Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nálam ez viszi a prímet. :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Az elsõ nagyon paraszt :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
izom, nem húzatni akarom, de akkor már inkább ez, vagy ez még jobb. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
fogorvos

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

:confused:
biciklis??
Nincs véletlenül egy csinos 18, illetve egy 14 év körüli lánya? A lánya is most érettségizik, o.társam. :)

Szakács Jánosnak a koránál fogva éppen lehet, nem tudom õ milyen szakmailag, a modora rettenetes. Náluk dolgozik Kiss Dávid, én hozzá járok, neki nem lehet akkora lánya, sztem jópár évvel fiatalabb nálam. Viszont nagyon jól dolgozik. Nem tudtam, h ez a Szakács v ki bringás.. :o
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Bocsi Ember, de a bringák megtekintése hétfõre tolódik!

Bringás fogász - azaz leküld egy fék nélküli bringával a lejtõn ( inkább szakadékon) és máris van egy új protkód! :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Fogorvos Debrecen, fogászat Debrecen, debreceni fogászat, debreceni fogorvos, fogorvosi rendelõ Debrecen, fogorvos Debrecenben, fogászat Debrecenben, Bemdent Debrecen, Bemdent fogászat | Bemdent
biciklis...

:confused:
biciklis??
Nincs véletlenül egy csinos 18, illetve egy 14 év körüli lánya? A lánya is most érettségizik, o.társam. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Gábor(szándékosan): Már nem tudom eldönteni, hogy jót akarsz nekem, vagy rosszat. :D (Én azért bízom benned. ;))

Fogorvossal nem fenyegetõzök :D Annyira rosszban nem vagyunk azért ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Kiss Dávid, Bem tér, a patika melletti rendelõben (patika és Darts között)

Fogorvos Debrecen, fogászat Debrecen, debreceni fogászat, debreceni fogorvos, fogorvosi rendelõ Debrecen, fogorvos Debrecenben, fogászat Debrecenben, Bemdent Debrecen, Bemdent fogászat | Bemdent
biciklis...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Az üzenõfalról:
"Van nálam (Nagyvárad) egy világutazó amerikai bringás srác, akinek Budapestre kell eltekernie, két nap alatt tervezi lenyomni a távot. Milyen útvonalat javasolnátok Ártándtól Budapestig? Esetleg félúton, vagy Budapesten vendégül tudná-e látni valaki éjszakára? Megelégszik egy zuhannyal meg egy ággyal éjszakára. Elõre kösz az õ nevében is."

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gábor(szándékosan): Már nem tudom eldönteni, hogy jót akarsz nekem, vagy rosszat. :D (Én azért bízom benned. ;))

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Jóféle fogorvost tud valaki a városban?
Nitr-O: Nem, Mezõcsáti nem jó. :D

dr. Soltész Pál. Tittyvel szemben lévõ óvodáknál lévõ rendelõkben rendel. Nagyon jól bánik az érzéstelenítõvel ;)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Kiss Dávid, Bem tér, a patika melletti rendelõben (patika és Darts között)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Tegnapi üldözés: Dehir.hu - mokfut auttolvaj karambolozott a Bem trnl
A papa megmondja a frankót. :) Infarktust kapott a tolvaj a rendõrök miatt. Az, hogy frontálisan ütközött már nem téma. :D

"Úgy lenyomták a fõdre, hogy meghalt." "Aztán jött még egy ilyen gyanusz manusz, az meg olyan sandán nézett és ment elfele" :D :D
jó-jó, tudom nem szép dolog, de echte városi gyerök révén megmosolyogtam.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Peersze, 140-nel. szembõl meg jön a másik akár csak harminccal. És elhagyják a helyszínt minden különösebb probléma nélkül. Hihetõ.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tegnapi üldözés: Dehir.hu - mokfut auttolvaj karambolozott a Bem trnl
A papa megmondja a frankót. :) Infarktust kapott a tolvaj a rendõrök miatt. Az, hogy frontálisan ütközött már nem téma. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

tavaly járt itt kézen egy hbm-i katonai térkép cd-n.

az hány mega?
felfér az az internetre, vagy ide tudja valaki adni, hogy átírjam?

Vagy el tudsz érte estleg fáradni? :)

na, valaki katonai térkép ügyben tud segíteni?

Röfi is tudott, még régebben...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Én tudok!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts