lesz, vagy nem lesz? Jó lesz vagy szar az út és még meg is basznak? Nem értem... :S

Orosz: Регистрация Ide kéne beregisztrálni engem. A felhasználónevet és a jelszót elküldenétek priviben?
Csak úgy lehet rajta képeket és adatokat megnézni, ha tag vagy. Nekem nem sikerült megoldanom a regisztrációt (google translate). :(

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Beszéltem Egri Kiss Gabival (Zemplén 50 szervezõje) és mindenkit szeretettel vár vasárnap 9 körüli starttal.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szasztok!

Érettségei? Az mi? Mi csa disznót vágtunk akkor! :)

Röfi ha kell szólj "gavarity paruszki"!

Ember nézz be holnap hozzám!Chili 2 jégcsarnok!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Valaki letekeri vasárnap az elmaradt Zemplén 50-et?

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Nekem van 1 munkatársam (hölgy), aki felsõfokon beszél. Mirõl lenne szó?

Valakinek melóba járásra való ócsó (max 20 e) eladó gépe nincs véletlen 18-as méretben?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Oroszul beszélõ ismerõse van valakinek?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
akkor hajrá a matekkal holnap!

a2+b2=c2
e=mc2 ja az kémia!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szegény Kata... :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Érettségizni? Páran. Vagyis hárman. Velem együtt. Helyesírásit nem kellett használni, a fórum erre is jó...:D Én használom a zöldet, de nem tudom, a nappalisok szokták e járatni még. Remek irodalom, csak a fejem nem szereti.

Furkálás megy nálam egy ideje, olyan ez mint a biciklizés, ha rákap az ember, nem tudja abbahagyni.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Gratula a bátorsághoz. Én nem merném fúrót még csak közelíteni sem a vázamhoz. :D

ki érettségizik most innen?
a zöld összefoglalóból adják még a feladatokat egyáltalán?

Nem már régen nem. Azt hiszem talán 2005-ben tértek át (Matek tanár vótam vagy mifene :P :) )
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ki érettségizik most innen?

ha magyaron lehetett helyesírási szótárt használni, szerintem matekon lehet megoldókötetet.
a zöld összefoglalóból adják még a feladatokat egyáltalán?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Kis jáccás a szerszámokkal.

Holnap matek lesz, riadóóó!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
gipszgyanús!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Pár info aki esetleg a hétvégén tekerni tervezi a Zemplén 50-et.
Az utak nagy része mély keréknyomos "sínekkel" tele. Ha nem munkagép, akkor erdész terepjáró. Ez megfûszerezve a csonttá száradt és nagyon poros talajjal garantált izgalmat jelent, szinte végig. Bár most volt egy kis esõ, de nem hiszem, hogy sokat változtatott érdemben a talaj minõségén.
Van egy rész Makkoshotyka elõtt ahol olyan irtás van, hogy nem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok. Ez egy Y elágazás, ahogy kiértek egy rétszerûségre. Jobbról durván felszántva a föld, középen egy pár fa meghagyva, de mögötte kivágva a fél hegyoldal. Itt a bal oldali úton kell tovább menni. Kivágták a fát amin a jel volt, de a jelzéses részt ott hagyták, csak nagyon bent az ösvényen. Most Gusztival kicipeltük a keresztezõdéshez, remélhetõleg ott lesz még és mutatja az utat. Nagyhuta után, ahogy a betonról elindultok a kék jelzésen ne száguldjatok felfelé, mert 50 méter után jobbra van a jelzés, bent az ösvényen, alig észre vehetõen a fán. 100 méter mászás után, ahogy szinte összeér az ösvény egy dózerrel az út balra kanyarodik, na ott a csücsökben megy lefelé a kék jel, de nagyon összenõtt a növényzet, figyelni kell. Ahogy Vágáshuta után másztok fel a Hallgató-nyeregbe lesz kis döbbenet, fakivágás, ösvényszélesítés- tragédia!!! Akarom mondani a köcsög DH-sok mindent szét faroltak. Egyetlen pozitívum, hogy a Makkoshotyka elõtti nagy tarvágás most körbe van kerítve vadkerítéssel. Ezek szerint volt telepítés is, ha van mit védeni.
Eltévedés nélkül 53 km, 1580 m szint. Jó kis túra ez még mindig, de most egy kicsit szívszorító a hegy.
Jó túrázást mindenkinek.