Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Sajnos úgy alakult, hogy mégsem tudunk menni Budára, így Gusztiéknál felszabadult két hely a kocsiban. Ha valaki szívesen menne, de még nincs fuvarja, hívja Mocsári Gusztit: 30/539 7854
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Egy ismerõsömnek eladó egy még nem használt Chilibõl 2 hete vásárolt új duplafalu 26"-os kerék befûzve új küllõkkel,és egy új alu aggyal amire egy új 6-os racsnit rakatott fel.
5 ezret szeretne érte,ha valakit érdekel keressétek ezen a számon Tibit:06-30-911-30-78!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Van két kantáros binyiglis gatyám, turiból túrta ismerõs nekem. Viszont nekem nincs rá szükségem, Felnõtt méret... ha valakinek kell szóljon viheti!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

1 db u lakat-ot még én is fel tudnék törni szerszám nélkül (ha hülye a tulaj)

Most írnám azt, hogy lezárom a Kancsómat valahova és ha 10 percen belül leszeded róla a lakatot viheted. ;)
De tudom, hogy úgysem tudod leszedni és felesleges összebarmolni ezért a szép Bikefun lakatomat. :P

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nightride: Kis esti bicajozás: ma!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ma láttam Danit küllõkártyán...
Nem hittem a szememnek.
Azt hittem a múltkori pucérfiúst már nem múlja felül,de... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
MerxiSanyi! Holnap ha ráérsz, hozzad a lovad, meggyógyászkodom a fejcsapit!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Én tudok két megoldást is.
Egyik: Biztonsági gyorszár | Herce-Hurca Ötlapfejû kulcs.
Másik: Review: Zefal Lock 'n' Roll skewers Ezt meg csak akkor tudod nyitni, ha fejjel lefelé van a keró, ami egy lezárt kerónál elég nehéz megoldás.
http://www.zefal.com...ceLockNroll.gif
A többi imbusz ellen ezek sem védenek sajnos, de a fõbb dolgokat le tudod zárni.

Ezeket kivétel nélkül mind ismertem. Az ötszögletûvel az a baj, hogy ezt minden hülye megveheti kb 2000 Ft-ért bármelyik bringaboltban. Nekem is van.
A zefal meg felesleges, mert ha már egyszer átvágott/megbuherált 2-3 u-lakatot, akkor nem fogja fejre álítani, hogy na akkor kiveszem a kerekeket... 1 db u lakat-ot még én is fel tudnék törni szerszám nélkül (ha hülye a tulaj), szal kell a 2.

Ez a nyerõ megoldás:
Custom Security Screws and Bits
Customized Keyed-Lok Screws & Bits

Ez viszont zseniális megoldás. Stucniba és nyeregcsõbilincsbe pont ideális. Kerestem árat is, de sajna nem leltem.

Meg tetszett még Csipisz Torx-os ötlete is...
DE
A legjobb Darts betonozzuk be megoldása! Egyszerû, nemes, végleges, tökéletesen hatékony, atomtámadás ellen is véd, használhatod diótörõnek, és még a színe is jó. :) Csak kár hogy utána vehetsz 1 új kerót. :(
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Ez mágneskártyás? Nem látom rajta a kulcslyukat :-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ez a tuti gyerekek!:D Feltöltött kép

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Achtung, Achtung!

Egyetlen agyament öcsémnek kellene egy sárga makcóalsó és felsõ, mivel hirtelen felindíttatásból rájött, hogy bolondballagáson Micimackó akar lenni, holnap.
"Ákos, de nincsen hozzá semmi cuccunk!!!!"
"De van, egy piros pólónk!"
"...."

Bárki, aki rendelkezik ilyen ruházattal kérem szóljon, elmegy érte a gyerik, meg vissza is szállítmányozza, csak holnap délelõtt lenne rá szüksége.
Köszi!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ez a nyerõ megoldás:

Nekem felnihez ajánlott hasonló megoldást a gumis, aztán kiderült, hogy minden sarkon kapható. :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Lakattal nem kell variálni, csak fémbõl legyen, csikkel ne lehessen elégetni. Az "eltolós" tolvajoktól bármi megvéd, egyébként meg bármi se!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ez a nyerõ megoldás:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én kerékpárral vasárnap reggel fél 9 - kor indulok a Fiat szalontól Balmazújvárosba az idõfutam versenyre,akinek van kedve csatlakozhat!
2011 balmaz gp versenykiiras

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Egy idõben játszottam a gondolattal, hogy torxosítom a bicajt.. Persze mivel a montit csak ruhaszárítónak tartom, most már nem aktuális....fixirõl meg nemigen van mit lelopni.:D Legalább a stucni kupakot el kéne látni valami ritkább fajta csavarral, mert az már a vázban tartaná a villát, meg a pár apróságot a kormányon. Minden csavarboltban beszerezhetõ, és talán nem lesz tolvajunk felkészülve rá. Ha nem grammozós dologról van szó, jó lehet egy fordítva berakott headlock is. A keréktõl már elég macerás kicsavarni, pláne ha még torx is. Meg egyáltalán, nem hiszem, hogy a tolvaj kapásból levágja, hogy hogy is van a rögzítés, ha felül nem leli.
Persze az erõvágós agysebészek ellen nem megoldás, de a lopott imbuszkészlettel rohangászó purdétól megóvja a bicajt.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Másik: Review: Zefal Lock 'n' Roll skewers Ezt meg csak akkor tudod nyitni, ha fejjel lefelé van a keró, ami egy lezárt kerónál elég nehéz megoldás.
A többi imbusz ellen ezek sem védenek sajnos, de a fõbb dolgokat le tudod zárni.

Én mindig úgy szedem ki a kereket. Fordítva nem lehet berakni ezt az okos gyorszárat? :D

Halihó

A cégtõl is elvittek már 2 kerót,az utolsón a lakat ez a lácszerû volt,vastag fajta,tolvaj amit vinni akar nagyon,annak nincs akadály.
:D

Legalább a rendõrség elõtti tárolóból? :D Egyszer én is ott hagytam a tanácsodra az állomáson, de megvárt a Csepel, míg hazaértem Kecskemétrõl.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Az imbusz ellen nem lehet védekezni.

Egyik: Biztonsági gyorszár | Herce-Hurca Ötlapfejû kulcs.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Az imbusz ellen nem lehet védekezni. Ez van. A lakattal csak azt lehet elérni hogy ne a te keródat szemeljék ki elõször. De amit tényleg vinni akarnak azt el is viszik.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
A hollandoknál meg így megy!Titkos nemzeti sport a kerékpárlopás Hollandiában
Meg így:A Hollandok GPS-szel harcolnak a biciklilopások ellen | Criticalmass.hu