De ahogy nézem a megoldót, jó lett ez így is!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2011. May 03. - 17:01
Az milyen már, hogy elmész matek érettségizni számológép nélkül...
Aztán kapsz egyet, amin a gyökvonás és a logaritmus gombja össze van cserélve. Gyanakodni kezdesz, beütöd a 81-et, nyomsz rá egy "gyököt", semmi sem történik, majd nyomsz egy 3-at: kiadja hogy négy.Innentõl már ment minden. Lehet, az erre elherdált kettõ perc hozzásegített volna az egyik ötpontos befejezéséhez...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. May 03. - 15:04
Röfi: Hivatalosan nincs rendezés, de Gábor szeretne egy csoportképet 9-kor és végig fotózza a terepet, hogy a munka-és erdõkerülõ gépek és a favágók milyen hatással vannak a tájra. Ti nyugodtan menjetek el, mert nagyon jó kis túra lesz az még így is.
Posted 2011. May 03. - 14:53
Posted 2011. May 03. - 14:07
tavaly járt itt kézen egy hbm-i katonai térkép cd-n.
az hány mega?
felfér az az internetre, vagy ide tudja valaki adni, hogy átírjam?
az hány mega?
felfér az az internetre, vagy ide tudja valaki adni, hogy átírjam?
Posted 2011. May 03. - 13:44
Posted 2011. May 03. - 13:34
Szasztok!
Valakinek esetleg 1 hét használatra 14-22-ig OLASZORSZÁGI térképe? Kõcsönbe? Naaa ?!?
Köszike!
Valakinek esetleg 1 hét használatra 14-22-ig OLASZORSZÁGI térképe? Kõcsönbe? Naaa ?!?
Köszike!
Posted 2011. May 03. - 13:25
Zsolt! Akkor most lesz, vagy nem lesz? Jó lesz vagy szar az út és még meg is basznak? Nem értem... :S
Orosz: РегиÑÑ‚Ñ€Ð°Ñ†Ð¸Ñ Ide kéne beregisztrálni engem. A felhasználónevet és a jelszót elküldenétek priviben?
Csak úgy lehet rajta képeket és adatokat megnézni, ha tag vagy. Nekem nem sikerült megoldanom a regisztrációt (google translate).
Orosz: РегиÑÑ‚Ñ€Ð°Ñ†Ð¸Ñ Ide kéne beregisztrálni engem. A felhasználónevet és a jelszót elküldenétek priviben?
Csak úgy lehet rajta képeket és adatokat megnézni, ha tag vagy. Nekem nem sikerült megoldanom a regisztrációt (google translate).
Posted 2011. May 03. - 11:42
Beszéltem Egri Kiss Gabival (Zemplén 50 szervezõje) és mindenkit szeretettel vár vasárnap 9 körüli starttal.
Posted 2011. May 03. - 10:47
Szasztok!
Érettségei? Az mi? Mi csa disznót vágtunk akkor!
Röfi ha kell szólj "gavarity paruszki"!
Ember nézz be holnap hozzám!Chili 2 jégcsarnok!
Érettségei? Az mi? Mi csa disznót vágtunk akkor!
Röfi ha kell szólj "gavarity paruszki"!
Ember nézz be holnap hozzám!Chili 2 jégcsarnok!
Posted 2011. May 03. - 08:06
Valaki letekeri vasárnap az elmaradt Zemplén 50-et?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2011. May 03. - 07:24
Nekem van 1 munkatársam (hölgy), aki felsõfokon beszél. Mirõl lenne szó?
Valakinek melóba járásra való ócsó (max 20 e) eladó gépe nincs véletlen 18-as méretben?
Valakinek melóba járásra való ócsó (max 20 e) eladó gépe nincs véletlen 18-as méretben?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Posted 2011. May 02. - 23:34
Posted 2011. May 02. - 22:40
Posted 2011. May 02. - 22:29
Posted 2011. May 02. - 21:52
Érettségizni? Páran. Vagyis hárman. Velem együtt. Helyesírásit nem kellett használni, a fórum erre is jó...
Én használom a zöldet, de nem tudom, a nappalisok szokták e járatni még. Remek irodalom, csak a fejem nem szereti.
Furkálás megy nálam egy ideje, olyan ez mint a biciklizés, ha rákap az ember, nem tudja abbahagyni.
Furkálás megy nálam egy ideje, olyan ez mint a biciklizés, ha rákap az ember, nem tudja abbahagyni.
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. May 02. - 21:45
Gratula a bátorsághoz. Én nem merném fúrót még csak közelíteni sem a vázamhoz. 
Nem már régen nem. Azt hiszem talán 2005-ben tértek át (Matek tanár vótam vagy mifene
)
ki érettségizik most innen?
a zöld összefoglalóból adják még a feladatokat egyáltalán?
Nem már régen nem. Azt hiszem talán 2005-ben tértek át (Matek tanár vótam vagy mifene
Just for fun.
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2011. May 02. - 21:41
ki érettségizik most innen?
ha magyaron lehetett helyesírási szótárt használni, szerintem matekon lehet megoldókötetet.
ha magyaron lehetett helyesírási szótárt használni, szerintem matekon lehet megoldókötetet.
Posted 2011. May 02. - 21:16
Posted 2011. May 02. - 17:39
Posted 2011. May 02. - 15:30
Pár info aki esetleg a hétvégén tekerni tervezi a Zemplén 50-et.
Az utak nagy része mély keréknyomos "sínekkel" tele. Ha nem munkagép, akkor erdész terepjáró. Ez megfûszerezve a csonttá száradt és nagyon poros talajjal garantált izgalmat jelent, szinte végig. Bár most volt egy kis esõ, de nem hiszem, hogy sokat változtatott érdemben a talaj minõségén.
Van egy rész Makkoshotyka elõtt ahol olyan irtás van, hogy nem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok. Ez egy Y elágazás, ahogy kiértek egy rétszerûségre. Jobbról durván felszántva a föld, középen egy pár fa meghagyva, de mögötte kivágva a fél hegyoldal. Itt a bal oldali úton kell tovább menni. Kivágták a fát amin a jel volt, de a jelzéses részt ott hagyták, csak nagyon bent az ösvényen. Most Gusztival kicipeltük a keresztezõdéshez, remélhetõleg ott lesz még és mutatja az utat. Nagyhuta után, ahogy a betonról elindultok a kék jelzésen ne száguldjatok felfelé, mert 50 méter után jobbra van a jelzés, bent az ösvényen, alig észre vehetõen a fán. 100 méter mászás után, ahogy szinte összeér az ösvény egy dózerrel az út balra kanyarodik, na ott a csücsökben megy lefelé a kék jel, de nagyon összenõtt a növényzet, figyelni kell. Ahogy Vágáshuta után másztok fel a Hallgató-nyeregbe lesz kis döbbenet, fakivágás, ösvényszélesítés- tragédia!!! Akarom mondani a köcsög DH-sok mindent szét faroltak. Egyetlen pozitívum, hogy a Makkoshotyka elõtti nagy tarvágás most körbe van kerítve vadkerítéssel. Ezek szerint volt telepítés is, ha van mit védeni.
Eltévedés nélkül 53 km, 1580 m szint. Jó kis túra ez még mindig, de most egy kicsit szívszorító a hegy.
Jó túrázást mindenkinek.
Az utak nagy része mély keréknyomos "sínekkel" tele. Ha nem munkagép, akkor erdész terepjáró. Ez megfûszerezve a csonttá száradt és nagyon poros talajjal garantált izgalmat jelent, szinte végig. Bár most volt egy kis esõ, de nem hiszem, hogy sokat változtatott érdemben a talaj minõségén.
Van egy rész Makkoshotyka elõtt ahol olyan irtás van, hogy nem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok. Ez egy Y elágazás, ahogy kiértek egy rétszerûségre. Jobbról durván felszántva a föld, középen egy pár fa meghagyva, de mögötte kivágva a fél hegyoldal. Itt a bal oldali úton kell tovább menni. Kivágták a fát amin a jel volt, de a jelzéses részt ott hagyták, csak nagyon bent az ösvényen. Most Gusztival kicipeltük a keresztezõdéshez, remélhetõleg ott lesz még és mutatja az utat. Nagyhuta után, ahogy a betonról elindultok a kék jelzésen ne száguldjatok felfelé, mert 50 méter után jobbra van a jelzés, bent az ösvényen, alig észre vehetõen a fán. 100 méter mászás után, ahogy szinte összeér az ösvény egy dózerrel az út balra kanyarodik, na ott a csücsökben megy lefelé a kék jel, de nagyon összenõtt a növényzet, figyelni kell. Ahogy Vágáshuta után másztok fel a Hallgató-nyeregbe lesz kis döbbenet, fakivágás, ösvényszélesítés- tragédia!!! Akarom mondani a köcsög DH-sok mindent szét faroltak. Egyetlen pozitívum, hogy a Makkoshotyka elõtti nagy tarvágás most körbe van kerítve vadkerítéssel. Ezek szerint volt telepítés is, ha van mit védeni.
Eltévedés nélkül 53 km, 1580 m szint. Jó kis túra ez még mindig, de most egy kicsit szívszorító a hegy.
Jó túrázást mindenkinek.

Sign In
Create Account

Back to top