Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Úúúú, egy jó kis vadisznó põri, vag yszalámi! Hmmmm nyam-nyam! Vagy akár ha megint havazik, egy utószilveszter csíkoshátúval tálalva, jó ropogósra sütve? :D

Vagy sok kávét ittál, vagy alapjáraton vagy ilyen huzatos?:D Nem errõl szólt akit írtam.

a III. Nemodaboda félmaratoni futóverseny törölve! Részletek a Nem oda Boda weblapon.

Mégis lesz talán verseny!
Az információ törölve, holnap reggel bejárjuk a pályát bringával és dönt a fõszervezõ. Egy biztos ez egy igazi terep-félmaraton lesz, ha lesz.
Akit érdekel, hívjon mobilon!
Twelve times ironman

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Úúúú, egy jó kis vadisznó põri, vag yszalámi! Hmmmm nyam-nyam! Vagy akár ha megint havazik, egy utószilveszter csíkoshátúval tálalva, jó ropogósra sütve? :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
a III. Nemodaboda félmaratoni futóverseny törölve! Részletek a Nem oda Boda weblapon.
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ez klassz ez a fészek, én vagyok mûveletlen, de soha nem tudtam, hogy a disznók is FÉSZEKBEN laknak :D

Ez a neve: vaddisznó fészek. Szarvasfarm - Bõszénfa - Vadállatainkról - A vaddisznó

Tehát fészket készít és abba fial. A malackák 4-5 napig a "vacokban" vannak, addig a koca el sem mozdul mellõlük, melegíti õket, hiszen még február-március van ilyenkor. Ezután a koca 2 hétig ki-kijár eleségért, majd ezt követõen elindul a kis csíkosokkal és kb. 6 hónapig együtt kóborol a család. A kanok magányosan, vagy 1-1 konda élén járnak. De láttam már süldõ kant is egyedül. Nem talált barátnõt a facebookon.:D

Aki kerózás vagy futás közben malacos kocával találkozik, észnél legyen! A malacait féltõ kocánál nincs veszélyesebb nálunk, ilyenkor ha rád fordul a koca, azonnal fel a fára! A Zempléni hegyekbe állítólagosan visszaköltözõ hiúz (gyengébbeknek: ragadozó nagymacska) hozzá képest semmi.
Egyre gyakoribb, h fényes nappal is kondákkal találkozunk, ilyenkor ha többen vagyunk és kellõ hangerõvel ordítozunk a konda szerteszét szalad, de erre semmi garancia nincs, ha nem ijesztetted meg kellõképpen a kocát és a malacait féltõen neked akar támadni, az bizony neked támad. Jobb esetben szétszalad a konda, te odébb állsz, a koca összeszedi a malacait és mennek tovább.

Mindezt azért írtam le, mert a vaddisznó állomány környékünkön - fõleg a Nagyerdõben, Böszörményi erdõben - nagyon elszaporodott ez a fészek is a Kartács utcától pár száz méterre volt, az úttól kb. 20 méterre.
Ennyi.
Twelve times ironman

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Mackó, Dina: vasárnap kitekertek Bodára? Mikor, honnan indultok?

Vasárnap: fél 9 Vezér sarok. Kényelmes 40 perc keróval. Ha nagyon szakad az esõ,akkor körtelefon 8-kor és megbeszéljük az autóD! :)

Dina

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

Errõl tudnál bõvebb információt? Lehet kivinném a srácokat.

A kiírás itt van, ennyit tudok, bõvebb infó a szervezõktõl ha kell!!! -> HBMKSZ

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Errõl tudnál bõvebb információt? Lehet kivinném a srácokat.

Meg április 13-án lesz diákolimpia, kinn az IT-nál a Vezér utcán, monnyátok a gyerekeknek, anyukáknak, nagymamáknak. Mennyenek a kölkök, Janibának legyen jó napja!

Mackó, Dina: vasárnap kitekertek Bodára? Mikor, honnan indultok?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Danikám, ha tõled ilyet kérnek a boltban, mi az elsõ kérdésed?
(Nekem az, hogy országúti vagy monti, rögtön a következõ meg az hogy sram-e vagy shimano váltóhoz kõ...)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hali!
Valakinek nincs otthon elfekvõben egy balos, és egy pár 8-as vagy 9-es ( bár inkább 8-as) váltókarja? Van az aprón is, de ha lehet inkább helyben oldanám meg :) nincsenek nagy elvárásaim, mûködjön, az a lényeg.Köszi
Ja és persze nem ingyér :)

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás

Tegnap is futottam, mai is. Találtam egy vaddisznófészket, kis csíkosokkal.

http://kepfeltoltes....eltoltes.hu_.jp

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Sok ilyen március 15-ét kívánok mindenkinek, h edzõdjön!;)
(Azért ne utáljatok nagyon!):D

Ez klassz ez a fészek, én vagyok mûveletlen, de soha nem tudtam, hogy a disznók is FÉSZEKBEN laknak :D

Tarcali versenyhöz gratula, aztán gyöjjetek akinek terepe az aszfalt, a Hajdú-Fõnix-re is, április 20-21. Nevezni itt: Hírek
Meg április 13-án lesz diákolimpia, kinn az IT-nál a Vezér utcán, monnyátok a gyerekeknek, anyukáknak, nagymamáknak. Mennyenek a kölkök, Janibának legyen jó napja!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bubbinak: BONEBAR

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Soma is van a Facsén, csak Lukács Eszter néven fut.

:D
Köszönjük Tamás! ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Halihó

A tátrai kör elõtt egy kis montis kaland kezdõknek,véneknek meg szórakozás :)
Április 27-én Zemplén 50.

Már féltem, hogy idén kimarad....

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Akkor Soma sem tudja? Ugyanis õ is csak "itt " létezik, vagy ezért hoztam egy adag szállás infót? Csúnya fiú! Bünti jár ezért! :D

Soma is van a Facsén, csak Lukács Eszter néven fut. Eredeti terv szerint nem ütötte volna Giro, de tolódott az idõpont és így nem csak te estél ki, de Edi is. :S

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ja, olvasom, mondjuk eddig ez a legbrutálisabb sztori.:D
Zozó, azt azért vágod, hogy nem mindenki akkora úr/vagy fan, hogy Giro-ra tudjon/akarjon menni.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Akkor Soma sem tudja? Ugyanis õ is csak "itt " létezik, vagy ezért hoztam egy adag szállás infót? Csúnya fiú! Bünti jár ezért! :D
Mi is csinálunk egy tátra kört , csak nem akkor amikor a Giro van , mert ez pont egybe esik a miénkkel! :P
Látod így jár az aki F - függõ!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csipi! Te olvasod még ezt a blogot?
(125. nap) Hova geciztél? - You're In the Army Kész ez a sztori, még mindig ezen vigyorgok.

Zotya! A facsén meg volt hirdetve. Május második hétvégéje Tátra kör. Bocs, én meg a Giro-ról nem tudtam.
Nem, nem az MTB szekcióból hiányoltam magam, hanem a fogalmazással volt problémám, de már azt is le..arom.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Olyat repültem, hogy annál már csak te csináltad szebben!
Biztos a korkülönbséggel jár efféle avionikai rutin...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó
[QUOTE=Csipisz_;1192902
Soma: dragan után inkább azt mondanám, szórakozás a kezdõknek, vérfürdõ a veteránoknak.:D[/QUOTE]
Ugyanmár alig folyt ott vér.... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Jó ez a giant (persze nem annyira mint az enyém.:D) de ez a tag egy ép, értelmes mondatot nem tud leírni?

"
Eladó egy nagyon gondos tulajtól hobbifelszámolás miatt egy alig használt, esztétikai állapotban lévõ, ...." Wtf az az esztétikai állapot?

Ne parázzá Mónár, elmegyek én veled orcágútizni, úgyis jövök egyel, elkenem a szádat ott is! (lefelé meg elszállok.:D)

Soma: dragan után inkább azt mondanám, szórakozás a kezdõknek, vérfürdõ a veteránoknak.:D